iOS 8.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
Apple'ın işletim sistemi olan iOS'un en yeni güncellemesi yayınlandı.

ios-8-4-1-guncellemesi-yayinlandi-705x290.jpg

Gelişen teknoloji ve değişen piyasaya ayak uydurmak için markalar birçok yeni [FONT=PT Sans, sans-serif]telefon[/FONT] çıkartıyor. Sene içinde birçok firmadan yüzlerce telefon çıktığını görsek de sonuçta her marka her istediğinde yeni telefon çıkartamıyor. Bu gibi durumlarda da geri kalmamak, performans iyileştirmek veya hataları düzeltmek adına güncellemeler yayınlanıyor.

Apple, iOS işletim sisteminin en yeni güncellemesi olan8.4.1 sürümünü, 8.4 sürümünden yaklaşık 6 hafta sonra yayınladı. Bu sürüm güvenlik güncellemeleri, hata düzeltmeleri ve küçük performans iyileştirmelerinin yanı sıra, ana olarak Apple Musicgüncellemelerini hedef almış.

s-714e84286b9564afef1621275254d8a923387ad9.jpg

Yaklaşık 60 MB boyutundaki güncellemede Apple Music'in karşılaştığı çoğu sorun giderilmiş. Giderilen sorunlar;
  • iCloud Müzik Arşivi'nin açılmama sorunu giderildi.
  • Yeni eklenen müziklerin, Apple Müzik'in sadece çevrimdışı kullanılabilen müzikleri göstermeye ayarlanmış olmasından dolayı görünmemesi sorunu giderildi.
  • Seçilen müziğin, eğer eklenecek bir çalma listesi yoksa "yeni çalma listesi oluştur" seçeneği ile yeni açılan çalma listesine eklenebilmesi özelliği getirildi.
  • Farklı cihazlarda, aynı albümün kapak fotoğrafının farklı gösterilmesine yol açan sorun giderildi.
  • Beats 1'ı dinlerken "Beğen" tuşunun çalışmaması sorunu giderildi.

Güncellemeyi yüklemek için cihazınızdan "Ayarlar" kısmına girin, sonra sırasıyla "Genel" ve "Yazılım Güncelleme"ye gireceksiniz. Güncelleme, Apple Music kullanıcıları için oldukça iyi ve kullanışlı olmuş.

Kaynak: [FONT=PT Sans, sans-serif]MacRumors[/FONT]
 
Üst