Apple'ın Otomobili Ucuz Olmayacak!

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
Elektrikli otomobil alanında çalışmalarını sürdüren Apple'ın, ilk seri elektrikli otomobilinin fiyatı pekte ucuz olmayacak gibi görünüyor.
intro_1-apple-araba-apple-car-icar-apple-araba-yapiyor.jpg

İşte detaylar.
Apple, Project Titan adıyla elektrikli otomobil üretme çalışmaları olduğu uzun zamandır biliniyor. Konuyla ilgili Apple cephesinden bugüne kadar hiç bir açıklama yapılmasa da, elektrikli otomobil sektöründeki önemli mühendisleri işe almasından ve Apple'a yakınlığı ile bilinen yabancı basın organları aracılığıyla Apple'ın bu sektöre girmek istediğini çok sıkça duyuyoruz.
Apple’ın Project Titan'ı 2019 yılına kadar tamamen bitirmek istediği söyleniyordu. Söylentilerin sıklaşmasıyla birlikte oluşan beklenti üzerine konuyla ilgilenen bazı analistler, Apple otomobillerinin fiyatının ne kadar olabileceği konusunda tahminlerini ortaya koydular.
Jefferies and Co. firması bünyesindeki analistlerin tahminlerine göre Apple’ın elektrikli otomobilinin ortalama fiyatı 50.000-55.000 dolar segmentinde olacak. Eğer yüksek bulduysanız, bu yalnızca en düşük modelin fiyatı. Analistlere göre Apple, sunduğu özellikleri değişiklik gösteren birkaç model geliştirecek ve 50.000-55.000 dolardan çok daha pahalı modeller de olacak.
Analistlerin sadece aracın fiyatıyla ilgili değil satış rakamlarıyla ilgili de tahmin yürüttüler. Analistlere göre araç ilk aşamada 200.000 dolar bandında bir satış rakamına ulaşması bekleniyor. Apple otomotiv sektöründe toy bir firma olduğundan, analistlerin ortak görüşü beklentiyi yüksek tutmamak. Ancak marka bilinirliği sayesinde, Apple’ın bu sektörde Tesla'yı bile tahtından edebileceği de ihtimaller arasında.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ara 2013
Mesajlar
4,686
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Apple neyi ucuz ki buda ucuz olsun cnm :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst