Yarın 1.5dci 90bg s&s icon aracımı teslim alacağım önerilerinizi alayım

Clio4 Icon

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Tem 2013
Mesajlar
32
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Merhaba arkadaşlar,

Yarın derken 01.08.2013 demek istedim aslında bugün herneyse aracımı allah nasip ederse saat 18:30 gibi teslim alacağım ve sizden tecrübeli abi/ablalarım/kardeşlerimden önerileri bekliyorum ve bu öneriler her konuda olabilir teslim alırken dikkat etmem gereken şeyler, mazotu nereden almalı, kurban kesimi vs..

Buarada mazot için kafamda shell gtl var onun dışında kurban kestirmeyi planlıyorum ve sadece lastiğe kanını sürmeyi düşündüm jantta belki leke kalır falan allah korusun ama üzer beni onun dışında dikkat etmem gereken ve varsa önerilerinize açığım

İyi geceler herkese şimdiden ve teşekkürler
 

xLe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
23 May 2013
Mesajlar
351
Tepki puanı
4
Puanları
0
Yaş
33
niyet önemli. Aracı alırken ecomod olayına dikkat edin ben ilk 1000 km altında açılmasını kesinlikle önermem. Aracınızı alır almaz ilk 1500kmye kadar aracı çok zorlamayın.bilirsinizki motor yeni ve sürtünme sağlanıyor.2500 devirin üstüne çıkmamaya özen gösterin. 1500kmden sonra rahat rahat basabilirsiniz ve motoru açma işlemini gerçekleştirirsiniz. Motorun tepki vermesini istiyorsanız devirli kullannmaya özen gösterin.
mazot olarak ben shell diesel gtl alıyorum.Motorun performansını çok etkiliyor fark çok açık ama biraz pahalı.Onun haricinde shell diesel ve Bp ultimate diesel kesinlikle benzinde ve mazotta ilk sırada katkılı mazot kullanılıyor güzel.Aracın üstüne çok düşmemenizi ve yeterli dikkatte davranmanızı öneririm aksi taktirde başına gelmeyen kalmıyor:) araç bu arada çok seri hissetmeyebilirsiniz hızı. Aracı kullanırken direksiyon kutusunu mutlaka kontrol edin bende dahil çoğu araçta fabrikasyon hatası çıktı. Engebeli yollarda takur tukur sesler gelebilir ön tekerden. Mutlaka öyle bir sorun ile karşılaşırsanız garantiye değiştirin. Start stop olayı var araç kndi kndine stop ediyor bazen rahatsız edebilir direksiyon yanındaki düğmeden kapatıp açabilirsiniz.


hayırlı uğurlu olsun aracınız:)
 
Son düzenleme:
Üst