Ford'un hedefinde yine liderlik var

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
un_hedefinde_yine_liderlik_var13835775480_h1091482.jpg



Ford Otosan Saha Operasyonları Direktörü Özgür Yücetürk, "Markamız 11 yıldır Türkiye otomotiv pazarının en çok tercih edilen ve satılan markası. Hedefimiz, bu seneyi de lider kapatıp üst üste 12'nci kez en çok satan marka olmak" dedi.

Bursa Otoshow'a katılan Yücetürk, Ford standında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yücetürk, Bursa'nın tam gaz, dolu dizgin otomotiv sektörünün lokomotif ili olmaya devam ettiğini vurguladı.İstanbul'dan sonra en önemli fuarlardan birinin Bursa Otoshow olduğunu, firma olarak bu fuarı ürünlerini, otomobilseverlerle buluşturmak açısından önemli bir fırsat olarak gördüklerini ifade eden Yücetürk, "Markamız 11 yıldır Türkiye otomotiv pazarının en çok tercih edilen ve satılan markası. Hedefimiz, bu seneyi de lider kapatıp üst üste 12'nci kez en çok satan marka olmak" dedi.
Fuardaki stantlarında ürün yelpazelerinde yer alan tüm araçların sergilendiğini belirten Yücetürk, hurda teşviğine ilişkin bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Hurda teşviğiyle ilgili olarak açıkçası şu aşamada çok büyük bir beklentimiz yok. Biz de basından takip ediyoruz. Görebildiğimiz kadarıyla, yaşlı araçlara dönük bir çalışma var, ama bu çalışmanın şu anda içeriği çok netleşmemiş olmakla beraber, vergilerinden ziyade daha çok araçlara ulaşılabilirlik anlamında, kredi koşullarına ilişkin bir faydasının olması gündemde. Tabii netleşen bir konu olmadığı için üzerinde çok da spekülasyon yapmayı uygun bulmuyoruz."
 
Üst