İSPARK'tan acil servislerde ücretsiz VIP hizmet!

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
İSPARK, hastanelerin acil servislerinde başlattığı ücretsiz vale uygulaması ile vatandaşa VIP hizmet ayrıcalığı sunmaya başladı.

il_servislerde_ucretsiz_vip_hizmet_1421997997_3547.jpg

Hastanelerin acil servisine gelen sürücüleri park yeri arama stresinden kurtaran proje vatandaşların beğenisini topluyor. Sürücüler Acil servis girişinde araçlarını eğitimli ve güler yüzlü İSPARK vale personeline teslim ederek zaman kaybetmeden hastanedeki işlemlerini yapabiliyor.


Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başlatılan pilot uygulama kısa süre içerisinde Üsküdar Devlet Hastanesi ve Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de hizmete girecek. Projenin 2015 yılı içerisinde kent genelinde 42 Acil servis noktasında daha yaygınlaştırılması planlanıyor.

IeALb_1421998015_5254.jpg

4 Saat Ücretsiz Otopark
Hastanelerde uygulanan fiyat politikası da vatandaşların yüzünü güldürüyor. Ziyarete gelen vatandaşlara 1 saat, muayene olmaya gelen hastalara 4 saat ücretsiz park hizmeti sunulurken, yatılı hastalar ve refakatçiler araçlarını günlük 5 TL gibi uygun bir ücret karşılığında park edebiliyor. Vatandaşlar sabah 08.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında hizmet veren hastane otoparklarında araçlarını İSPARK güvencesinde park etmenin rahatlığını yaşıyor.


JdLtt_1421998040_8867.jpg

Otoparklarda Engelli Park Alanları
İSPARK, kent genelinde bulunan açık, katlı ve yol üstü otoparklarında engelli vatandaşların araçlarını rahat park edebilmeleri için engelli park alanları oluşturuyor. Kent genelinde yapılan modern otopark projelerinin içerisinde engelli asansörleri ve diğer ekipmanlar bulunuyor.
Engellilere Ücretsiz Otopark
İSPARK engelli araçlarına, yol üstü otopark alanlarında 3 saat, açık ve katlı otoparklarda ise 8 saat ücretsiz park hizmeti veriyor. 0212 274 20 20 numaralı Hizmet Hattını arayarak kayıt yaptıran vatandaşlar ücretsiz otopark uygulamasından faydalanıyor.
Sosyal projeler ile İstanbullulara hak ettikleri hizmeti sunmayı hedeflediklerini dile getiren İSPARK Genel Müdürü Mehmet ÇEVİK “Kente otopark kültürü kazandırmak için yaptığımız çalışmaların yanı sıra sosyal projeler ile vatandaşımızı da memnun etmeyi hedefliyoruz. İSPARK kurulduğu günden bu yana her zaman vatandaşların memnuniyetini ön planda tutmuş “Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet” sloganı ile 10 yılı geride bırakmıştır. Hastane acil servislerinde başlattığımız ücretsiz vale uygulaması ve otoparklarda ki fiyat politikamız ile halkımıza güvenli ve ekonomik bir hizmet sunmaya başladık. Bu proje ile özellikle acil servislerde yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlar kendi sağlık problemleri ile ya da yakınları ile ilgilenirken bir de araçları için park yeri aramak ile uğraşmasınlar düşüncesiyle projeyi hayata geçirdik. Kısa zaman içerisinde yaygınlaştıracağımız uygulamada otopark fiyatlarını da aynı sosyal sorumluluk düşüncesi ile belirledik. 4 saat ücretsiz ve günlük makul ücretler ile park yeri imkânını halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca otoparklarımızda engelli vatandaşlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık projeleri ile hem rahat park etmeleri için özel alanlar oluşturuyor hem de ücretsiz otopark hizmeti sunuyoruz. Kısacası İSPARK her zaman çevreci, yenilikçi ve sosyal projeleri ile İstanbul’a değer katan ve İstanbullulara hak ettikleri nezaketi sunan bir kurum olacaktır.” dedi.
 

Fethi

Fethi Beyazay,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Nis 2011
Mesajlar
686
Tepki puanı
8
Puanları
0
Yaş
35
İnşallah bu uygulama sonrası sahte ispark şöförleri çıkmaz aracı alıp tüymeler vs vs hehe
 
Üst