13.11.2013 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bir skandala daha imza attı

Olayların kadını Miley Cyrus, bu defa sahnede esrar içti.


Miley-Cyrus-300x170.jpg




Eylül ayında düzenlenen MTV Ödül töreninde sahnede yaptığı dans ile haftalarca adından söz ettiren Miley Cyrus, yine MTV gecesinde bir başka skandala imza attı.Wrencking Ball ile en iyi video ödülü alan Cyrus, ödülünü almak ve şarkıyı söylemek için sahneye çıktı.Elinde bir çantayla sahneye çıkan Cyrus, ödülü alıp sahnede yalnız kaldıktan sonra ‘Bu ödül bu çantaya sığmaz’ deyip ödülü yere bıraktı.Ardından çantasından esrar çıkaran Cyrus, sahnede marijuana içti.


http://www.theworldline.com/bir-skandala-daha-imza-atti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Tatlıses kendi müzesini açtı


Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, eşi, en büyük oğlu ve en küçük kızı ile Şanlıurfa’da adına yapılan sanat müzesinin açılışını yaptı. Açılışta gözyaşlarını tutamayan ünlü türkücü, müze yapılan yerin sanatla ilk tanıştığı yer olduğunu söyledi.


Tatl%C4%B1ses-kendi-m%C3%BCzesini-a%C3%A7t%C4%B1-300x170.jpg



İbrahim Tatlıses’in hayranları ise Tatlıses’i daha yakından görebilmek için izdihama neden oldu.İbrahim Tatlıses, eşi Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada ve oğlu Ahmet ile birlikte Şanlıurfa’ya geldi. Önce otelde dinlenen Tatlıses, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte adına düzenlenen müzenin açılışına katıldı. Binlerce hayranın yağmur altında beklediği Tatlıses, yoğun güvenlik önlemleri altında açılışı yapılacak olan müzenin yanına geldi. Önce eşi ve kızı müzeye geçti. Ardından tezahüratlar eşliğinde Tatlıses açılış kurdelesini kesti. Birçok hayranı da korumaların engellemeye çalışmasına rağmen müzenin içine girdi. Kalabalıkta ayakta durmakta zorlanan ünlü sanatçı, bir sandalyede oturarak dinlendi. Tatlıses, Şanlıurfa’da nam yapmış Kazancı Bedih, Seyfettin Sucu ve kendisinin de heykelinin bulunduğu bölümde oturdu. Heykeli ile birlikte fotoğraf çektirdi. Müzede bol bol fotoğraf çektiren Tatlıses, daha sonra müze çıkışında hemşehrilerine seslendi.Hayranlarını yağmur altında beklettiği için özür dileyen Tatlıses, “Cenab-ı Hakk’ın işi.. Ben nereden bilebilirdim şimdi yağmur yağacağını. Bereketimle gittim, bereketimle geldim. Hiçbir zaman kafanızı önünüze eğmedim. Her zaman Urfa’nın ismini dünyaya tanıtmak istedim. En sonunda beni müzelik ettiniz, Allah razı olsun.” dedi.

SANATLA TANIŞTIĞI YER MÜZESİ OLDU


Bu arada müze yapılan yerin Tatlıses’in sanatla tanıştığı yer olduğu öğrenildi. Tatlıses, açılışı yapılan yerin 17-18 yaşlarında gelip Kazancı Bedih’i, Seyfettin Sucu’yu dinlediği yer olduğunu belirtti. ‘Burası neresi biliyor musunuz’ diye hemşehrilerine soran Tatlıses: şöyle devam etti: “Benim 17-18 yaşında gelip çay içtiğim, Kazancı Bedih’i, Seyfettin Sucu’yu dinlediğim rahmetli kahveci Yasin Usta’nın yeri. Kimin aklına gelir, 30 yıl sonra İbo şöhret olacak, gelecek burada müze açacak? Aklıma gelmezdi. Demek ki yapılmaz diye bir şey yok.”Müzede, Tatlıses’e ait kıyafetler, tesbih ve müzik aletleri sergilenecek.

http://www.theworldline.com/tatlises-kendi-muzesini-acti/


 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Işıl Reçber Güzelliğini 'At Kılı'na Borçlu


[h=2]Milli Takımlar Genel Koordinatörü Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber bacak güzelliği için ilginç bir formül bulduğunu söyledi.[/h]

isil-recber-in-guzellik-sirri-at-kili-5297081_6367_o.jpg




Milli Takımlar Genel Koordinatörü Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber bacak güzelliği için ilginç bir formül bulduğunu söyledi.

"3 GÜN BACAKLARIMI FIRÇALIYORUM"




Reçber, "Eşimle gittiğim Kore gezisinde at kılından yapılmış özel bir fırça aldım. Haftanın 3 günü bacaklarımı fırçalıyorum." dedi.


Eda Taşpınar da 'Bacaklarımın pürüzsüz olmasını Amerika'dan aldığım at kılı fırçasına borçluyum' demişti.



http://www.haberler.com/isil-recber-in-guzellik-sirri-at-kili-5297081-haberi/




 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü Oyuncu Ameliyat Oldu


[h=2]Ordu'nun Korgan İlçesinde Yapılan "Şipşak Anadolu" Filminin Çekimlerinden Sonra Rahatsızlanan Ünlü...[/h]

unlu-oyuncu-ameliyat-oldu-5298196_5406_o.jpg




Fatsa'da özel bir hastanede kontrolleri yapılan ünlü oyuncu İnanır'ın, safra kesesinde taş ve reflüsü bulunduğu belirlendi.Tetkiklerden sonra ameliyata alınan İnanır, laparoskopik (bıçaksız) olarak Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Çetin Karadağ tarafından ameliyat edildi.Başarılı geçen ameliyat sonrası bir süre gözetim altında tutulan İnanır, taburcu edilerek evine gitti.



http://www.haberler.com/unlu-oyuncu-ameliyat-oldu-5298196-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü Çift Yeniden Evlendi


[h=2]Larissa ve Burak Gacemer Çifti, Evliliklerinin 3'üncü Yılında Mutluluklarını Ölümsüzleştirmek İçin...[/h]

Larissa ve Burak Gacemer çifti, evliliklerinin 3'üncü yılında mutluluklarını ölümsüzleştirmek için düğün fotoğrafı çektirdi.Fotoğraf sanatçıları Oktay Bingöl ve Hakan Yüksel'in objektiflerine poz veren çift, çekim sırasında çok keyifli dakikalar geçirdi.

Evliliklerinin 3'üncü yılını kutlayan çift, her günlerini yeni evlenmiş çiftler gibi geçirdiklerini belirtti.


http://www.haberler.com/unlu-cift-yeniden-evlendi-5298197-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kullanılmış İç Çamaşırlarını Satışa Çıkardı


[h=2]Tüm Hayatlarını Göz Önünde Yaşayan Kardashian Ailesi Şimdi de Kullanılmış İç Çamaşırlarını Satışa...[/h]

Özel hayatlarıyla magazin basının gündeminden düşmeyen Kardashian'lar ilginç bir hayır işine girişti.Amerikan ordusu gazilerine barınma imkanı sağlayan the No Kid Hungry Foundation and the Greater L.A. Fisher house isimli iki derneğe yardım amaçlı başlatılan yardım kampanyasında Kardashian ailesi kullanılmış iç çamaşırlarını da satışa çıkardı.TMZ'nin haberine göre, iç çamaşırlarının haricinde ev eşyalarını ve giysilerini de satan Kardashian'lar bu satıştan şimdiden 6 bin dolar kazandı. Ailenin hedefi ise 12 bin dolar.No Kid Hungry Fountation ve Greater L.A Fisher House adlı kuruluşun yöneticisi Tim Byk, ailenin bu satış için kendilerine başvurduğunu söyledi.


http://www.haberler.com/kullanilmis-ic-camasirlarini-satisa-cikardi-5298195-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Arda Turan Noktayı Koydu


[h=2]Arda Turan, Düğün Tarihi Hakkında Çıkan Haberlere Son Noktayı Koydu..[/h]

arda-turan-yine-yok_4353_o.jpg




Yıldız futbolcu Arda Turan Bebek'te gazetecilere sitem etti. Oyuncu Sinem Kobal ile 7 aydır nişanlı olduğunu söyleyen Turan, 'Artık hakkımızda yalan yanlış şeyler yazmayın. Ben sözümün arkasındayım. Evlilik tarihini ertelemiyoruz' dedi.Milli futbolcu asılsız haberlerin kendilerini çok üzdüğünü belirterek düğün tarihinde bir değişiklik olmadığının altını çizdi.
Kaynak: Babakuş


http://www.haberler.com/arda-turan-noktayi-koydu-5297861-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Dostluk Klibe Taşındı


[h=2]Murat Evgin, Yakın Arkadaşı Bora Öztoprak'ın 'Eylül' Adlı Klibi İçin Kamera Karşısına Geçti..[/h]

dostluk-klibe-tasindi-5297497_3938_o.jpg




Başarılı müzisyenler Murat Evgin ile Bora Öztoprak'ın dostluğu, klip oldu. Evgin, Öztoprak'ın 'Eylül' isimli şarkısının klibinde rol aldı.Çekimleri Bodrum ve İstanbul'da yapılan klip, 3 günde çekildi. Öztoprak ile Evgin'e, sunucu Gamze Karaman da klipte eşlik etti.


http://www.haberler.com/dostluk-klibe-tasindi-5297497-haberi/
 
Üst