Eyvah Eyvah 3 vizyona girdi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Eyvah-Eyvah-3-vizyona-girdi-300x170.jpg



Eyvah Eyvah 3 sonunda vizyona girdi. Ata Demirer’in imzasını taşıyan “Eyyvah Eyvah” serisi üçüncü filmine kavuştu.Ata Demirer’in imzasını taşıyan “Eyyvah Eyvah” serisi üçüncü filmine kavuştu. Çanakkale’de klarnet çalarak yaşamını sürdüren Hüseyin’in maceraları 2010 yılında başlamıştı. Hüseyin’in babasını araması ve bulduktan sonra da Geyikli’ye geri dönmesiyle devam eden film Hüseyin’in Müjgan ile evlenmesiyle son bulmuştu. Şimdiyse macera Geyikli’de kaldığı yerden devam ediyor.Ata Demirer 2010 ve 2011′de Eyyvah Eyvah’ın ilk iki filminde başrol oynamış, ilk film 2 milyon 959 bin 815, ikinci film ise 3 milyon 962 bin 700 kişi tarafından izlenmişti.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİNİN KONUSU


Büyük aşkı Müjgan’a kavuşup evlenen Geyikli’li klarnetçimiz Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. Dedesi ve babası ortak bir lokanta açmaya karar vermişler dolayısıyla artan masraflar karşısında Hüseyin çok sıkıntılı bir duruma düşmüştür. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır.Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı bir hatıradır sanki…Ama ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir…

GALASI KANYON’DA YAPILMIŞTI


Eyyvah Eyvah 3 filminin galası, Kanyon’da düzenlenen özel bir gece ile yapıldı. Galada filmin oyuncuları, davetlilerin ilgi odağıydı. Tüm salonları dolduran davetliler, filmin sonunda yüzlerinde gülümseme ile ayrıldı.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİNİN OYUNCU KADROSU


Filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlenirken, başrollerde yine Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ yer alıyor. Bu filmin sürpriz konu sanatçıları arasındaysa Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler var.

http://www.theworldline.com/eyvah-eyvah-3-vizyona-girdi/
 

İzmir3535

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Tem 2013
Mesajlar
200
Tepki puanı
7
Puanları
0
Bugün Gidicez Kuzenlerler :)
 

f@tih_28

Fatih Korkmaz,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Eki 2013
Mesajlar
121
Tepki puanı
10
Puanları
0
Yaş
36
en kısa zamanda bende gidicem :)
 
Üst