Meryem Uzerli kararını verdi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Meryem-Uzerli-karar%C4%B1n%C4%B1-verdi-300x150.jpg




Meryem Uzerli, ayrıldığı eski sevgilisi Can Ateş’ten olan bebeği Lara’yı pazartesi gecesi dünyaya getirdi.Hamilelik sonrasında yolları ayrılan ikilinin yolu doğum sonrası bu kez Lara bebek için kesişti. Meryem Uzerli kendisini zor günlerde yalnız bırakan eski sevgilinin soyadını çocuğuna vermeyerek adeta yok saydı ve “çocuğumu büyütmem için sana ihtiyacım yok” mesajı verdi.Can Ateş ise tartışmayı ise dün, yaptığı açıklamayla başlattı.

ATEŞ’İ İSTEMİYOR


Ateş, “Meryem’le ayrılmış olsak da artık tek amacım çocuğumu nüfusuma kaydettirmek” dedi. Uzerli’nin ise bu fikre sıcak bakmadığı ve Lara’ya kendi soyadını vermek için hukuki yollara başvurduğu öğrenildi.

ZATEN İLAN ETTİ


Uzerli’nin menajerlik şirketi ise “Meryem, Instagram’da paylaştığı fotoğrafta bebeğin soyadını zaten Uzerli olarak ilan etti” diyerek tartışmaya son noktayı koydu.

MERYEM’İN HUKUKEN HAKKI VAR AMA…


Hukukçular, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Anne, sevgilisinden ya da kocasından ayrıldığı durumlarda bebeğe kendi soyadını rahatlıkla verebilir. Eğer baba dava açıp ‘Çocuk benim’ derse, olay tekrar mahkemeye taşınır.”


http://www.theworldline.com/meryem-uzerli-kararini-verdi/
 
Üst