28.03.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Deniz Seki Selfie Yaparak Moral Buldu




6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Edirne'de konser veren Deniz Seki, sahnede selfie yaparak moral buldu.


deniz-seki-selfie-yaparak-moral-buldu-5837378_o.jpg







'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Edirne'de konser veren Deniz Seki, sahnede selfie yaparak moral buldu.

Edirne Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda sahne alan Deniz Seki, verdiği kilolarla dikkat çekti. Konserinde sempatik ve sevecen tavırlarla hayranlarını kısa sürede havaya sokmayı başaran Seki, yardımcısından istediği telefonuyla 'selfie' yaparak sosyal paylaşım sitesinde hayranlarıyla mutluluğunu paylaştı.


- EDİRNE


http://www.haberler.com/deniz-seki-selfie-yaparak-moral-buldu-5837378-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Haluk Levent'i Şaşırtan Konser

Ünlü sanatçı Haluk Levent, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş’in katkılarıyla düzenlenen konserde, Çanakkalelilerle buluştu.


haluk-levent-i-sasirtan-konser-5837485_o.jpg





Ünlü sanatçı Haluk Levent, Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş'in katkılarıyla düzenlenen konserde, Çanakkalelilerle buluştu.

Konseri AK Partili adayın organize ettiğini sonradan öğrendiğini ve şaşırdığını söyleyen Haluk Levent, "Ucuz kahramanlık yapmak istemedim. Sayın vekilimize telefon açıp 'Emin misiniz?' diye sordum. 'Sen fikirlerinde düşüncelerinle rahat ol, kitleye istediğin gibi şarkı söyle' cevabını alınca işte buradayım" diye konuştu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Çanakkale'de, Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş tarafından organize edilen bir konserde hayranlarıyla buluştu. İskele meydanını dolduran binlerce kişi, ünlü sanatçının şarkılarıyla coştu. Konser esnasında bir de açıklama yapan ünlü sanatçı, prensip olarak partilerin konserlerine katılmadığını, AK Partili bir adayın düzenlediği konsere davet edilmesinin ise kendisini şaşırttığını söyledi. Levent, "Bir şeyi açıklamak zorundayım. 20 yıllık müzik hayatım, benim dinleyicilerim aynı buradaki gibi oldu. Hiç ötekileştirmedim. Her partiden çocuklar benim konserlerime geldiler. Hiçbirisinin babası başka partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. Hep kucakladım, yine kucaklıyorum. Bugün söylemek istediğim bir şey var. Ben, siyasi partilerin üyesi değilim. Hiçbir siyasi partinin üyesi değilim. İster Ak Parti olsun, ister Cumhuriyet Halk Partisi, ister Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir partinin konserlerine ilke olarak katılmıyorum. Burada başka bir şey var. Bir şirketle anlaşma yapılmış. Konserin adı Çanakkale Şehitleri olarak geçiyor. Yani bir CHP, Ak Parti diye değil. Bana inanıyorsanız karşınızda söylüyorum bunu açıkça. Yetkililerle konuştum. Bunu belediye başkan adayımızın finanse ettiğini sonradan öğrendim, artık reklamlar yapılmış, işler bitmiş. Bizim ahlakımızda, konser ahlakımızda ucuz kahramanlık yok. Sayın vekilimizi aradım. Dedim 'Bak, emin misiniz? Ben geliyorum yani' dedim. Önceki gün aradım, dedim 'Sayın vekilim, yanlışlık olmuş herhalde. Haluk Levent'i getiriyorsunuz. Şimdi siz adaysınız. Ben sanki AK Partili gibi ya da CHP'li gibi. Hepsini söylüyorum bakın. Mevcut belediyelere, çıkıyorum. İster Ak Parti, ister CHP. Halkın seçtiği belediyelere gidiyorum. Burada ama bir seçim çalışması var. Ben de katkı yapıyorum gibi olmasın. Açtım telefon, dedim, 'Bakın, iptal etmek istemiyorum. Bu kadar gençler gelecek. Ucuz kahramanlık yapmak istemiyorum ama emin misiniz?' Aynen şunu söyledi; 'Sen, fikirlerinle, düşüncelerinle rahat ol. Hiç karışmıyoruz. Sen gelen kitleye nasıl şarkılarını söylersen söyle.' Ben de teşekkür ettim Mehmet Daniş'e işte buradayım" diye konuştu.

Levent, sahneden inip, meydanı dolduran binlerce kişinin arasına girerek şarkılarını söyledi. Zaman zaman hayranlarıyla dans edip fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, konseri meydanda dolaşarak tamamladı.


- Çanakkale



http://www.haberler.com/haluk-levent-i-sasirtan-konser-5837485-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Deniz Seki Edirne'de İsyan Etti

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ve konser için Edirne'ye gelen Deniz Seki, isyan etti.


deniz-seki-isyan-etti-5629367_8980_6886_o.jpg






'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ve konser için Edirne'ye gelen Deniz Seki, 'isyan' etti. 'Suya Hapsettim' şarkısı ile sahneye çıkan Seki, ardından Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısının geceye çok yakışacağını ifade ederek, şarkıyı söyledi.

Şarkıcı Deniz Seki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ancak kötü hava koşulları nedeniyle iptal olan konserini Edirne'de verdi. Edirne Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Deniz Seki, konser öncesi otel çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.

Hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının onanmasının ardından ilk defa kameralar karşısına geçen Seki, avukatının gerekli açıklamayı yaptığını belirterek, "Ama ben konser öncesi birkaç kelam edeyim. Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok, ki ben de zaten konser öncesi sizlerle beraberim. Ben Allah katında vicdanım gayet rahat, hürü pak, inşallah yargı önünde aynı berraklıkta olacağım. Çok kısa bir zaman sonra deyip, sizleri selamlayıp sahneme geçmek istiyorum" dedi.

Açıklama sonrası sahneye çıkan Seki, konserine 'Suya Hapsettim' şarkısı ile başladı. Duygusal anların yaşandığı gecede Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısının geceye çok yakışacağını kaydeden Seki, Edirneliler için 'İsyan' şarkısını seslendirdi.

"BEN ALLAH KATINDA ZATEN ÖZGÜRÜM"

Edirne Saraçlar Caddesi'nde sahneye çıkan Deniz Seki'ye Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de destek verdi. Deniz Seki'yi çok sevdiğini söyleyen Sedefçi "Dostumuz, kardeşimiz, saygıdeğer kardeşimizi kutlamak lazım. Çok zor bir zamanında her şeyi aşarak sanat şehri Edirne için buraya geldiler. Ben Deniz Seki'yi çok seviyorum. Allah büyüktür. İnşallah kardeşimiz en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur ve yine aramızda olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan Sedefçi'nin sözlerine karşılık olarak Deniz Seki, "Ben Allah katında zaten özgürüm. Yargı önünde de özgür olmak dileğiyle diyorum" ifadelerini kullandı.


- EDİRNE


http://www.haberler.com/deniz-seki-edirne-de-isyan-etti-5837355-haberi/
 
Üst