08.04.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ebru Gündeş’e yine piyango vurdu


Ebru-G%C3%BCnde%C5%9F.jpg







Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın 17 Aralık rüşvet operasyonunda tutuklanmasıyla sahne çalışmalarına ara vermişti.


Zarrab’ın serbest kalmasıyla rahat bir nefes alan Gündeş, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.Yazın yoğun bir tempoda çalışacak olan Gündeş’in konser takvimi de şimdiden belli oldu.Ünlü şarkıcı, Antalya’daki Sueno Hotel’de 4-18 Haziran, 2-16-30 Temmuz, 7-14-21-28 Ağustos, 4-10 Eylül tarihleri arasında sahneye çıkacak.Konser başına 130 bin lira alacak olan Gündeş’in toplamda yaklaşık 1 milyon 500 bin TL kazanacağı öğrenildi.


http://www.theworldline.com/ebru-gundese-yine-piyango-vurdu/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Acun, Adriana Lima ile anlaştı

Acun-Adriana-Lima.jpg






Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Victoria’s Secret meleği Adriana Lima’yı Manhattan’daki podyumlardan alıp Maslak Cendere Yolu’ndaki TV8 binasına yerleştirecek.


Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Victoria’s Secret meleği Adriana Lima’yı Manhattan’daki podyumlardan alıp Maslak Cendere Yolu’ndaki TV8 binasına yerleştirecek.Hürriyet Gazetesi yazarı İzzet Çapa, bugünkü yazısında başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Adriana Lima ile anlaştığını yazdı.

İşte Çapa’nın bugünkü yazısı…


Bir Victoria’s Secret ‘meleğini’ Manhattan’daki podyumlardan alıp Maslak Cendere Yolu’ndaki TV8 binasına ‘yerleştirebilecek’ sanırım tek kişi vardır. Eminim hemen kim olduğunu tahmin ettiniz.Televizyon izleme alışkanlıklarımızı değiştiren Acun Ilıcalı’dan bahsediyorum.Meleğe gelince… O da Adriana Lima’dan başkası değil.Malumunuz Acun geçen sene TV8′i satın alarak ‘tam teşekküllü’ bir medya patronu haline geldi.Acun’un birinci ilkesi ise “Diğer tüm kanallardan farklı olmak…”

ACUN ILICALI MODA PROGRAMI YAPACAK


TV8′ciler ‘halis muhlis Acun icadı’ olan bir moda programıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlarmış. Bu çok özel formatı sunması için de Adriana Lima ile anlaşmışlar bile.Ama tabii Lima’ya öyle pat diye imza attırmak da her baba yiğidin harcı değil.Ilıcalı, ekibindekilere “Madem ki farklı kanal olmak istiyoruz, moda programını ancak Adriana sunarsa bu farkı yakalarız. Bu proje vizyonumuza çok uygun. Hedefimiz, başka kanallara benzemeyip seyircilerimize kendilerini iyi hissettirmek olmalı” mealinde bir konuşma yaptıktan sonra Adriana’yı ‘bağlama’ çalışmaları hız vermiş.

ADRİANA’NIN İSTANBUL’DA OLDUĞUNU DUYUNCA DOMİNİK’TEN GELDİ”


Derken geçtiğimiz günlerde Lima ve menajeri Chris, Acun’u arayarak İstanbul’da olduklarını söylemişler.Apar topar Dominik Cumhuriyeti’nden yurda dönen Ilıcalı, gecenin geç saatlerinde soluğu Four Seasons’ın restoranında almış.

ADRİANA ACUN ILICALI’YA “EVET” DEDİ


Kafasındaki formatı Adriana ve menajeriyle paylaşan Acun ‘Victoria’nın güzeller güzeli meleğinden’ “Evet” cevabı almış. Daha önce tek televizyon deneyimi olmayan Adriana hem istekli hem de çok heyecanlıymış.


http://www.theworldline.com/acun-adriana-lima-ile-anlasti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü talk showcu televizyonu bırakıyor

David-Letterman.jpg






Dünyaca ünlü talk show sunucusu David Letterman’den şok karar!


Televizyon tarihinin en uzun süre talk show yapan ismi David Letterman, 2015 yılında emekli olacağını açıkladı.Letterman, artık 67 yaşında olduğunu ve çocuklarına zaman ayırmak istediğini söyledi…Dünyaca ünlü şovmen, tam 33 yıldır prime time’da program yapıyor ve hala dünyaca ünlü yıldızlar onun programına gelmek için sıraya giriyor…


http://www.theworldline.com/unlu-talk-showcu-televizyonu-birakiyor/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Yağmur Atacan’a silahlı saldırı

Ya%C4%9Fmur-Atacan-P%C4%B1nar-Altu%C4%9F.jpg







Yağmur Atacan’ın aracına kurşun isabet etti. Dün akşam saatlerinde Etiler Ülgen sokakta aracına binen Atacan’a seyir halindeki araçtan ateş açıldı.


Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı. Araç maddi hasar alırken, Atacan silahlı saldırıyı kıl payı atlattı.Atacan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken eşi Pınar Altuğ Atacan, haberi doğruladı ve ekledi; “Olay ofisimizin önünde gerçekleşti. Büyük bir olay yeri inceleme ekibi çalışma yapıyor. Eşim, arabasına bindiği sırada olmuş. Neyse ki bir şey olmadı. Eşimin şüphelendiği isimler var tabi ki, kasıtta var ama bırakalım polis araştırsın” dedi.Olayın ardından polis ofiste Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Atacan’ın da ifadelerine başvurdu.


http://www.theworldline.com/yagmur-atacana-silahli-saldiri/
 
Üst