10.04.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Gülben Ergen’e abayı yaktı


G%C3%BClben-Ergen.jpg





Verdiği kilolarla genç kızlara taş çıkartan Gülben Ergen, eski mankenin gönlünü çaldı.


Son dönemde verdiği kilolarla hem kadınları kıskandıran hem de erkeklerin en beğendiği kadınlar listesinde üst sıralara yerleşen Gülben Ergen, ünlü bir ismin de gönlünü çaldı. Nişantaşı’nda daire bakmak için eski manken Ömer Seval’le sık sık bir araya gelen Ergen, hem yeni bir daire aldı hem de Seval’in gönlünü çaldı!Güzel sanatçı, eski evleri yeniletip satan Ömer Seval’le geçtiğimiz aylarda sürekli bir araya gelip daireleri inceledi. Şarkıcı sonunda kendisine uygun bir dairede karar kıldı. Emlak arayışı sırasında Seval’le yakın dostluk kuran Ergen, eski mankeni de çok etkiledi.


OLUMLU YANIT ALAMADI


%C3%96mer-Seval.jpg



Dedikodulara göre; Seval, yakın çevresine Gülben Ergen’e aşık olduğunu itiraf etti. Bu hislerinden üstükapalı olarak Ergen’e de bahseden Seval’in olumlu bir yanıt alamadığı da dedikodular arasında. Mustafa Erdoğan’la eski evliliğinden 3 oğlu bulunan Ergen, boşandıktan sonra kendi özel hayatını çocukları uğruna geri plana atmış, o dönemden beri kimseyle birlikte olmamıştı.

TEK ÖNCELİĞİ ÇOCUKLARI


Sanatçı kimliğinin yanı sıra oğullarına karşı sergilediği tavırlarla da takdir kazanan Gülben Ergen, bundan sonra yaşayacağı beraberliklerinde tek önceliğinin çocuklarının fikri olduğunu dile getirmişti.


http://www.theworldline.com/gulben-ergene-abayi-yakti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Mustafa Sandal: ”Erkek adam renkli giyinmez”

Mustafa-Sandal.jpg





Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Azerbaycan’da konser verdi.


Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Azeri hayranlarıyla buluştu. Bakü’de konser veren ünlü popçu, şarkı aralarında da hayranlarıyla bol bol sohbet etti.İki oğlunu Azerbaycan’a getirmek istediğini ama planını uygulayamadığını söyleyen Sandal, “İki oğlum da burayı görmek istedi ama gelemediler. Çünkü büyük oğlum ana okuluna gidiyor. Küçüğü ise oyunlarıyla meşgul. O kadar çok şey sipariş ettiler ki…. Ben alışverişi ve mağaza dolaşmayı sevmem. Buna rağmen söz verdim, siparişlerini alacağım” dedi.

“ERKEK ADAM RENKLİ OLMAZ”


Sandal, renkli giyinmeyi sevmediğini de söyledi: “Esasen ben siyahbeyaz kıyafetler tercih ederim. Erkeğin renkli giyinmesi benim tabiatıma uygun değil.”


http://www.theworldline.com/mustafa-sandal-erkek-adam-renkli-giyinmez/
 
Üst