15.04.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Pelin-Karahan.jpg





Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan, ‘Evde hanımların sözü geçer’ diyerek kadın erkek ilişkileri hakkında ses getirecek bir açıklama yaptı.


Pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu’ndan boşandıktan sonra spor salonunda tanıştığı Bedri Güntay’la aşk yaşamaya başlayan Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan’ın eylül ayında sevgilisiyle hayatını birleştirme kararı aldığı ortaya çıktı.Geçtiğimiz günlerde Güntay’dan evlilik teklifi aldığını açıklayan Karahan, düğün hazırlıkları için kolları sıvadı. Karahan’ın bu kararında çocuk isteğinin de etkili olduğu ortaya çıktı. Oyuncu geçen hafta verdiği röportajında ‘Çocukluğumdan beri hep aile kurayım, çocuğum olsun derim. Gene istiyorum, inşallah Allah verirse, olur!’ sözleriyle çocuk özlemini dile getirmişti.

KARŞILIKLI SAYGI ŞARTI


Pelin Karahan, kendisine yöneltilen ‘Evinizde de sözü geçen bir sultan mısınız?’ sorusu üzerine de kadın erkek ilişkilerine bakış açısını açıkladı. Karahan, ‘Evde zaten hanımların sözü geçer bence. Dışarıda daha çok beylerin. Ben her zaman erkeğe saygı duyuyorum. Erkek de tabii kadınına saygı duymalı’ dedi.


http://www.theworldline.com/pelin-karahandan-iddiali-aciklama/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
‘Kayahan’ın her zaman yanındayım’

Nil%C3%BCfer.jpg







Nilüfer: ‘Kayahan’ın her zaman yanındayım’ haberi Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Nilüfer, kanserle mücadele eden Kayahan’ı unutmadı: Kayahan’ın hep yanındayım. Umarım aramızdaki şarkı krizi de çözülür


Nilüfer, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verdi. Üç saate yakın sahnede kalan ünlü şarkıcı, şarkılarını salonu hınca hınç dolduran seyircilerle birlikte söyledi.Kırmızı uzun kıyafetiyle dikkat çeken Nilüfer, izleyicilerin ‘Mor Menekşe’ şarkısını istemesi üzerine, parçanın bestecisi Kayahan’ı da andı. Kayahan’ın, parçalarını sahnede okumasına getirttiği yasağın sürdüğünü hatırlatan ünlü şarkıcı, şöyle konuştu:“Kayahan hasta ve zor bir dönemden geçiyor. Onun her zaman yanındayım ve hep destek olacağım. Onu, hastalığıyla uğraşırken bir de bu durumla uğraştırmak istemem. Umarım devlet meselesi haline gelen bu sorun ileride çözülür. Ben de bu güzel parçaları tekrar okuyabilirim.” Daha sonra izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine ‘Ankara’nın Bağları’ ve ‘Elvan Dalton’ şarkılarını da seslendiren Nilüfer, seyircilerle birlikte dans etti.Nilüfer, kendisinden ‘Ankara’nın Bağları’nı söylemesini isteyen izleyicilere, “Tabii söylerim, hep Ankaralı Turgut mu söyleyecek?” dedi.


http://www.theworldline.com/kayahanin-her-zaman-yanindayim/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Selçuk Yöntem’e saldırı

Sel%C3%A7uk-Y%C3%B6nteme-sald%C4%B1r%C4%B1.jpg





Usta oyuncu Selçuk Yöntem, Beyoğlu’nda gittiği mekanın çıkışında zor anlar yaşadı.


Bindiği taksi hareket halindeyken bir anda ön kapıyı açan madde bağımlısı gencin saldırısına uğrayan Yöntem, şoförün yardımıyla kurtuldu.


http://www.theworldline.com/selcuk-yonteme-saldiri/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Doğa Rutkay, aradığı mutluluğu buldu…

Do%C4%9Fa-Rutkay-arad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-mutlulu%C4%9Fu-buldu...1.jpg






Televizyoncu Keremcan Kamay ile süpriz bir aşka yelken açan oyuncu Doğa Rutkay, önceki gün sevgilisi ile Bebek’te görüntülendi.


Bir arkadaşlarının evine maç izlemeye gittiklerini söyleyen Rutkay “Ben Galatasaraylıyım ama sevgilim Fenerbahçeli ne yapalım” dedi.Sonrasında gazetecilerle sohbet eden oyuncu müjdeli haberi verdi. Rutkay “Aile arasında nişanlandık çok yakın zamanda süprizimiz olacak”dedi.



http://www.theworldline.com/doga-rutkay-aradigi-mutlulugu-buldu/
 
Üst