04.05.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

Nejat İşler inzivaya çekildi


Nejat-%C4%B0%C5%9Flerin-durumu-a%C4%9F%C4%B1rla%C5%9Ft%C4%B1.jpg





Ölümden dönen Nejat İşler inzivaya çekildi. Geçen hafta taburcu olan oyuncu, evini herkesten gizliyor. Kendisine gelen posta ve evraklar, Cihangir’de bir kafeye teslim ediliyor.
Geçirdiği ağır zatürree nedeniyle üç ay hastanede yatan Nejat İşler, normal hayatına gözlerden uzak bir şekilde adapte oluyor. Hastalanmadan önce Cihangir’dekini evini kapatan ve Gümüşlük’e yerleşen İşler, taburcu olduktan sonra eski semtine döndü. Evinin adresini çok yakın birkaç arkadaşı dışında kimseye vermeyen oyuncu; kendisine gelen davetiye ve evrakları almak için Cihangir’in ünlü mekânlarından Cafe Smryna’yı kullanıyor.


İSTANBUL’DA KALMAYACAK


Belli aralıklarla kafeye uğrayan, Nejat İşler postalarını toptan halde alıyor. Bu arada İşler’in, rutin kontrolleri nedeniyle bir süre daha İstanbul’da bulunacağı daha sonra ise Gümüşlük’teki evine geçeceği öğrenildi.


http://www.theworldline.com/nejat-isler-inzivaya-cekildi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Leonardo DiCaprio evlilik yolunda

leonardo-dicaprio.jpg






Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ve 21 yaşındaki model sevgilisi Toni Garn’ın evlilik yolunda olduğu öğrenildi


Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ve 21 yaşındaki model sevgilisi Toni Garn’ın ilişkilerinin evlilik yoluna doğru gittiği belirtildi.Leonardo DiCaprio ve genç model Toni Garn aktörün New York’ta satın aldığı apartman dairesine birlikte taşındı. 2008′den beri Battery Park’taki apartman dairesinde yaşayan Leonardo DiCaprio yan komşusunun da evini 8 milyon dolara satın alarak dairesini genişletti. DiCaprio Mart ayında satın aldığı ikinci daireye sevgilisi Toni Garn ile birlikte taşındı. İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre daha önce Gisele Bundchen ve Bar Rafaeli gibi isimlerle adı anılan DiCaprio Toni Garn’a gönlünü kaptırdı.


http://www.theworldline.com/leonardo-dicaprio-evlilik-yolunda/
 
Üst