29.05.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Deniz Seki davasında flaş gelişme


Deniz-Seki.jpg





6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan şarkıcı Deniz Seki’nin dosyası İstanbul’a ulaştı.


Dosyanın tevzi edildiği İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nin bu hafta içi Deniz Seki’nin infaz işlemlerini yapması bekleniyor. Seki’nin avukatı Naim Karakaya ise mahkemeye başvurarak yeniden yargılama talep edecek.Eski özel yetkili mahkemelerden İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 19 sanıklı davada Deniz Seki, “Kokain ticareti yapmak” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Temyiz için dosyanın gönderildiği Yargıtay ise Deniz Seki’nin cezasını onamıştı. Yargıtay, işlemlerini tamamladıktan sonra dosyayı Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gönderdi. Dosya, yeni kurulan mahkemelerden olan İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne düştü. Mahkemenin bu hafta içinde Deniz Seki’nin infaz işlemlerini yapması bekleniyor. Mahkeme, İnfaz Savcılığı’na yazı gönderdikten sonra Seki hakkında yakalama kararı çıkarılacak.Öte yandan Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakaya, “İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak yeniden yargılama talep edeceğiz. Gerekçe olarak, iletişimin denetlenmesi ile ilgili normlarda yapılan yasal değişiklikleri göstereceğiz. Dosyada, hukuka aykırı telefon dinlemeleri var. Biz bu nedenle yeniden yargılama istiyoruz” dedi.Karakaya, bu başvurunun Seki’nin infaz işlemlerini durdurmayacağını belirterek “Mahkeme, bizim başvurumuzu ayrıca değerlendirir. Ancak müvekkilimin infaz işlemlerini yapabilir. Mahkeme yeni kurulan bir mahkeme olduğu için ne zaman tamamlayabilir, bir yorum yapamıyorum” diye konuştu.


http://www.theworldline.com/deniz-seki-davasinda-flas-gelisme/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
İspanya’nın onur konuğu Sibel Kekilli

Sibel-Kekilli.jpg





Almanyalı Türk oyuncu Sibel Kekilli İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen Uluslararası Fantastik Film Festivali’nin onur konuğu oldu.


Shae karakterini canlandırdığı dizi Game Of Thrones’un tüm dünyada olduğu gibi İspanya’da da büyük ilgi çekmesinin Kekilli’nin bu festivale davet edilmesinde büyük rol oynadığı açıklandı. Madrid’de basının karşısına geçen Türk asıllı Alman oyuncu, dizideki rolünden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sibel Kekilli, Shae rolünün sanat hayatının bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek gelecekle ilgili projelerini açıkladı. Almanya’da isimlerini şimdiden açıklayamayacağı bazı çalışmaları olduğuna dikkat çeken Kekilli tüm dikkatini sadece Game of Thrones dizisine verdiğini söyledi.


sibel-kekili1.jpg



Sibel Kekelli, dizide sevgilisi rolünü oynayan Tyrion’a neden ihanet ettin sorusuna, “herkesin hem sanat hayatında hem de gerçek hayatında iki yüzü vardır, birini aldatırsanız, zarar verirseniz o da size aynı şekilde cevap verir, sonunu merak ediyorsanız, diziyi izlemeye devam edin” dedi. Shae rolü nedeni ile bir çok kesimden eleştiri aldığını da sözlerine ekleyen Kekelli, “bu eleştirilere işimi iyi yaptığıma inandığım için saygı gösterdim” dedi.Almanyalı Türk oyuncu, dört yıldır bu rolde oynadığını da hatırlatarak aynı kişilerle uzun bir süre kameranın önünde beraber çalışmanın tadının bir başka olduğunu belirtti. Sibel Kekilli son olarak piyasada çok sayıda dizi filmi olmasına rağmen halkın Game Of Thrones’e büyük ilgi göstermesinin bir sorumluluğu olduğunun da altını çizerek diziye ilham kaynağı olan George R.R Martin’in kitabını henüz okumadığını itiraf etti.


http://www.theworldline.com/ispanyanin-onur-konugu-sibel-kekilli/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Nurgül Yeşilçay konsomatris olacak

Nurg%C3%BCl-Ye%C5%9Fil%C3%A7ay.jpeg






Nurgül Yeşilçay’ın yeni projesi belli oldu



Erden Kıral, daha önce “Vicdan”da başrol oynattığı Yeşilçay’la yeni filmi “Gece” için de anlaştı.

Yönetmen Erden Kıral ile oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni bir film projesinde bir araya geldi. Kıral, daha önce “Vicdan”da başrol oynattığı Yeşilçay’la yeni filmi ” Gece ” için de anlaştı.

2008 yapımı “Vicdan”da bir hayat kadınını oynayan Yeşilçay, bu kez bir konsomatrisi canlandıracak. Çekimler temmuz ayında İzmir ‘de başlayacak. Usta oyuncu İlyas Salman’ın da rol alacağı “Gece”de Yeşilçay’ın partnerinin kim olacağı ise henüz belli değil.


http://www.theworldline.com/nurgul-yesilcay-konsomatris-olacak/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
X-Men, Avatar’ı geçti

%E2%80%98X-Men-Ge%C3%A7mi%C5%9F-G%C3%BCnler-Gelecek%E2%80%99.jpg






X-Men Geçmiş Günler Gelecek’, dünya çapında 302 milyon dolar gişe hasılatı yaparak ‘Avatar’ın rekorunu kırdı.

Bu hafta sonu vizyona giren yeni ‘X-Men Geçmiş Günler Gelecek’ filmi, dünya çapında 302 milyon dolar gişe hasılatı yaparak ‘Avatar’ın rekorunu kırdı.
X-Men serisinin devam filmi olan yapım, ABD ve Kanada’da ilk üç günde 111 milyon dolar, dünya çapında ise 191 milyon dolar gişe hasılatı yaparak toplamda 302 milyon dolar kazandırdı.2009 yapımı Avatar filminin 261 milyon dolarla elinde bulundurduğu dünya çapında en yüksek hasılatla açılış yapan rekoru ‘X-Men Geçmiş Günler Gelecek’in oldu.Yapımcılığını 20th Century Fox’un üstlendiği filmin başrollerinde Hugh Jackman, Michael Fassbender, Jennifer Lawrance ve James McAvoy’yi yer alıyor.


http://www.theworldline.com/x-men-avatari-gecti/
 
Üst