30.05.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Oyuncu Rıza Sönmez’e bıçaklı saldırı


R%C4%B1za-S%C3%B6nmez.jpg





Rıza Sönmez, İstanbul Cihangir’de önceki gece kendisinden para isteyen çocukların bıçaklı saldırısında yaralandı. Kanlar içinde hastaneye koşan Sönmez ameliyata alındı


Kendisinden para isteyen sokak çocuklarına “Hayır” cevabı veren Rıza Sönmez, kolundan bıçaklandı. Kanlar içinde hastaneye koşan Sönmez, burada kan kaybı ve derin kesiden dolayı ameliyata alındı.Oyuncu olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Cihangir’de sokak çocukları yanıma geldi, para istedi. Vermeyeceğimi söyleyince de bıçakla sol koluma darbe aldım. Hemen hastaneye koştum, ameliyata aldılar. Doktorlar birkaç gün daha hastanede kalmam gerekebileceğini söylüyor.”


http://www.theworldline.com/oyuncu-riza-sonmeze-bicakli-saldiri/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı!

George-Michael.jpg






İngiliz şarkıcı George Michael, Londra’daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.


Londra Ambulans Servisi konu ile ilgili bir açıklama yayımlayarak, aldıkları acil durum çağrısının ardından 50 yaşındaki sanatçının evine iki ambulans gönderdiklerini ve Michael’ın hastaneye kaldırıldığını doğruladı.Sanatçının basın danışmanı, Michael’ın “rutin testler” için hastanede bulunduğunu söyledi ancak yaşadığı sağlık problemleriyle ilgili detay vermekten kaçındı.


http://www.theworldline.com/unlu-sanatci-hastaneye-kaldirildi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
İspanya’nın onur konuğu Sibel Kekilli

Sibel-Kekilli.jpg






Almanyalı Türk oyuncu Sibel Kekilli İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen Uluslararası Fantastik Film Festivali’nin onur konuğu oldu.



Shae karakterini canlandırdığı dizi Game Of Thrones’un tüm dünyada olduğu gibi İspanya’da da büyük ilgi çekmesinin Kekilli’nin bu festivale davet edilmesinde büyük rol oynadığı açıklandı. Madrid’de basının karşısına geçen Türk asıllı Alman oyuncu, dizideki rolünden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sibel Kekilli, Shae rolünün sanat hayatının bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek gelecekle ilgili projelerini açıkladı. Almanya’da isimlerini şimdiden açıklayamayacağı bazı çalışmaları olduğuna dikkat çeken Kekilli tüm dikkatini sadece Game of Thrones dizisine verdiğini söyledi.


sibel-kekili1.jpg





Sibel Kekelli, dizide sevgilisi rolünü oynayan Tyrion’a neden ihanet ettin sorusuna, “herkesin hem sanat hayatında hem de gerçek hayatında iki yüzü vardır, birini aldatırsanız, zarar verirseniz o da size aynı şekilde cevap verir, sonunu merak ediyorsanız, diziyi izlemeye devam edin” dedi. Shae rolü nedeni ile bir çok kesimden eleştiri aldığını da sözlerine ekleyen Kekelli, “bu eleştirilere işimi iyi yaptığıma inandığım için saygı gösterdim” dedi.Almanyalı Türk oyuncu, dört yıldır bu rolde oynadığını da hatırlatarak aynı kişilerle uzun bir süre kameranın önünde beraber çalışmanın tadının bir başka olduğunu belirtti. Sibel Kekilli son olarak piyasada çok sayıda dizi filmi olmasına rağmen halkın Game Of Thrones’e büyük ilgi göstermesinin bir sorumluluğu olduğunun da altını çizerek diziye ilham kaynağı olan George R.R Martin’in kitabını henüz okumadığını itiraf etti.


http://www.theworldline.com/ispanyanin-onur-konugu-sibel-kekilli/
 
Üst