31.05.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Deniz Seki tutuklandı!


Deniz-Seki1.jpg





argıtay tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkartıldı.



DOSYASI DÜN İNFAZ SAVCILIĞI’NA GÖNDERİLMİŞTİ




Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nun ’uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki’nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki’nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise dün dosyayı İnfaz Savcılığı’na gönderdi.

Öte yandan, Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakaya da, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak yeniden yargılama talep etti. Mahkemeye sunulan dilekçede, yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği belirtildi.

Mahkemenin yeniden yargılama talebini değerlendirdiği öğrenildi.



3 YIL DAHA CEZAEVİNDE YATACAK




Buna göre Seki, İnfaz Kanunu kapsamında aldığı hapis cezasının 3’te 2’sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay ceza alan Seki 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki’nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.



EVİNDE BEKLİYOR




İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hakkındaki yakalama kararını medyadan öğrenen Deniz Seki, büyük bir şok yaşadı. Hemen avukatı ile temasa geçen Seki’nin evinde polisi beklediği öğrenildi.



EVİNDE TUTUKLANDI




İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hakkındaki yakalama kararını medyadan öğrenen Deniz Seki, büyük bir şok yaşadı. Hemen avukatı ile temasa geçen Seki’nin evinde polisi beklediği öğrenildi. Deniz Seki akşam saatlerinde evine gelen polis tarafından mahkemeye çıkartıldı. Tutuklanan Seki cezaevine gönderildi.



http://www.theworldline.com/deniz-seki-tutuklandi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
ABD’de evleniyorlar

beren-kenan.jpg





Kenan Doğulu ile oyuncu Beren Saat ABD’de evleniyor.


Geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanan Saat ve Doğulu çiftinin, düğün tarihi olarak 26 Haziran’ı seçtikleri iddia edildi.ABD’de olan ve düğün hazırlıklarına başlayan Saat’in, nişandaki gibi düğünlerine de sadece yakın arkadaşlarını çağıracağı öğrenildi.


http://www.theworldline.com/abdde-evleniyorlar/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Survivor Taner kendini kırbaçlattı

survivor-taner-kirbac.jpg





Survivor Taner çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi.


Taner Tolga Tarlacı sosyal medyada paylaştığı videoya, “Ankara’dan ayrılacağım yarın, ama birisine son anda çok alıştım ve üzülmemek için kendimi kırbaçlattırdım bu Çin felsefesi sayesinde çok rahatladım kırbaçlayanın eline sağlık” diye yazdı.

İŞTE KENDİNİ BÖYLE KIRBAÇLATTI:


http://www.theworldline.com/survivor-taner-kendini-kirbaclatti/
 
Üst