05.06.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Gökhan Özen uçtu[/h]


G%C3%B6khan-%C3%96zen.jpg






Dizi teklifi yapılan Gökhan Özen; Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç gibi bölüm başı 70 bin TL talep etti.


Daha önce birkaç dizide boy gösteren Gökhan Özen’e TV için önemli bir teklif geldi. Show TV, TNT gibi kanalların genel müdürlüğünü yapan Saner Ayar, Arap MBC4 şirketiyle ortak çekeceği dizinin başrolünde oynaması için ünlü popçuya öneri götürdü. Ancak aldığı cevap karşısında şoke oldu. Özen’in, Kıvanç Tatlıtuğ, Necati Şaşmaz, Muhteşem Yüzyıl’ın Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç gibi sektörün en prestijli isimlerini baz alıp bölüm başı 70 bin TL talep ettiği iddia edildi. Son olarak rol aldığı ‘Yıldız Masalı’ adlı dizisi bekleneni veremeyen Özen’in astronomik ücret isteği sonrası teklifin bir süre askıya alındığı öğrenildi.


http://www.theworldline.com/gokhan-ozen-uctu/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Deniz Seki: “Patron ölümümü istiyorlar”

Deniz-Seki1.jpg






Cezasının onaylandığı gün yapımcısını aradı…


Akşam’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre; 6 yıllık hapis cezası kesinleşince kayıplara karışan Deniz Seki’nin, kararı öğrenip Bülent Seyhan’ı aradığı ortaya çıktı: Bir hata yaptım, pişmanım.Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay’da onanan Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkmıştı. Ancak 5 farklı adrese baskın yapan polis ünlü popçuyu bulamadı.

‘KAÇMASI İÇİN NEDEN YOK’


‘İz’ adlı yeni albümü bu hafta piyasaya çıkacak olan Seki’nin, cezasının onandığı gün Seyhan Müzik’in sahibi Bülent Seyhan’ı aradığı ortaya çıktı. Sanatçısının telefonda hıçkırıklara boğulduğunu anlatan Seyhan şunları söyledi: ‘Patron benim ölümümü istiyorlar. Suçum yok. Bir hata yaptım’ dedi. Biz cezaevinden çıktıktan sonra Deniz’le neredeyse her gün konuştuk. Her defasında pişmanlığını ifade etti. Kendisine yeni bir düzen, hayat kurmak istiyordu. Çıktığı konserlerden 50 bin lira alan bir sanatçı neden kaçsın?…


http://www.theworldline.com/deniz-seki-patron-olumumu-istiyorlar/
 
Üst