06.07.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Ünlü sanatçıya MİT engeli[/h]


Erkan-O%C4%9Fur.jpg





Sanatçı Erkan Oğur’un akşam 23.00′te Sakarya’da vereceği sahur konseri iptal edildi. Gerekçe ise sanatçının yaptığı iddia edilen MİT’le ilgili eleştiri…

Troll hesaplardan Oğur’a ait olduğu belirtilen hesaptan MİT eleştirisi yaptığı ve böyle birinin AKP’li belediyelerde konser vermesinin engelllenmesi gerektiği yazıldı. Ancak çok geçmeden Erkan Oğur’un konserinin iptal edildiği de ifade edildi. Esat Ç. adlı hesaptan, “erkan konser iptal aslanım. evde kendi imkanlarınla çalarsın artık. bundan sonra akparti’li belediyelerde konser yok sana” paylaşımla konserin iptal edildiği duyuruldu. Ulaştığımız Sakarya Belediyesi yetkilileri de konserin iptal edildiğini doğruladı. Ancak gerekçe belirtmedi. Erkan Oğur’un menajeri ise Radikal’e yaptığı açıklamada, sanatçıya ait bir Twitter hesabı bulunmadığını, konser iptaline belediyenin hangi gerekçeyle karar verdiğinin ise kendilerine bildirilmediğini söyledi.


erkan-ogur-tw1.jpg


erkan-ogur-tw2.jpg


erkan-ogur-tw3.jpg



erkan-ogur-tw4.jpg



http://www.theworldline.com/unlu-sanatciya-mit-engeli/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Acun Ilıcalı Meryem Uzerli’nin peşinde

Meryem-Uzerli.jpg





Tükenmişlik sendromu’yla ülkeyi terk edip Almanya’ya yerleşen güzel oyuncu televizyonun muhteşem çocuğu Acun Ilıcalı’ya ‘evet’ dedi.

Hayranları bir diziyle dönmesini beklerken Meryem Uzerli, bir yarışma programında boy gösterecek. Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, önce telefonda görüştüğü Uzerli’yle Berlin’de buluştu.

Yetenek Sizsiniz’in jüri üyeliği ve yeni formatları Rising Star’ın kadrosu için kendisini düşündüklerini nam-ı diğer Hürrem’e iletti.

Oyuncu ilk anda kararsız kalsa da Acun Ilıcalı’nın tavrı bir anda fikrini netleştirdi. Güzel oyuncu ‘prensipte evet’ dedi. Yakın zaman içinde ikinci görüşme yapılacak, sözleşme imzalanacak ve her şey resmiyete dökülecek.

Ilıcalı’nın bir diğer tercihi ise Özgü Namal. Acun Medya Namal’la da jüri üyeliği için görüştü fakat henüz net bir karara varılmış değil.

Geçen sezonlarda jürideki performansıyla büyük beğeni toplayan Hülya Avşar’ın, bu sezon kendi şovunu yapacağı için Yetenek Sizsiniz’den ayrılacağı konuşuluyordu.

Avşar’ın yerinin nasıl dolacağı hususunda onlarca iddia ortaya atılmış olsa da Acun Ilıcalı, ‘Meryem Uzerli’ dedi.


http://www.theworldline.com/acun-ilicali-meryem-uzerlinin-pesinde/
 
Üst