2004 megane kasetçalar ses sistemi onerisi

brcn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 May 2015
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Merhabalar,

Aracı yeni aldığım ve acemi olduğum için yeni konu açıyorum. Birkaç konu okudum montaj videoları da seyrettim. Ama çok kafa karıştırıyor herkesin farklı bir yorumu var.

Öncelikle şu anki durumu söyleyim. Araç üzerinde orjinal kasetçalar teyp, 2 tweeter, sol kapı hoparloru calısıyor, sag kapı hoparloru çalışmıyor. Arkada hoparlor yeri var ama sanırım içi boş. Açıp bakamadım henüz. Sadece tiz, cılız ses var yani :(

İstediğim ise orjinal teybi bozmadan (Direksiyondan kontrol olması sebebiyle), Çok bir dum tıs dum tısa da gerek yok. Güçlü net bir ses almak. Orjinal teybin amfi çıkışı var mıdır? Arka kapılara kabloları hazır mıdır, kaç inçtir? Aux, USB çıkışı sağlayabilir miyim?

Anladığım kadarıyla FULL paket olmadığı için arka hoparlorler yok. Bu bilgi doğru mudur yada oncekı sahıbı mı cıkardı ondan da emin değilim. Arabayı bilen arkadaşlar bu karmaşadan beni kurtarabilir mi?
 

G.AKGÖZ

Göksel AKGÖZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Ağu 2013
Mesajlar
1,082
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
27
öncelikle hayırlı olsun
orjinal teybde anfi cıkısı mevcut değil bir adet deck cevirici ile yapıyorsunuz anfi çıkısını
arka kapılarda tesisat hazır diye biliyorum çalışmayan hoeparlörünüzün bağlantısı çıkmış olabilir teyp usb için tam olark uygun değil xcarlink benzeri cihazlarla aux usb sd card girişi yapılıyor fakat fiyat 150 200 tl civarı kaset çalarlı teybe aux yapmak için teybin anakartında 3 noktaya lehim yapmak gerekiyor anlıyorsanız yaparsınız maliyet maksimum 5 tl yapmak isterseniz yardımcı olurum güçlü bir ses almak istiyorsanız kompenant setleri öneririm ama anfi gerekir kapı hoparlörleri 13 cm mıknatısı ufak tipde olanlardan
 
Üst