Şimdi de Arkadaşlar Araba Bilmeceleri Soruyoruz ???

ujnat81

Tanju DEMİR - 81, 1998 Europa 1.6e RNE Alize,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eki 2014
Mesajlar
176
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Evet gelelim arabayla ilgili bilmecelere ben 1 hafta kadar ya da 2 hafta kadar cevapları vermeyi düşünmüyorum ama en çok cevabı kim verecek bakalım merak ediyorum açıkcası :soru

1) Hani arabayla seyahat edilmez?

2) Yağmurlu bir havada 3 adam arabayla yolda giderken 2 kişi inmiş ve sonra biraz konuştuktan sonra arabadaki adam yola devam etmiş tam köprünün üzerine gelince şimşek çakmış ve adam ölmüş 2 arkadaş haberi duyunca çok üzülüp keşke bizde arabada olsaydık demişler peki niye öyle demişler bilmecenin cevabı ne?

3) Virajlarda arabanın hangi tekerleği dönmez?

4) Düşünün siz bir şoförsünüz 1.durakata 25 yolcu indirip 52 yolcu bindirince arabada 54 kişi kaldıysa şoförün yaşı kaçtır?

5) Keloğlanın annesi ölmüş eve gitmek için yoldan geçmesi gerekiyormuş. Âmâ yoldan vızır vızır araba geçiyor nasıl annesinin yanına gidebilir ?

6) Keloğlan ile Balkız varmış keloğlanın babası hapiste Balkız’ın annesi ölmüş mezarın içinde Keloğlan ile Balkız bir tepedeler arabalar bir saniye bile durmadan aralıksız geçiyorlarmış Keloğlan babasının yanına Balkız annesinin yanına nasıl gider ?

7) Duvara çarpan arabaya ne olur?

8) Hangi araba namaz kılıyor?
 
Üst