Chevrolet Avrupa'dan Çekiliyor.....

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
otomativ-devi-cekilme-karari-aldi-5391337_400.jpg


Dünyaca ünlü otomobil üreticisi firma Batı Avrupa ve Doğu Avrupa pazarından çıkma kararı aldı.

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi firma Batı Avrupa ve Doğu Avrupa pazarından çıkma kararı aldı. Bu bölgedeki pazarlar arasında Türkiye de bulunuyor.

Chevrolet'nin bu kararında Avrupa'daki zorlayıcı iş modelleri ve ekonomik krizin etkili olduğu belirtiliyor.Dünya üzerindeki en büyük 4. otomobil markası olarak bilinen firma Avrupa pazarından çıkarak Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'ndaki faaliyetlerine ağırlık vermeyi planlıyor.

Bu topluluk içinde Kazakistan ve Ukrayna gibi eski Sovyet ülkeleri de bulunuyor. Şirket bu stratejisi ile birlikte Avrupa'da Opel ve Vauxhall markalarını güçlendirmeyi hedefliyor.Maliyeti 1 Milyar Doları BulabilirGeneral Motors'un Başkan Yardımcısı Steve Girsky yaptığı açıklamada Avrupa pazarından geri çekilmenin maliyetinin 700 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında değiştireceğini ifade ediyor.

Chevrolet 2015 yılı sonuna kadar Avrupa'dan tamamen çıkmış olacak. Chevrolet Avrupa araba pazarında Peugeot Citroen, Volkswagen ve Renault'un arkasından 4. sırada yer alıyor. Avrupa pazarına ilk olarak 2005 yılında giren Chevrolet burada sadece 8 yıl kaldı. Manu ile Yola DevamŞirket 2011 ve 2012 yılları arasında Avrupa'da 12 tane yeni araç tanıttı. Firmanın Kıta Avrupası genelinde 1.900 bayisi bulunuyor. Ayrıca Chevrolet'in Corvette gibi efsaneleşmiş lüks spor araba modelleri Avrupa'da satılmaya devam edecek.

Chevrolet'nin bir İngliz takımı olan Machester United ile imzaladığı sponsorluk anlaşması da devam edecek.

 

kubılay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
312
Puanları
0
Yaş
39
Artisi buyuk olanlara

Iconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gonderildi
 

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Kas 2011
Mesajlar
4,543
Tepki puanı
123
Puanları
0
GM Battı Dünya Battı ( İspanya - Yunanistan vs. vs. ) Her Zaman Derim Otomobil Sektörü Biter İse Dünya Biter Diye Bunun En Güçlü Sinyalini 2008 - 2009 Senelerinde GM'nin Hemen Hemen Batma Aşamasına Gelmesi Hatta Batması İle'de Diyebiliriz Gördük.

Otomobil Markaları Ürettikleri Araçlara En AZ 10 Yıl Yedek Parça Tedarik Etmek Zorunda Yani Şuan Türkiye'de Satılan 2014 Model Chevy Serisi Araçlara En Az 2024 Yılına Kadar Parça Tedarik Etmek Zorunda, Başka Bir Marka Olsa İdi Bu Konuda Zorlanabilirdi Ancak, Chevy'nin Bu Konuda Zorlanacağını Sanmıyorum Opel Üzerinden Yedek Parça ve Servis Ağını Devam Ettirebilir.

Chevy Kendini Bozalı Çok Uzun Zaman Oldu o Eski Amerikan Klasını - Tarzını - Kasını Çok Özletti ...

Not; Chevrolet Türkiye Pazarından Çekildiği Anda Hyundai Yada Kia Bu İki Markadan Biri Kesinlikle Tavan Yapacaktır Buna Eminim :eyv
 
Üst