Ufo Gören Masum Renocular...:)

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,489
Tepki puanı
1,661
Puanları
113
Yaş
55
 

utku

Utku GÜLOĞLU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Ağu 2011
Mesajlar
657
Tepki puanı
20
Puanları
0
Yaw Usta harbiden de dünya dışı bir yerdi, biz hakikaten masum köylü gibi kaldıkhehe
 

Burak61

Bilgi Girilmemiş
HERKES GERÇEKLERİ BİLECEK....

Öncelikle herkese merhabalar. Ben Gökhan KARPUZ. Haziran 1982 doğumluyum (hitap konusunda yanlışlık olmaması adına yazıyorum.) Yazacaklarımı Forum sahibi Mustafa abi (USTA) ile yüz yüze konuşmanın doğru olacağını düşünüyordum. Lakin yaşadığım rahatsızlıkları neden böyle davrandığımı herkes bilsin savunma hakkım olsun istedim. Beni iyi kötü bilenler kendi vicdan muhasebelerini yapıp kim haklı kim haksız tarafsız gözle kararlarını versinler hiç kimseyi ordan burdan birileri hakkında kışkırtmış olmayayım bütün konuşulanlar forum ortamından konuşulsun ve herkes şahit olsun istedim. Herkesten kastım konu hakkında bilgisi olmayan yönetici veya üyeler değildir. Lütfen bu arkadaşlarımız konuya müdahil olmasınlar çünkü hiçbirşeyden haberleri yok. Körü körüne kimseyi kötülemek veya savunmak kimseye bir şey kazandırmaz.


Forumda iğneleyici yazılar evet yazdım yazdığımın arkasındayım. Burada kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. Biz millet olarak koyun değiliz. Sorunlu bir arabayı sorunsuz gösterip insanlara allamak pullamak benim gözümde yalancılık düzenbazlık ve sahtekârlıktır. Kul hakkıdır! Malum başlığı açtım diye bana en sert tepkiyi gösterenlerden birisi o c…fanclub site sahibi SLC nickli selçuktur. Silinmediyse mesajları herkes görebilir. Benim o forumda takıldığım iddialarına cevabım mesaj sayım ve aktif olduğum sürelerdir. Dileyenler bakabilir zaten 200 tane bir üyesi var mesajlar çok kolay bulunabiliyor. Bazı yazılar yazılmış hakkımda. Keşke alenen buradan yazılsaydı da savunma hakkımız olsaydı. Mustafa abi vaktiyle bana dert yanmıştı bana kendimi savunma hakkı vermediler diye. Şimdi benim yaptığımı o yapmak istemişti. Benim arabamda söküp takmadığım yer kalmamışmış. Sökülen yerleri aynen yazıyorum. Ön kapı döşemeleri 2 kez söküldü birinde cam filmi birinde hoparlör değişimi için (daha doğrusu yerine baktık yani bi kapınınki söküldü) Tiz kapakları sökülüp tiz hoparlör montajı yapıldı. Bu ve bununla beraber toplamda 3 kez orta konsolu söktük. Birinde teyp bağlantılarını paylaştım forumda (güya iyilik edeyim dedim ama yanılmışım) birinde tiz montajı için birinde de teyple alakalı soket ve etiket bilgilerini tekrar okumak adına Aytuğ ile beraber geçenlerde söktük. Kapılardan ve bagajdan gelen sesin fitillerden geldiğini pek ala hepimiz biliyoruz. Jant lastik işini de şu an sürekli gittiğim esenyurt bika da dahil olmak üzere 5 farklı servise sordum. Birisi kesin konuşamadı diğerleri sadece jant lastiğin balansını servis yapmaz orijinal olmaması sebebiyle haricinde ce belgeli jant lastikler garantiyi bozmaz dediler. Keza aradığım mais genel müdürlükte servislere yönlendirdi konuyla ilgili. Takip edenler bilirler ben direksiyon kutusu şikayetimi dillendirdiğimde orijinal jant lastiğim vardı. Birileri hakkında müdahil olmadığı yerlerde konuşup yazıp çizerken az daha dikkatli olalım. Ha bu arada servis bilmiyormu takmayı denmişte 205-45-17 ebatında jant lastiği servis takıyor hatta sıfır alırken yanılmıyorsam 450 tl farkla veriyorlar. Takılan jant benim taktıklarımdan ağır. Zararı varsa servis malı jantın zararı yokmu? Biraz mantıklı düşünenlerden yorumlarını bekliyorum.

Ha birde PULAT nicki altından başkaları mesaj yazıyor iddiası gelmiş. Foruma yazdım ama SİLİNMİŞ! Benim profil bilgilerim üzerinden en yakınım hayat arkadaşım dahil tek bir kişi bir tek kelime dahi yazdıysa BEN EN ADİ OROSPU ÇOCUĞUYUM. Beni bilenler nasıl bir yemin ettiğimide bilir. Bana bunu yakıştıranlarda! Benim kimseyle hiçbir oluşumla işim olmadığını yazdım o günde söyledim Mustafa abiye hiçbir forumla işim yok artık oğluma takılıyorum diye. Ben gittiğim her yerde wifi varsa özellikle de pc var ise foruma giriyorum. Usta nın dükkandan da girdim, Aytuğ un köydeki evinin interneti ve bilgisayarından da GokhanRS in dükkanından onun pc den kendi üyelik bilgilerimle de.

Ben silivrideki tuning buluşmasında reno.gif fan club olarak bulunalım dedim reklamımız olsun diye usta dan sticker istedim. Bana 5 adet sticker yolladı. Kargoyu almaya gittiğimde 9 TL kargo ücretinin ödenmediğini gördüm. Sanki babamın sitesinin reklamını yapmaya çalışıyordum. Bana ne deyip geri yollayabilirdim. Trabzondan ömer abiye de aynı yapılmış 16 tl kargo ücreti ödetilmiş. Bunlar alenen ayıptır. Bazıları almıyor kargo geri geliyor kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorum diye savunuluyor soruyorum ben herkesmiyim ben silivride stickersız reno.gif bırakmadım da beş kuruş maddi kazancım olmadığı halde reklamı olsun diye didindiğim sitenin stickerlarının kargosunu almayıp 9 tl ye tenezzülmü edecektim? Bunlardan hiç kimselerin haberi yoktur tabi.

Gerlelim Bursa buluşmasına. Hiç sebep yokken ve MAİS bize araç tahsis ettiği halde oraya çeşitli yalanlarla araçlarımızla sürüklendik hiç sonu düşünülmeden. Koca otobüs biz binmeyince 3 kişiyle bursaya gidip geldi. Bunu Aytuğ dan filan öğrenmedim. Duyunca telefonla teyit ettirdim. İnternet çağında yaşıyoruz yarım saatlik uğraşın akabinde bu bilgiye mais kanalıyla ulaştım. Biz Renault tutkunları ve Renault fan club forumundan davet edilen kişiler için otobüs tahsis ettik ama Renault fan club forum üyeleri kendi araçlarıyla geleceklerini söylediler nedenini anlamadık dediler. Nedeni belli ben oraya 30 araba getirdim diye hava atmak (şahsi görüşüm)Bu nasıl bir ego tatminidir? Sizin aklınız alıyor mu mais böyle bir sorumluluğun altına girermi arabalarla gelin dermi hiç? Yolda başımıza biriş gelse hesabını vermeye yanaşırmı? Yahutta bizi oraya sürükleyenler yolda başımıza bir iş gelse hesabını vebalini günahını nasıl çekeceklerdi? Ben evladım anasının karnındayken yollara düştüm 2 kez ciddi kaza atlattım yolda bunuda bursaya vardığımızda arkadaşlarımızla paylaştım. Hadi otobüsle gitsekte olacağı varsa olurdu diyelim yok yere harcadığımız zaman ve para ne olacak? Ne kazandık ne kazandırdık? Güya mais clio 3 kullanıcılarını istemiş sadece. Baktılar ki 30 clio 3 toplanamayacak iş megane fulence ve herhangi bir reno.gif kullanıcı olarak değişti. Oraya 30 araba gidecekti bir şekilde. Maisin olan bitenden haberi varmıydı sizce? Hani kişi sayısı ve isimler belliydi? Hani her araçta sadece 1 kişi gidebilirdi? Hani arabasız gelinmesi yasaktı? Ya mantıklıca düşünelim sizce mais in böyle kurallar koyması söz konusu olabilirmi? Siteyi doğru dürüst sallamayan mais bu kadar detaylıca ilgilenirmiydi bu işle? Mais in varlığını yapılan empozeler dışında forumda hisseden varmı? Birilerinin amaçlarına hizmet ettiğiniz sürece iyisinizdir. Yoksa sizden kötüsü olmaz.

Amacım kesinlikle saygısızlık yapmak değil. Ama rahatsızlık duyduğum konular Bursa buluşmasına sebep yokken arabalarımızla götürülmemizden başlayıp mesajları silmeye kadar gidiyor. Birkaç sorum olacak. Lütfen adminlerimizden hiçbirisi konuya ellemeden düzeltmeden veya silmeden! Bildiğini cevaplasın bilmediğine de kendince haklı haksıza kanaat getirmediği sürece yazmasın. Konuyla ilgisi olmadığını düşünen kimsenin bakmasına lüzum yok zaten amacım burayı kötülemekte değil. Cevap verecekler cevap verir varsa sorusunu sorar akabinde hakkını helal eder etmez bilemiyorum konu kapanır sonra dileyen yine dilediği gibi silmeye devam eder.

Rahatsız olduğum ve az çok cevaplarını bildiğim halde sormak istediğim sorular şunlar:

1-Aytuğ un laf sokmaları ve akabinde engellenmesiyle başlayan süreç nasıl başladı ve tek kelime yalanına dolanına şahit olmadığımız bu adam bu raddeye nasıl geldi?
2-Vaktiyle anasına küfürler edilen, sokağa dahi girmesine müsaade edilmeyecek şahıs ne olduda sarmaş dolaş fotoğraflar çekilecek kadar affedildi? Bedava verilen bir vites topuzuna karşılıkmı yendi onca laflar?
3-Megane rs almak için türlü uğraşlar veren adam ne şekilde kandırıldıda kangoo satıldı? Akabinde tekrar kangoo alındı? Bu soruya cevap beklemiyorum gülüyorum sadece yaşananlara.
4-Sebep yokken silinen mesajlar var yüklenen fotoğraflar var her konuda çeşitli alakasız muhabbet sohbet veya iğneleme maksatlı mesajlar yazılırken neden özellikle difüzör konusuna yoğunlaşıldı ve 10 dk durmadan mesajlar silindi? Aytuğ un resim yüklediği mesajda ne gibi bir sıkıntı vardı?
5-Ben difüzör konusunu açana kadar olmayan çeşitli hatırlatma ve kural koyma konuların mesajların silinmesini müteakip ortaya çıkması tesadüf mü? Bu şekilde konular açılıp laf sokulması adamın birisi gibi eşantiyon ürün vermememiz sebebiylemi?
6-Forum üzerinde üyeliği dahi olmayan buna tenezzül etmeyen adını isternirse liste halinde verebileceğim şahıslar binlerce tl lik mal satmadımı? Kaç para sponsorluk ücreti ödemiş siteye ne faydası olmuş?
7-Silivri tuning buluşmasına katılan reno.gif kullanıcılarının araçlarının camlarına yapıştırmak üzere istediğim stickerların 9 tl lik kargo parasının bana ödettirilmesindeki amaç neydi? Ben babamın sitesinin reklamınımı yapıyordum? Cebime paramı girecekti?
8-Bazı yöneticilerin araçlarında site sticker ı yokken neden benim (arka sileceğe zarar vermesi sebebiyle) söktüğüm sticker için laflar sokuldu?
9-Sitenin sponsorları var iken başka yerlere chip veya başka işler için müşteri gönderilmedimi?
10-Hakan Balkaya facebooktan şikayet edildiği halde yakınlık kurmak amacıyla yazılan mesajların amacı neydi?


Buradaki mesajlar silinebilir silinebilir belki dürüst olan cesareti olan yazıları silmez herkes görür. Bu forumda istenmiyorsak çekilir gideriz. Kaç kişiyi yolundan döndürdüm nihayetinde görülecektir. Sitenin ortakları tek tek lağvedildiğinde gidecek kaç adam kaldı forumda göreceğiz. Allah şahit ben kaç kişiye siz karışmayın siz foruma takılın şahıslar arasındaki mesele sizi bağlamaz dedim. Artık empoze yok. Kim ne istiyorsa yapabilir. Sanılıyor ki biz buraya muhtacız. Bu siteden kazandığım tek şey kalıcı dostluklardır. Ben terbiyesizlik yapmadım kimseye kimseyi kandırmadım. Bu forumda iş yapmak için yalancımı olmak lazım ? Amaca koşulsuz şartsız hizmet etmek mi lazım? İnsanları dolandırıp açıktan avantamı vermek lazım? Birilerinin malına göz dikmekmi lazım? Birilerinin malına el koymakmı lazım? Kusura bakmayın bizden böyle insanlar olmamız bekleniyorsa biz böyle insanlar değiliz olamayız. Kimseye hakaret etmiyorum haksızsam bu mesajlar silinmez değiştirilmez haksızlığımı da herkes görür. Neticede ben adi bir herif olarak çıkar giderim herkes gerçek yüzümü görür değil mi? Siz burada işinize gelen mesajları silebilirsiniz ama benim mesajımı silerek hiçbir şeyi ört bas edemezsiniz. Ben reelde pek çok arkadaşımızla yüz yüze görüşüyorum orda konuşmama kimse engel olamaz. Engellenen üyelerin engeli kandırılsın herkes eteğindeki taşları döksün herkese savunma hakkı verilsin. Savunan savunsun soran sorsun. Sorusu olanların sorularına açığım.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı bu konuya vakit ayırıp okuyanlardan özür dilerim. Haklarını helal etsinler. Benden yana bu konuyu açmama sebep olan Mustafa abi (USTA) dışında herkese hakkımı helal ediyorum onlar etmesede. Varsın ben kötü olayım. Varsın ardımdan konuşulsun. İçimi dökmemin ve gerçekleri herkese açıklamanın rahatlığıyla aranızdan ayrılıyorum. Her türlü sorularınız için nasılsa face veya başka kanallardan bana ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Allah’a emanet olun…
 

Ekli dosyalar

  • reno.gif
    reno.gif
    1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,489
Tepki puanı
1,661
Puanları
113
Yaş
55
Senin bakışı pek anlayamadım abi fotoğrafı çekenle aranda ne husumet vardı hehe
Sedat'mıydı acaba...:D
 

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Hakkat Usta Bana Hasin Diyorsun Birde Kilitsin Objektife ):
 

adigeemre

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
350
Tepki puanı
114
Puanları
0
Ufo görsek bu kadar şaşırmazdık sanırım muhteşem görüntüler vardı:eyv
 

EVREN TOPCU

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
301
Tepki puanı
72
Puanları
0
3 ümüzde bakakalmışız hehe
 

Selo61

Selim--TRABZON,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
1,009
Tepki puanı
10
Puanları
0
Manzaraya kitlenilmeyecek yer değil vallahi :eyv
 

Solenza

Ersin ŞENTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
6,114
Tepki puanı
71
Puanları
0
mükemmel organizasyondu
 

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Eki 2010
Mesajlar
8,212
Tepki puanı
225
Puanları
0
Yaş
34
​Harika.hehe
 
Üst