Renault PROFESYONEL

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,489
Tepki puanı
1,660
Puanları
113
Yaş
55
Renault'un Profesyonel Müşterilere Yönelik Özel Şebekesi
Renault Profesyonel ile ticari araç dünyası yepyeni bir hizmet anlayışıyla tanıştı. Renault Profesyonel ; Renault’nun ticari araç pazarındaki yükselen performansını sürdürmek ve kalıcı hale getirmek amacıyla profesyonel müşterilerin beklentilerini karşılayacak modern bir organizasyon.

Esnaf, sanatkar, küçük ve orta büyüklükte işletmeler ve yerel filo müşterilerine yönelik bir organizasyon olan Renault Profesyonel, insan kaynağı, iletişim araçları, lojistik, satış ve satış sonrası hizmetlerini bünyesinde bulunduran uzmanlaşmış bir yapıya sahip. Renault Profesyonel organizasyonunun temel hedefi ise profesyonel müşterilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, Renault şebekesi bünyesinde uzman bir şebeke yaratmak.

Renault Profesyonel organizasyonunun en önemli hedefleri arasında müşterilere aynı kalitede ürün ve hizmet sunulması, müşterilerin konu hakkında bilgili ve ilgili uzman çalışanlar tarafından dinlenmesi ve taleplerinin alınması, satış sonrası hizmetlerinde maksimum verimlilik sağlanması ve müşterilerle ilişkileri geliştirmek ve sürekli kılmak için iletişim kurulması bulunuyor.

KALİTELİ HİZMET

Renault Profesyonel bünyesinde Renault Eğitim Merkezi (REM) tarafından sunulan ticari araç ve Renault Profesyonel eğitimlerine katılmış uzman ticari araç satış danışmanları ve yine REM tarafından hazırlanan tüm Cotech ve Renault Profesyonel satış sonrası eğitimlerine katılmış uzman çalışanlar görev alıyor.

REM tarafından düzenlenen satış ve ürün eğitimlerine ek olarak sunulan Renault Profesyonel eğitimi ürün, profesyonel müşteri beklentileri, profesyonel müşterilere ulaşma yöntemleri, ticari araçlarla ilgili mevzuatlar ve ticari araç 2. El gibi konuları içeriyor.

Profesyonel müşterinin tüm beklentilerini karşılayabilecek, ortak çözümler üretebilecek, rakipleri ve pazarı iyi tanıyıp, doğru ürünleri müşteriye önerecek uzman bir kişi olan Renault Profesyonel Satış Danışmanı, ticari araç piyasasını takip ve diğer satış elemanlarını bilgilendirme fonksiyonlarını da yerine getiriyor.

Tüm ticari araç ürün gamı Renault Profesyonel’de Renault Profesyonel noktalarında özel donanımlı modeller de dahil olmak üzere Renault’nun tüm ticari ürün gamı sergileniyor. Teşhirin yanısıra ticari araçlarla deneme yapılmasına da imkan tanınıyor. Böylece işine en uygun aracı satın almak zorunda olan ticari araç müşterisine, satın almayı düşündüğü aracı kullanım amaçları doğrultusunda yeterli sürede tanıma fırsatı veriliyor. Ayrıca Renault Profesyonel’i ziyaret eden müşterilere modeller ile ilgili ödeme koşulları ve fiyat avantajları detaylı bir şekilde aktarılıyor.

SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE AYRICALIK

Renault Profesyonel dahilinde sunulan satış sonrası hizmetlerinde mesai saatleri dahilinde profesyonel müşterilere yönelik randevusuz servis hizmeti, hafta içi mesai saatleri dışında 2 saate kadar, haftasonu ise randevulu olmak üzere genişletilmiş esnek servis saatleri sunuluyor.
 
Üst