Sorunlar çözüldü sıra geldi eksikliklere sonrada jant ve lastik seçimine :)

cold

Kerem Uluca,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Tem 2011
Mesajlar
587
Tepki puanı
3
Puanları
0
arkadaşlar benim 98 megyy nin bi kaç eksiği var. bazı parçaları rahat bulabilir miyim? bulabilirsem fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim.

eksik olanları şöle sıralayım.

1 aracın ön göğüs bölümünde ki havalandırma ızgaralarından 2 si kırık içleri dökülmüş. direksiyonun sol tarafında olan ve orta 2 havalandırmanın sağ tarafında olan bunlar lazım.
2 sağ kapının aydınlatma butonunun lastiği düşmüş ve bazen sağ kapıyı kapatsamda kapı açık ışığı yanıyor bu buton lazım.

3 bagaj kapağındaki buton krılmış bazen yanıyor bazen yanmıyor bu butonuda bulmalıyım.

4 arka sileceğin vidasının olduğu bölümde bi kapak var onuda araklamışlar... ( bunu bulmak biraz zor gibi hissediyorum)

5 radyonun 3 tuşu kırılmış ve kaybolmuş bu tuşlar tek satılmaz sanıyorum eski bozuk 98 megane teyp i nerden bulabilirim (tuşları için)

6 sinyal kolu direksiyonu çevirdim mi kendi atmıyor tırnakları kırılmış dendi kople sinyal kolu deişmeliymiş.( bu parçayı sordum 100 lira dediler orjinal valeo ama internette 60 65 lira civarı görünüyor sis farı eklentili olan.. biraz garip açıkçası)

7 lpg söküldükten sonra vites kolunun ordaki plastik muhafazada bi delik bana bakıyor. dier tarafındada cep telefonu aparatı için delikler açmışlar bulursam bunu deiştirmek istiyorum.

8 l bagaj kısmındaki bagaj halısını bulmam lazım sol taraf kople açıkta bi şey koyduğum zaman çiziklere neden oluyor.

9 arka kısımdaki kül tablası yerinde durmuyor bunun sanırım bi tırnağı var ve kırılmış heralde yada sökülmüş..(bulunabiliceği konusunda endişelerim var)

10 jant lastik modellerine bakıyorum hoşuma giden modeller genelde 15 inç ama yakıt arttırma konusunda endişelerim var. 15 inç de beyaz veya gri 5 yıldız şeklinde jant ne tavsiye edersiniz? yada 14 orjinal ebatı için..

araçtaki kalan bütün eksiklikler bunlar. ankarada kimden uygun fiyatta alabilirim bu eksiklerimi? biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınız için teşekkürler :)
 
Son düzenleme:

*İstanbullu

Çılgın Kangoocu-009,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
2,576
Tepki puanı
12
Puanları
0
UY coupe pert oldu aracın parçaları satılıktı en son yanlış hatırlamıyosam
 

hakanbalkaya

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ara 2010
Mesajlar
0
Tepki puanı
0
Puanları
0
uy coupeden bazı parçalarını temin edebilirsin.. diğerlerini ankara yıldız sanyide güven otodan bakacaksın...
 

cold

Kerem Uluca,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Tem 2011
Mesajlar
587
Tepki puanı
3
Puanları
0
o dedğiniz arkadaşa parçaları yazdım. ama bi çoğunu anlamadım telden görüşelim dedi.benimde işlerim şu an biraz yoğun arıyamadım.yalnız arkadaşın istediği fiyatlar biraz yüksek sanırım kim pm atsa satıldı die geri dönüş yok denicek kadar az. benim istediğim parçaları genelde plastik. ve tek vermeye yanaşmıyor anladığım kadarıyla. misal torpido kapağına 100 demiş 70 e düşmüş benim de kapağın tırnaklarıda sorunluydu çıkmacıdan aldım. tırnakları ve düğmesi yok. komple kapak var düğmesiyle 50 demişti. pazarlıkla 35 e düşürmüştüm.3 ay önce. ki aradığım parçalarıda tek vericeğini sanmıyorum. parça olarak ankarada kime gidebilirim ostim civarında reno parçaları satan kim vardır?
 
Üst