Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yan aynalar çalışmıyor, yardım

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Ocak.2011
    Mesajlar
    18
    Teşekkür / Beğen

    Yan aynalar çalışmıyor, yardım

     
    Megane coupe 2000, 2,0 ide aracımın dün teybini söktüm ama işimiz bitmediği için takmadan yola çıktım. Yan aynaları ayarlayayım dedim, ama hiç hareket yok. Aracın sigortlarını baktım, herhangi bir sorun göremediğim gibi, direksiyonun altındaki sigortlarda yan aynalarla ilgili sigortayı tam bulamadım. Kutunun içinde yan ayna rezidansı gibi bir işaret var, onun sigortası da sağlam. Gerçi aracın teybini takınca o da çalışmadı (sorun teypden) ama, aynalar da hala çalışmıyor. Teyple beraber aracın bilgi ekranı (saat, sıcaklık vs olan) da karardı tabii.
    Sorun sigortalardansa hangi sigorta olabilir? Değilse sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
    İyi günler dilerim.

  2. #2
    KangooZH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2011
    Yaş
    31
    Mesajlar
    669
    Teşekkür / Beğen
    Sigorta sorunu var zannedersem,hiç çalışmıyorsa hareket etmiyorsa enerji gelmiyordur.Bilgi ekranıda en azından saat ve sıcaklık göstergesi çalışması lazım teyip olmadan bile teyibi sökerken büyük ihtimalle kablolar kısa devre yaptı

  3. #3

    Üyelik tarihi
    Ocak.2011
    Mesajlar
    18
    Teşekkür / Beğen
    Teşekkür ederim, daha önceden araçta telefon tertibatı avrdı, onu söküp bazı kabloları bantlamıştım. Eğer bantlar çıkmışsa, temas olmuş olbilir. Sanırım bir elektirikçinin yolu göründü. Gidelim bakalım elektirikçiye. Cevap için teşekkürler.

  4. #4

    Üyelik tarihi
    Ocak.2012
    Mesajlar
    1.196
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı enginboluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, daha önceden araçta telefon tertibatı avrdı, onu söküp bazı kabloları bantlamıştım. Eğer bantlar çıkmışsa, temas olmuş olbilir. Sanırım bir elektirikçinin yolu göründü. Gidelim bakalım elektirikçiye. Cevap için teşekkürler.
    En doğrusu elektrikçiye göstermek. Daha öncede ellenmiş üstüne radyo sökümü hangi kablo nerden söküldü nereye bağlanıcak araç başında olmadan bilinmez.

  5. #5
    Mustafa USTA
    T.C Vatandaşı

    *USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2010
    Yaş
    50
    Mesajlar
    32.728
    Teşekkür / Beğen
    Çakmak ta çalışmıyor olabilir,onun bağlı olduğu sigortaya bak birde...

  6. #6
    karpuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ocak.2011
    Yaş
    27
    Mesajlar
    429
    Teşekkür / Beğen
    Benim daha önceki aracımda sıvı temasından dolayi joystick hasar görmüştü. Belki denk gelmiştir bi bakın bence.

  7. #7

    Üyelik tarihi
    Ocak.2011
    Mesajlar
    18
    Teşekkür / Beğen
    tüm cevaplar için teşekkürler, yarın kşam üstü ustaya götürebileceğim. Çakmak dahil sigorta ile ilgili tüm parçalar çalışıyor. Bir de şunu sorabilir miyim. Geri vites lambası yanmıyor, sigortasını ve lambalarını değiştirdim ama hala yanmıyor. Müşürden falan diye yzmış bazı arkadaşlar önceki mesajlarda, bu aracın müşürü kaç TL'dir, bilgisi olan var mı acaba?
    Ayrıca uygun fiyatlı cd changer arıyorum.
    İyi geceler

  8. #8
    Mustafa USTA
    T.C Vatandaşı

    *USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2010
    Yaş
    50
    Mesajlar
    32.728
    Teşekkür / Beğen
    Geri vites müşürü 15 lira civarında...

  9. #9

    Üyelik tarihi
    Ocak.2011
    Mesajlar
    18
    Teşekkür / Beğen
    Teşekkür ederim mustafa bey

  10. #10
    SerCoupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haziran.2012
    Yaş
    32
    Mesajlar
    99
    Teşekkür / Beğen
     
    coupe'lerin elektrikli ayna, bilgi ekranı ve teyp olarak üçünün de sigortası aynı. attığı zaman üçü birden gidiyor. bende de sarsıntıdan dolayı 2 kez attı o sigorta. sigorta kutusunun üzerinde bunlardan birini belirten bir simge yok, elektrikçi zor bulmuştu. teypteki kablolar kısa devre yaptığı zaman bu sorun oluşuyor. sigortayı değiştirip kısa devre yapan kabloları bantlayınca üçü de düzelmişti bende. sizdeki de aynı sorun olmalı.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •