Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Megane coupe otomatik vites sorunu..

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Temmuz.2013
    Yaş
    32
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen

    Megane coupe otomatik vites sorunu..

     
    arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum aracımda bir simge yanıyo altındada auto yazıyor..büyük ihtimal otomatik vites arıza işareti ama tam olarak nasıl bi arıza acaba.. vitesi d ye taktığımda araç çok yavaş kalkıyo..normalde d ye taktığımda freni bırakınca arac kendisi hareket ediyordu şimdi gitmiyor..geri viteste sıkıntı yok ama.. acil yardım bekliyorum arkadaşlar..

  2. #2
    elverado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2011
    Mesajlar
    66
    Teşekkür / Beğen
    kardeş beyinde oksitlenme olabilir iyibir beyinciye baktır aracı zorlama istanbul daysan iyi usta var sefaköy

  3. #3

    Üyelik tarihi
    Temmuz.2013
    Yaş
    32
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen
    yok kardeşim bursada oturuyorum..

  4. #4
    Yusuf AKDOĞAN
    2007 Symbol 1.5 dCi

    *Danube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2010
    Yaş
    38
    Mesajlar
    3.359
    Teşekkür / Beğen
    Geçmiş olsun, o ışık vites arıza ışığıdır, viteste kaptör arızası olduğunda yanar ve vites kendini 3.viteste kilitler. bu yüzden kalkışlarda yavaş kalkar hatta çok zorlanarak gider.
    stop edemediği için dişlileri iyice yersiniz. bu şekilde kullanmayın aracı sakın. Kaptörlerin ve vites içerisinde bulunan balataların değişmesi gerekmekte, bu parçaların değişimi komple şanzıman indiği için çok pahalıdır.
    işçilik ve parça dahil ortalama 1000 tl yi bulur özel serviste. Yetkili servise hiç değinmiyorum bile.
    Bu arada bu parçaların ortalama 60 bin - 80bin km aralığında değişmesi gerekiyor

  5. #5

    Üyelik tarihi
    Temmuz.2013
    Yaş
    32
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen
    bilgi için tşk ederim..dediğiniz maliyet çıkacaksa ortaya aracım baya bi yatıcak anlaşılan

  6. #6

    Üyelik tarihi
    Nisan.2014
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen
    Ben de de ayni sorun baŞladi.bursada nerde ve kaÇa yaptirdiniz.cepİm 5325046063 bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm.

  7. #7

    Üyelik tarihi
    Şubat.2015
    Mesajlar
    1
    Teşekkür / Beğen
     
    Arkadaşlar benim aracımda P deyken hiç ses yok vitese aşdığım zaman türbünden vızzz diye ses geliyo sürekli ara sıra auto lambası yanıyo vites geçişlerinde hiç bir sorun yok yardımcı olabilirmisiniz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •