Megan coupe 2.0 ide motor benzin çalışmama

homeros711

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Kas 2013
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Bütün arkadaşlara selam.
Arkadaşlar geçen hafta aldığım megan 2.0 ide 2001 model arabamla aranıza katılmış bulunuyorum. Ama aldığıma da bin pişman oldum. aracım kazasız, kaporta falan çok güzel. Ben kocaelinde yaşıyorum aracı İznik ten aldım. aracım tüplü. aracın devrini yaptıktan sonra yola çıkarken mal sahibine sordum benzin çokmu az ışık yanıyor diye. abi o sorun değil benzin koymasanda olur araba sıralı sistem değil sorunda değil dedi. bende tüp fulleyip memlekete geldim. baktım benzin ışığı yanıyor ve beni yanan bu ışıklar rahatsız eder, benzinde aldım. ama ışığı sönmedi. benzinde çalıştırayım dedim. araba çalışmadı. mal sahibi tel çıkmıyor . biraz araştırınca benzin pompasının fişinin çekik olduğunu gördüm. onu taktım. göstergedeki ışık söndü ama araba benzinde hala çalışmıyor. motor kaputunu açtım. sanırım ismi yüksek basınç pompası olan parçanın enjektörlerine giden rekorda sökük. o pompaya kadar benzin geliyor ama gerisi yok araba benzinde çalışmıyor. rekoru yerine taktım ama nafile. yardımcı olursanız çok sevinirim. kazasız belasız günler
 

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Nis 2013
Mesajlar
9,332
Tepki puanı
527
Puanları
0
Yaş
58
Hoş geldin kardeşim. Öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.

Sorununu bir Reno servisine göstermen de fayda var. Buradan ne kadar yardımcı olmaya çalışılsa da çok doğru bir tespit olmaz. Kendi gözlerinle görerek ve derdini anlatarak bir ustaya göstermen daha mantıklı, diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, fazla takma diyaframda filan basit bir sorundur.
 

homeros711

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Kas 2013
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
ustam başta ilginiz için tşkler. benim öğrenmek istediğim klasik tüpü takarken benzin sistemini devre dışımı bırakmışlar. bırakmışlarsa bunu neden yapmışlardır.
 

Onur Gönüllü

RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ara 2012
Mesajlar
6,190
Tepki puanı
517
Puanları
0
Kesinlikle yetkili servise uğramanızı öneririm bakmadan burdan bişe denilmez ne parçalar var enjektöre gelene kadar
 
Üst