Admin konuyu silebiliriz. / Megane 2 Altına tekrar açtım

murder2003

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ağu 2018
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Dostlar Selamlar

Ayıptır söylemesi ikinci el Megane 2 aldım Privilege paket 2007 doğumlu kendisi :)
Arka hoparlörlerim patlamış.
33 yaşında evli nasipse yakında çocuğu olacak bir adamım. Açıkçası sesi sonuna kadar açıp, 4 camı dibine kadar indirip mahallenin küfür etmesine neden olacak dönemi geçtim :)))

Sizlerden talebim şu "Sadece temiz ses almak istiyorum". Yüksek ses olması gerekmiyor. Camlar kapalı iken çınlama, parazit ya da çatlama yapmasın bana yeter; (bilmediğim için destek rica ediyorum)

Şu anda sistemi aux kablosu ile kullanıyorum. CD ya da radyoyu kullanmıyorum desem yalan olmaz.

1. Anfi takmadan kapı hoparlörlerimi ve ön cam önünde ki mid leri değiştirsem amacıma ulaşır mıyım. Eğer istediğim olursa bana önereceğiniz 1-2 hoparlör marka ve modeli olur mu lütfen. Pioneer, Kenweood vs. Kendi başıma almak istemedim çünkü ebatlarından dolayı cama takılabiliyormuş. Bir de 13 cm mi 15 cm mi emin olamadım.

2. Anfi taktırsam ve sub taktırsam illa mevcut teyibi değiştirmem gerekir mi? Mevcut teyibe sub ve anfi takılır mı? Eğer takılmazsa yine şöyle üzerind aux ve Bluetooth olan bir teyp önerir misiniz?

3. Yukarıda ki herhangi bir sistemi uygularsam kablolama konusunda ne önerirsiniz. Motor sesi falan karışsın istemiyorum.

Uygun olan dostların tavsiyesini rica ediyorum lütfen.
 
Son düzenleme:
Üst