Renault scenic 2 (2003) Cam Tavan Sunroof sorunu

xmen55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Eki 2016
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Selam arkadaslar benim aracimda cam tavan ve sunroof var sunroof acilirken kesinlikle problem cikartmiyor ama actikdan sonra bazen kapanmiyor.Dugmeyi kapatmak icin sola dogru cevirdigimde arkadan sanirim roleden bi tik tik diye ses geliyor ama kapanmiyor.Dugmeyi ac kapa ac kapa yapinca kafasina gore bi zaman sonra kapaniyor.
Birde tavandaki acma dugmesini bir kademe cevirip sadece arkasini actim diyelim sola ceviriyorum kapanmiyor.Mecbur tekrar bir kademe daha saga cevirince tavan bir kademe daha aciliyor kapamak icin tekrar sola ceviriyorum kapanmiyor.Bir kademe daha derken tavan komple aciliyor sonrada yarim saat kapatmaya calisiyorum.Ellemeye korkar hale geldim zira havalar sogudu yagmurlarda basladi.Acaba bu sorunu yasayan oldumu bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.
Simdiden tesekkurler.

NOT : Bu konu hakkinda bazi seyler okudum raylarda toz pislik varsa role motora zarar vermemek icin kendini kapatiyordur felan demisler ama kesin bir sonuc cikmamis hicbir konudan.
 

admiral

Barış KARA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
1,972
Tepki puanı
22
Puanları
0
Okuduklarınız doğru, röle korumaya alır. Sunroof hafızasını sıfırlamak için ortadaki butona 5 saniye falan basılı tutarak bekleyin.

SM-G925A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

xmen55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Eki 2016
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Arkadaslar temizlik felan yapmadim raylari direk sivi gres bastim kanallara sorun yok 4 gundur normal calisiyor.
 
Üst