Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Symbol tybe sorunu

  1. #1
    ZaneTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mayıs.2018
    Yaş
    29
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen

    Symbol tybe sorunu

     
    Merhaba arkadaşlar. Bugün bişey farkettim çok tuhaf geldi bana. 2009 symbol aracım var teypteki cd yi çıkardım kontağı kapattım tamamen kontak kapalı iken cd yi taktım ve bir baktım teyip otomatik olarak çalışmaya başladı. Böyle birşey olabilir mi kontak kapalıyken cd takıldığında teybin çalışması


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    H i L V a N L ı

  2. #2
    ZaneTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mayıs.2018
    Yaş
    29
    Mesajlar
    8
    Teşekkür / Beğen
    Cevap verebilecek birileri yok mudur


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    H i L V a N L ı

  3. #3
    bunyas288 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2016
    Yaş
    38
    Mesajlar
    38
    Teşekkür / Beğen
    Bu durum normal benim aracımda da usb taktığımda media nav açılıp usb yi okuyup müziğe baslıyor.
    2013 Symbol 0.9 TCE TOUCH Konfor Paketi+ Media Nav

  4. Teşekkür ZaneTR Mesaja Teşekkür Etti.
  5. #4
    İSMAİL 54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aralık.2015
    Yaş
    37
    Mesajlar
    654
    Teşekkür / Beğen
     
    Alıntı ZaneTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap verebilecek birileri yok mudur


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bir çok aracın teyip böyledir. bizim clio 4 lerde böyle kontaksız müdehale ederseniz açılır belli bir süre sonra kendiliğinden kapanır.

  6. Teşekkür ZaneTR Mesaja Teşekkür Etti.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •