Sigarayı Bırakma Yolları: Sigarayı Bırakmak İçin Bitkisel Çözüm

Kerem Mert

Kerem Mert BERBER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
663
Tepki puanı
0
Puanları
0
Sigara, hepimizin de bildiği gibi hayatınıza giren en ölümcül maddedir. Gençlik heyecanı, büyüdüğünü çevreye gösterme isteği ve sayabileceğimiz birçok nedenden dolayı bir şekilde hayatınıza giriyor ve ölümcül hastalıklara yol açabiliyor…

Sigarayı bırakmak sanıldığı kadar zor bir iş değildir. Bunun için üretilmiş sigarayı bırakma tozu, ilaç, terapi gibi bir çok yöntem mevcuttur. Bilimsel olarak vücut tarafından bağımlılık yaptığı ispatlanmış olsa da asıl bağımlılığı beyinde yaptığı da bir gerçektir. Çoğu zaman ciğerleriniz sigara istemese de beyniniz sizi zorlar ve sigara içmeye devam edersiniz. Bu nedenle sigarayı bırakma yöntemlerinde ilk olarak “Beyine Hükmetmek” gerekir.

Yani kaba tabiri ile “Sigarayı kafada bitirmek” gerekir. Kendinize şu soruyu sorarak başlayabilirsiniz. “Gerçekten Sigarayı Bırakmak İstiyor muyum?” Bu soruya cevabınız “Kararsızım” ise hiçbir sigarayı bırakma tozu ya da farklı tedavi çeşidi size faydalı olmayacaktır. Ancak, bu sorunun cevabı net olarak “Evet” ise yazının devamını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Sigarayı bırakmak için onlarca yöntem geliştirildi ve halen bilimsel çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Ancak biliyoruz ki her sorunun ya da her sıkıntının şifası doğada bulunmaktadır. Bu amaçla sigarayı bırakma tozu olarak üretilen katkısız ve tamamen doğal ürünler en büyük yardımcınız olacaktır.

İlaç firmalarının bile ham maddesini doğadan alarak ve içerisinde farklı kimyasallar kullanarak ilaçlar ürettiğini hepimiz biliyoruz. Eskiden bu güne, çocukluk hastalıklarımızı annelerimizin ya da ninelerimizin hazırladığı şifalı otlar ile tedavi ettik. Ancak bunlar “Koca-Karı” ilaçları olarak bilindi ve uzun bir süre rağbet görmedi. Az önce de söylediğimiz gibi unutmayın ki bugün kullandığınız tüm ilaçların ham maddesi doğadan karşılanmaktadır.

İşte bu noktada size tavsiye edeceğim sigarayı bırakma tozu ile birlikte bitkisel çözümlere başvurabilirsiniz. Sigarayı bırakma tozları, tamamen bitkisel ve doğadan alınarak üretilmiş, içerisinde hiçbir kimyasal ya da katkı maddesi bulundurmayan ve sigarayı bırakma yöntemleri konusunda yardımcı olan ilaçlardır.


 

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Nis 2012
Mesajlar
2,477
Tepki puanı
7
Puanları
0
16 senedir, ara ara bırakmalarla birlikte sigara içen biri olarak, en etkili yöntemin bir spor salonuna/merkezin kayıt olup düzenli olarak gitmek olduğunu söyleyebilirim. tabii çok iddialı olmayayım her an yine başlayabilirim, ancak canınız çekmiyor ve sizden daha genç ama sigara içmekte olanların bantta nasıl yığıldığını görünce aman içiyorum da ne oluyor diyip uzak kalabiliyorsunuz.
not: bıraktığınız bir dönemde spora başlamak etkili olabilir.
 
Üst