Yaşlanmayı geciktiren 5 ana besin!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ya%C5%9Flanmay%C4%B1-geciktiren-5-besin-300x170.jpg




Beslenme düzeninize ekleyeceğiniz bu gıdalarla, yaşlanma sürecini erteleyebilirsiniz.

ORMAN MEYVELERİ


Vücuttaki serbest radikaller yıpranmayı hızlandırır ve beraberinde yaşlılığa neden olabilecek sonuçlar getirir. Serbest radikalleri azaltmak, antioksidan depolarıyla cildinizi korumak ve beslemek için; böğürtlen, ahududu, siyah üzüm, yaban mersini gibi meyvelerden faydalanın.

NAR


Kırışıklıkların oluşumunu engellemek için içerisinde antosiyoninlerden oluşmuş bir ordu var. Aynı zamanda C vitamini desteği ile cildin görünümünü sağlıklı bir hale getiriyor.

SARIMSAK


Kendilerinin güzellikle doğrudan bir ilgisi bulunmamaktadır. Ancak yazımızın başında belirttiğimiz gibi hastalıklar sizi yıpratır.Sarımsak ise sizi birçok hastalıktan koruyucu güce sahip bir antioksidandır. Sarımsak birçok ilaçtan bile daha etkili bir kan sulandırıcı, kolesterol azaltıcı ve kanser önleyicidir.

ÇİKOLATA


Kakao, sahip olduğu flavonoidlerden ötürü, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda dolaşımı hızlandırarak diri bir görünüm sağlar.

AVOKADO


Tam bir E vitamini deposu. E vitamini demek cilt güzelliği demek. Ödemi önlediği gibi, vücuda dost ve cilt için sağlıklı bileşenler barındırır.



http://www.theworldline.com/yaslanmayi-geciktiren-5-ana-besin/
 
Üst