Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Motor çalışmıyor

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Mart.2018
    Mesajlar
    19
    Teşekkür / Beğen

    Motor çalışmıyor

     
    Selam arkadaşlar aracım 2002 model 1.5 dci aracım ilk marşta sorunsuz çalışıyor fakat bir süre yol alıp motoru durdurup tekrar marşa basınca çalışmıyor ikinci defa deneyince motor çalışıyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2

    Üyelik tarihi
    Mart.2018
    Mesajlar
    19
    Teşekkür / Beğen

    ütü konusu Motor sıcak iken ikinci marşta çalışıyor

    İyi bayramlar Arkadaşlar motor soğuk iken ardarda marşa basıyorum sorun yok sıcak iken motoru stop edip tekrar marşa basınca tam çalışıyorken stop ediyor sebebi ne olabilir tecrübeli ustaların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim

  3. #3
    Coşkun
    coskun34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2016
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2.214
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı Clio2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bayramlar Arkadaşlar motor soğuk iken ardarda marşa basıyorum sorun yok sıcak iken motoru stop edip tekrar marşa basınca tam çalışıyorken stop ediyor sebebi ne olabilir tecrübeli ustaların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim
    İyi bayramlar.
    Clip cihazı ile arıza kaydı aldınız mı?

  4. Teşekkür Clio2002 Mesaja Teşekkür Etti.
  5. #4

    Üyelik tarihi
    Mart.2018
    Mesajlar
    19
    Teşekkür / Beğen
    Hayır almadım ustam aküden kutup başını çıkartıp resetledim soğuk iken üç dört defa denedim çalıştı sıcak iken motoru stop edip marşa basınca motor çalışıyor gibi oluyor geri stop ediyor ardından tekrar deneyince çalışıyor daha önce böyle olmamıştı manyetik kaptör arızası olabilir mi yada diğer sensörlerden

  6. #5

    Üyelik tarihi
    Temmuz.2018
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5
    Teşekkür / Beğen
    merhaba krank müşürü olabilir

  7. #6

    Üyelik tarihi
    Kasım.2016
    Yaş
    30
    Mesajlar
    2
    Teşekkür / Beğen
    merhabalar aynı sorun bendede var aracım 2000 1.6 8 valf motor sıcakken marsa bastıgımda ekrandaki herseyı sıfırlıyor ama soguduktan sonra tek marsta calısıyor

  8. #7

    Üyelik tarihi
    Mart.2018
    Mesajlar
    19
    Teşekkür / Beğen
     
    Teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •