Scenic 2 teyp

salurhan1980

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Şub 2019
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Merhaba arkadaslar. Scenic ailesine yeni katildim. 2008 1.6 privilage de aux baglantisi yaptiracagim. On konsolda changer var. Asil teyp aracin neresinde bilen varmi. Changeri soktum semada arka sag koltuk altini gosteriyor ama bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
 

yusuf29

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Eyl 2011
Mesajlar
684
Tepki puanı
2
Puanları
0
Yaş
46
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Scenic 2 lerin teyp ünitesi dijital klima altındaki yerinde vites topuzun önündedir. Paketli Scenic 2 lerde ise ilave 6 LI Cd Changer sürücü koltuk altında kapaklı göz içinde dir. Teyp ile ilgili başka bir ünite yoktur. Eğer aracınızda nadir opsiyon olarak Kendinden anfi li Cabasse ise ; bu sistemin sürücü koltuk altında cd changer yoktur. bu sistemin anfisi ise 5 kişilik Scenicler de sağ arka yolcu koltuk altında ; 7 kişilikler de ise bagaj bölgesi sağ yan duvar da . Eğer aracınız dediğim gibi bu ses sistemi var ise AUX çıkışı anfi üzerindeki kırmızı sokete yapılması gerek. detaylı video ise youtube 'a '' CABLE IPOD / MP3 CABASSE RENAULT SCENİC '' yazdığınızda tamda bununla alakalı video çıkıyor.
yok aracınız standart ses sistemine sahip ise ( renault update list teyp / mp3 ) bu durumda İnternette satılan Renault AUX soket ( üç kabolu yeşil soket ) 20 tl civarı alıp teyp arkasında ilğili yere takıp Teyp den AUX sistemini aktif etmeniz gerek.
 
Üst