Cuma günü servise gittim bu konuyla alakalı sonuç ordakı parcayı söktuler ısı tabancasıyla ısıtıp şekıl verıp yerine taktılar şuan görüntü güzel servisteki eleman talısmanlarda bu kronık sorunmuş
Geçmiş olsun.
4 yabancı ülke dahil 8 farklı talisman ve renault paylaşım platformunu takip ediyorum bu sorunu sizden başka paylaşana rastlamadım.Kendi aracımı 3.5 senedir kullanıyorum ve yine böyle bir olay yaşamadım.Daha öncede yazdığım gibi ben ilk defa siz de duydum bu sorunu.Servis kronik demiş ya,o yüzden yazdım.
Eğer sıfır almadıysanız siz almadan daha önce o bölge herhangi bir sebeple sökülürken bu soruna sebep olmuş olabilir.
İnanınkı servisteki eleman dıyorkı ben burda o kadar cok hatta arac sahıplerinin farkında bile olmadan bu işlemi yapıyorum
Servis hangi servis acaba?Servisler genelde yaptıkları herşeyi garantiden ise MAİS'e değilse onay alarak araç sahibine fatura ederler ve iş emrine yazılmadan iş yapmaları yasaktır.
Sizin probleminiz çözülmüş önemli olan o.Ama head up display de bir deforme olsa fark etmemenin imkanı yok.Hepimiz o taraftan yola bakıyoruz çünkü.Böyle birşey olsa o servisteki arkadaştan önce fark eder herhalde kullanıcılar tıpkı sizin gibi.Sürücüler fark etmeyip o arkadaş fark ediyorsa bana biraz tuhaf geliyor bu durum.
Bazı servis ustaları 2 arabada benzer işi yapsalar hemen bu kronik diyorlar.Size o trim ustasının bunları söylediğinden şüphem yok.
Ama bu kronik, araç sahiplerinin haberi olmadan ben burada düzeltiyorum vb. sözleri o ustanın üfürmesi gibi geldi bana.Dediğim gibi ekstra iş yapmaları yasaktır.Yazılı olan yaparlar,ilave bir şey çıkarsa sormadan,bilgilendirmeden ve ya birine fatura etmeden hiçbir şey yapamazlar.
Head up display çerçevesinin tırnakları o kadar ince ve narin ki, dikkat edilerek sökülmez ise her söküşte yerine yenisinin takılması gerekiyor.Kırıyorlar çünkü.İnşallah sizinkini doğru sökmüşlerdir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)