Spor emme manifoldu modifiyesi ile motor gücünü artırmak

Renault

Süper Moderator
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
184
Tepki puanı
5
Puanları
2
Yaş
44
Emme manifoldu nedir, ne işe yarar ve spor emme manifoldu takarak kaç beygir güç artışı sağlanır? Manifold modifiyesi ile birlikte hangi tuning ve modifiye işlemlerini yapmak faydalıdır ve araba performansı ne kadar artar?


Emme manifoldu, hava filtresi ile birlikte motor silindirleri içerisine hava gönderen bölümlerden biridir. Spor emme manifoldu kullanarak motor performansı yükseltilebilir. Bunun sebebi spor tipi emme manifoldundaki kanallardan silindirlere daha fazla hava aktarılması sağlandığı içindir.
Emme manifoldu modifiyesi ile motor gücü 3-5 beygir gücü (hp) artar. Ancak spor emme manifoldu ilavesinin yanında beyin yazılımı ve egzantrik modifiyesi de yapılırsa motor performansı 10-20 beygir gücü artırmak mümkündür. Her araca uygun spor emme manifoldu bulmak mümkün değildir, bu yüzden aracınıza uygun bir manifold yaptırmanız gerekebilir.
Bu içerik manifoldlu şahin, emme manifoldu nedir, emme manifoldu ne işe yarar, şahin emme manifoldu, manifoldlu şahin videosu, şahin manifold fiyatı, MOTOR GÜCÜ NASIL YÜKSELİR, motorun gücünü artırmak için neler yapabiliriz, notor beygiri nasıl yükseltilir, tofaş slx motoru kaç beygirdir, şahin için ğüç arttırıcı, tofaş performans nasıl artırılır, şahin için spor emme manifoldu, tofaş performans manifolt, şahinin beygirini nasil artırılır, tofaş kartal performans arttırmak lazım, şahinin motor gücünü nasıl yükseltiriz, tofaş doğanlarda motor gücü yükseltme, motorun gücü nasıl attırılır, arabanın gücünü arttırmak naslıl yapılır konularını barındırır.
 

Renault

Süper Moderator
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
184
Tepki puanı
5
Puanları
2
Yaş
44
güncel
 
Üst