Katalitik konvertör performans ve katalitik konvertörü iptali

Renault

Süper Moderator
34-İstanbul
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
148
Tepki puanı
4
Puanları
2
Yaş
44
Katalitik konvertörü nedir, ne işe yarar? İptal ettirmek motora güç sağlar mı, katalitik konvertörü performans etkisi nedir?


Katalitik konvertör, egzozdan çıkan gazları temizler ve doğaya zarar vermeyecek hale getirir. Yani, egzoz gazlarını temizleyen bir filtre elemanıdır.
Katalitik konvertör performans etkisi
Katalitik konvertör arabanın altındaki egzozun, motor tarafına yakın olan şişman bölümünde bulunur. Tüm araçların tasarımları ve motor gücü hesapları konvertör olacak şekilde yapıldığından dolayı konvertör iptali motora fazladan bir güç sağlamayacaktır. Katalitik konvertör iptali ile performansı artırmak ancak ve ancak ekstra araç modifiyeleri yapmak ile mümkün olur. Aksi halde sadece konvertörü çıkarmak bir işe yaramaz.
Bu içerik doğan katalitik konvertör, katalitik araba, katalitik konvertör iptali, katalitik konvertör nedir, katalitik konvertör videosu konularını barındırır.
 

meto26_megane

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
30
Tepki puanı
0
Puanları
0
cok haklısın kardesım yanında ekstra bıseylere guc saglayısı oluyor arabayı rahatlatıyor sadece daha rahat gaz atmasını saglıyor ıptal ettrıdım etkısı var dıger ıslemlerle bırlıkte ama
 

bekolito

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
1,475
Tepki puanı
0
Puanları
0
eyv güzel paylaşım ;)
 
Üst