Parça Sıkıntısı

MeganeSever

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2017
Mesajlar
220
Tepki puanı
0
Puanları
0
Merhabalar, internette geziniyordum parça sıkıntısı için bir yorum gördüm ve o yorumu buraya aktarayım çözüm konusunda sıkıntı yok ama servisin pay alması o parçanın üstüne sinir etti beni.

''Bu reno yetkili servisleri inanilmaz dandik ya reziller yemin ediyorum. Ne demek parca gelmiyormus.

Bu adiler bana da aynisini yaptilar. Kaldi ki brnim aracim 1992 model 21 turbo idi.

Debriyajim bitti internetten orjinal debriyaji bir turlu bulamadim. Olanlar stage 2, stage 3 ve fiyatlar 400-600 paund arasinda degisiyordu.

Reno yetkili servise gittim durumu izah ettim ruhsagi verdim saseden kontrol ettiler. Turkiyede parca yok bu aracin parcalarinin ithatida yok dediler ilgilenmeyip gonderdiler beni.

Bende fransa maisi aradim. Cok duzgun fransizca konusan bir arkadasim vasitasi ile durumu izah ettik. Aracin parcalarinin ellerinde oldugunu turkiye istek yaprsa gondereceklerini soylediler. Bizde boyle boyle dediler ilgilenmeyip gonderdiler dedik.

Ardindan bize renault musteri hizmetleri genel mudur hakan bey in e-mail adresini verdiler. Durumu hakan beye anlatin eger yardimci olmaz ise bizi tekrar arayin dedi fransa reno.

Velhasil kelam hakan beye durumu ve magduriyeti aciklayan bir mail attim. Kendisi akabinde hemen donus yapti ve konuyla ilgilenecegini soyledi. Mais genel mudurlukten aradilar beni ve prcayi fransadan getirtebileceklerini fiyatinin 450 lira oldugunu soylediler. Bende hemen kabul ettim. Parcayi hangi bayiden almak istersiniz diye sorduklarinda bana yardimci olmayan zenginli bayi den alayim orasi bana yakin dedim.

15 gun sonra tekrar aradi mais, parca gelmis gidip teslim alabilirsiniz dediler. Neyse gittim ordaki arkadaslara hani gelmiyodu diye de sordum cevap veremediler (allah belalarini versin diycem agir olacak neyse) zenginli bana 780 lira fatura cikardi. Dedim hayirdir?? Bayi payimiz dedi muhasebe dedim onu hakan bey yda mais genel mudurlukle halledersiniz bana soylenen 450 liraydi bende kabul ettim ayrica bu parcayi siz getirtmediniz ben getirttim neyin payindan bahsediyorsunuz.

Demem odur ki siz direk maise mail atin bu kadar guncel bi arabanin prcasinin gelmemesi diye birsey soz konusu olamaz essek gibi getirecekler.

Zorluk cikarirlarsa hakan beyin maili atarim size kendisine yazin.''

Fransızca da şartmış arkadaş :D
 
Üst