Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lpg Sonrası Güç Kaybı Sorunu

  1. #1
    rapzede34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ocak.2012
    Mesajlar
    111
    Teşekkür / Beğen

    Lpg Sonrası Güç Kaybı Sorunu

     
    Merhaba 1.2 75 hp clio 4 aracıma 15.000 km önce Atiker Grand lpg taktırdım aracım şuan 35.000 küsür km'de. Son 2 aydır ciddi bir performans kaybı ve yakıt artışı yaşıyorum. İstanbul tem otoyolunda günde 110 km yol yapıyorum. Aracım lpg de güç kaybı yaşadığı gibi benzinde kullandığım zaman bile güç kaybını hissediyorum. Lpg ayarı yaptırdım ancak işe yaramadı. Tırmanma şeritlerinde ciddi anlamda bayılma yaşıyor ve araç hızlanmıyor. Lpg servisi sorun yok diyor ancak araçta ilk çalışmada bazen tekleme oluyor. Lpg öncesi böyle bir sorun yoktu benzini çok yakmasına rağmen genede iyi bir performansı vardı. Sizce sorun ne olabilir? 6 bin km önce aracın bakımları yapıldı. Lpg istanbuld a çok bilinen bir serviste takıldı. Yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2
    salvador03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2017
    Yaş
    25
    Mesajlar
    207
    Teşekkür / Beğen
    1.2 de zaten performans yok dostum benım arabamda 1.2 joy ben 50 60 la yokuş çıktığımı hatırlamıyorum ya 1. viteste ya 2. viteste çıkıyor yani bu arabadan bişe bekleme

  3. Beğeni clio55 liked this post
  4. #3
    erkan2559 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Kasım.2015
    Yaş
    37
    Mesajlar
    116
    Teşekkür / Beğen
    bence iyi bir ustaya git.istanbulda candan mühendislik var.bu konuda çok iyiler ..bide lpg de performans için son zamanlarda yapılan afr ayarı diye bir şey var biraz onu araştır..

  5. #4
    selcukp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mart.2018
    Yaş
    27
    Mesajlar
    23
    Teşekkür / Beğen
     
    Bujileriniz hiç değiştimi bi kontrol ettirin. Bnde lpg kullanıyorum ilk çalıştırmada tekleme bnde de var bujileri değiştirmeme rağmen düzelmedi bazen tek seferde çalışıyor bazen de marş sürekli basıyor 2 saniye 3 saniye sonra alıyor usta bana benzin pompasıyla alakalı demişti ancak lpg devreye sokmadan benzinli kullandığımda da aynı şeyi yaptı buji kablolarını değiştirmeyi düşünüyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •