-
Asfalt ağladı be :) megane2 1.6
Herkese merhaba . Benim ruhu genç ihtiyar nasıl arkadaşlar hız sınırına uyacam diye basamadım gerçi, nasıl kondisyonu yerinde mi ? sizin megane 2'lerden eksiği var mı yoksa yaşına göre normal mı
?
-
Teşekkür / Beğen - 0 Teşekkür, 1 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
Artik eskisi gibi hiz yapmamakla beraber bu halde bile 93 km ile sehitler koprusu girisinde ceza yedim %30 asim ile hiz siniri 80 mis mesafeli kamera koymuslar 2 km lik mesafeye kopruye girmeden bi kac km once 
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Coşkun
Güzel gayet iyi . Aracınızın kondisyonu nu merak ediyorsanız düz ve boş bir yolda 0 -- 100 deneyin fabrika verisine yakın çıkıyor ise motor iyidir
-
-
Maaşallah çok iyi görünüyor, ben denerimde talihsiz bir insan olduğumdan mutlak bir arıza çıkarır. Toyotada bobin yakmıştım.
-
Teşekkür / Beğen - 1 Teşekkür, 0 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
-
Teşekkür / Beğen - 1 Teşekkür, 0 Beğeni, 0 Beğenmeme
-
Devir aralığı neden öyle. Benim 1.4 VVTI corolla 6500 devirde 1.vites 61 2.vites 100 yapıyor 185.65.R14 Lastikle.
05/16 - 11/17 | RENAULT 19 EUROPA 1.4 RN 1996
01/18 - ........ | TOYOTA COROLLA 1.4 VVT-İ TERRA SPECİAL A.C. 2001
-
Emre37 Nickli Üyeden Alıntı
Devir aralığı neden öyle. Benim 1.4 VVTI corolla 6500 devirde 1.vites 61 2.vites 100 yapıyor 185.65.R14 Lastikle.
Şanzıman oranlarıyla alakalı bir durum . Üretici ar-ge çalışmaları sonucu böyle bir oran belirlemiş olmalı .
-
Coşkun
-
Levent İNCE
Nasıl kıyıpta 6.000 devirlere kadar çıkartıyorsunuz
-
RedFoX Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl kıyıpta 6.000 devirlere kadar çıkartıyorsunuz

Normalde şehir içi hep düşük devirde kullanıyorum ortalama 1500-2500 devir arası . Kendimce bı düşünce kalıbım var . Diyorum ki ECU kendini hep düşük devirli kullanıma adapte etmesin o yüzden arada bir kısa süreli de olsa tam kapasiteyle kullanıyorum . Pek acımıyorum o yüzden 
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-