Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Rolanti sorunu >acil yardim arkadaşlar<

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Nisan.2014
    Yaş
    25
    Mesajlar
    27
    Teşekkür / Beğen

    Angry Rolanti sorunu >acil yardim arkadaşlar<

     
    Arkadaşlar clio symbol 2008 lpğ li aracimda sirali sistem var.arkadaşlar rolanti sorunu yaşiyorum.ustaya götürdüm 1 ay önce falan boğaz kelebeğinden olur diyip boğaz kelebeğini valfi temizleyip takti sonra düzelmişti. şimdi yine ayni sorunu yaşamaya başladim rolanti çok düştü. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.

  2. #2

    Üyelik tarihi
    Şubat.2014
    Yaş
    38
    Mesajlar
    22
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı ahmet06780 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar clio symbol 2008 lpğ li aracimda sirali sistem var.arkadaşlar rolanti sorunu yaşiyorum.ustaya götürdüm 1 ay önce falan boğaz kelebeğinden olur diyip boğaz kelebeğini valfi temizleyip takti sonra düzelmişti. şimdi yine ayni sorunu yaşamaya başladim rolanti çok düştü. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.
    hava filtre kutusu nu kontrol ettir.biyerden toz alıyordur.filtreni de değiştir


    MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  3. #3

    Üyelik tarihi
    Nisan.2014
    Yaş
    25
    Mesajlar
    27
    Teşekkür / Beğen
    baktırdım usta ama hala aynı

  4. #4
    Coşkun
    coskun34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2016
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2.389
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı ahmet06780 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baktırdım usta ama hala aynı
    Sıcak soğuk motor fark varmı ?

  5. #5

    Üyelik tarihi
    Nisan.2014
    Yaş
    25
    Mesajlar
    27
    Teşekkür / Beğen
    motor sogukken yapıyo genelde

  6. #6
    weyselaysel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mart.2016
    Yaş
    34
    Mesajlar
    283
    Teşekkür / Beğen
     
    Kardeş;
    Bende Megane 1 de o sorun vardı. Boğaz kelebeği temizlendi 1 hafta düzeldi tekrar aynı sorunu yaptı. Uzun araştırmalarım sonucunda Boğaz kelebeğini Üzerindeki sensörlerle birlikte takım olarak değiştirdim. (Bizim boğaz kelebeği üzerinde geliyor zaten; Potansiyometre ve Rolanti Motoru)
    Çok şükür sorunum tamamen kalktı yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz


Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •