Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: spring kontak sorunu. lütfen yardım.......

  1. #11

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
     
    Alıntı alovera 1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen bakıp bilgi vericem.

    şimdi baktım. bende wd 40 da vardı. dediğiniz soketi buldum. üstünde + - işareti var. söktüm temizledim. yine aynı. birde sol tarafta marş rölesi var. onu zaten yeni değiştirmiştim, onada baktım herhangi bir kir pas yok. pırıl pırıl. yinede aynı. düzelme yok malesef. 1 defa normal basmada çalışıyorsa 3 defa çalışmıyor yani bırakınca çalışıyor.

  2. #12

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı alovera 1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen bakıp bilgi vericem.
    malesef yine olmadı. dediğiniz soketleri buldum. üzerinde + - işaretleri var. wd 40 ile dediğiniz gibi temizledim. birde sol tarafta marş rolesi var. onu zaten yeni değiştirmiştim. yinede kontrol ettim. tertemiz pırıl pırıl. olmadı yaaa...

  3. #13
    Cenk GİRAY
    cnksrp41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2013
    Yaş
    31
    Mesajlar
    568
    Teşekkür / Beğen
    Sizin olayı tam çözemedim. Bırakınca çalışıyo dediğiniz marş basıyodamı araba çalışmıyo
    Clio 1.2 16v icon beyaz güvercin

  4. #14

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı cnksrp41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin olayı tam çözemedim. Bırakınca çalışıyo dediğiniz marş basıyodamı araba çalışmıyo
    evet bende bunu diyorum. marş basmada sıkıntı yok. marşa gayet güzel basıyor. ama basarken değilde kontağı bırakınca çalışıyor. elektrikçiler işi çözemediler. vallaha şaşırdım kaç aydır...

  5. #15
    Levent İNCE
    RedFoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Eylül.2012
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3.346
    Teşekkür / Beğen
    Bi video çekip atabilme şansınız var mı tam olarak ben anlayamadım arızayı.


  6. #16
    Cenk GİRAY
    cnksrp41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2013
    Yaş
    31
    Mesajlar
    568
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı alovera 1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bende bunu diyorum. marş basmada sıkıntı yok. marşa gayet güzel basıyor. ama basarken değilde kontağı bırakınca çalışıyor. elektrikçiler işi çözemediler. vallaha şaşırdım kaç aydır...
    Araca en son elektriksel ne işlem yaptırdınız??
    Clio 1.2 16v icon beyaz güvercin

  7. #17

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı RedFoX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi video çekip atabilme şansınız var mı tam olarak ben anlayamadım arızayı.
    merhaba video göndermesini bilmiyorum malesef, ancak anlaşılmayacak birşey yok gibi geliyor bana. şöyle söyleyeyim aracın çalışmasında bir sıkıntı yok. marşa basıyor araç. ancak basarken değilde kontağı bıraktığımda çalışıyor. böyle oluncada ben hep alışık olduğum üzere çalışsın diye habire marşa basıyorum. çalışmıyor ama kontağım bırakınca çalışmaya başlıyor. 5 defanın 2 defasında normal basarken çalışırken 3 defasındada marşı bırakınca çalışıyor. zaten video atsamda görünürde birşey olmadığından anlaşılmaz yani. bakalım bir çözüm bulunacakmı.

  8. #18

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı cnksrp41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca en son elektriksel ne işlem yaptırdınız??
    merhaba. aracın marş dinamosu komple yapıldı, marş otomatiği değişti, marş rölesi değişti ama bu arıza bunların öncesinde de aynı şekilde vardı. yapılan işlemler arızayı gidermek amacıyla ve marş dinamosundaki hata için yapılmıştı ancak sonuç değişmedi. herşey yenilendi. hata devam ediyor. buraya belki bir oto elektrikçi çözüm yazabilir. teşekkürler.

  9. #19
    Cenk GİRAY
    cnksrp41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ekim.2013
    Yaş
    31
    Mesajlar
    568
    Teşekkür / Beğen
    Alıntı alovera 1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba. aracın marş dinamosu komple yapıldı, marş otomatiği değişti, marş rölesi değişti ama bu arıza bunların öncesinde de aynı şekilde vardı. yapılan işlemler arızayı gidermek amacıyla ve marş dinamosundaki hata için yapılmıştı ancak sonuç değişmedi. herşey yenilendi. hata devam ediyor. buraya belki bir oto elektrikçi çözüm yazabilir. teşekkürler.
    Marş konumundayken kontak ateşlemede kontak çıkışı ceryan kesiliyomu ona bakmak lazım

    Hangi ilde ikamet ediyorsunuz
    Clio 1.2 16v icon beyaz güvercin

  10. #20

    Üyelik tarihi
    Haziran.2018
    Yaş
    53
    Mesajlar
    15
    Teşekkür / Beğen
     
    Alıntı cnksrp41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marş konumundayken kontak ateşlemede kontak çıkışı ceryan kesiliyomu ona bakmak lazım

    Hangi ilde ikamet ediyorsunuz
    Antalya dayım. öyle bişey olsa marş basarmı. iki defa kontak değişti. 8 9 tane elektrikçi gezdim. çözüm bulamadılar. herkez kontak termiği dedi ama 2 defa valeo ile değişti yine aynı.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •