Galatasaray, Emirates Cup’taki ilk maçında Porto ile karşılaştı.

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eyl 2012
Mesajlar
1,273
Tepki puanı
39
Puanları
0
Yaş
32
Galatasaray-Emirates-Cuptaki-ilk-ma%C3%A7%C4%B1nda-Porto-ile-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1.-300x168.jpg



Galatasaray, Emirates Cup’taki ilk maçında Porto ile karşılaştı.

Rakibinin 2 kez penaltı atışından yararlanamadığı maçta Sarı-kırmızılılar, Melo’nun penaltısıyla mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.




Maçın ilk bölümünde Porto daha etkiliydi. Özellikle Kolombiya’lı golcü Jackson Martinez’i savunmakta zorluk çeken Sarı-kırmızılılar, kontrolü rakibine verdi. Porto, 18′inci dakikada bir penaltı kazandı. Alex Sandro’nun pasına hareketlenen Varela, Dany’nin müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak penaltıda topun başına geçen Jackson Martinez’in penaltı vuruşunu, kaleci Muslera çıkardı. Dakikalar ilerledikçe Galatasaray, oyunu dengeledi ve daha fazla hücumu düşünmeye başladı. 41′de Amrabat’ın etkili ortasında Porto savunması, Drogba’dan önce araya girerek kornere çeldi.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Galatasaray, çok daha etkiliydi. Rakibinin oyunu kontrol etmesine izin vermeyen Sarı-kırmızılılar, Drogba’nın etkili oyunuyla pozisyonlar da bulmaya başladı. 60′da Didier Drogba’nın harika serbest vuruşunu kaleci Fabiano çıkardı ancak 69′da Galatasaray penaltı kazandı. Eboue’nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başına geçen Melo, net bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Porto takımı 76′ıncı dakikada bir penaltı daha kazandı. Bu kez Chedjou, rakibini düşürdü ve penaltıya sebebiyet verdi. Lucho Gonzales’in penaltısı ise yandan auta çıktı ve Porto, ikinci penaltıdan da gol çıkaramadı.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Galatasaray, Emirates Cup’taki ilk maçında Porto’yu 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, yarın turnuvanın ev sahibi Arsenal ile karşılaşacak.

KAYNAK:The World Line Post


SONRA DEDİM Kİ İYİ Kİ GALATASARAYLIYM:cool:

 

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
Eee yavaş yavaş uyanalım bakalım..:)

4203199462_c1ba188403_z.jpg
 

metmert

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Mar 2013
Mesajlar
32
Tepki puanı
0
Puanları
0
Güzel günde güzel haber...tebrikler cim bom.:bravo
 
Üst