07.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Selçuk Şahin o anları anlattı


21728348.jpg
Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğünden sonra saha içinde yaşanan kavganın içinde olan oyunculardan Selçuk Şahin mücadele sonrasında twitter hesabından yaşananları anlattı...



İşte Selçuk Şahin'in o tweetleri...

21728219.jpg
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kadıköy'de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na saldırı


21727800.jpg
[h=2]Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması sonrasında ortalık karıştı... İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadıköy'den ayrılırken aracı bir grup Fenerbahçeli taraftar tarafından saldırıya uğradı, polis de bu gruba müdahale etti... Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, yaşanan olayları şu sözlerle anlattı: Resmen linç girişimi yapıldı. Son anda kıl payı kurtulduk. Yazıklar olsun. Stat müdürü röportaj yapmamızı engellemeye ve telefonlarımızı elimizden almaya çalıştı ama tabii ki başaramadılar."[/h]

Karşılaşma sonrası stat çıkışında medya mensuplarına açıklama yapan Hacıosmanoğlu'na, bir Fenerbahçe taraftarı "Hakemi kaç liraya satın aldınız?" şeklinde bağırdı.Hacıosmanoğlu'nun taraftara "Onu kendi başkanınıza sorun" karşılığını vermesinin ardından, stat önünde bekleyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, bu kez küfür etti.Küfür edilmesi üzerine sinirlenerek taraftarların olduğu bölüme yönelen Hacıosmanoğlu, yanında bulunan kişilerin araya girmesiyle güçlükle kendisini bekleyen araca bindirildi.Daha sonra, Fenerbahçe taraftarları, Hacıosmanoğlu'nun aracına taş ve şişe fırlattı. Araç stat otoparkına sokulurken, güvenlik güçleri taraftarları göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunarak uzaklaştırdı.Bu sırada, sarı-lacivertli taraftarlar, polise de şişe attı. Başına şişe isabet eden bir polis memuru yaralandı. Bu esnada stat otoparkının kepenkleri de indirilerek, taraftarların bu bölüme girmesi engellendi. Polis ekipleri, gerginliğin yaşandığı yerde güvenlik önlemi aldı.

ÇAKIROĞLU: "KABADAYIYIZ AMA O KADAR DA DEĞİL"
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, tüm yaşananları Telegol programına telefon ile bağlanarak anlattı. İşte Çakıroğlu’nun sözleri: Resmen linç girişimi yapıldı. Garajda kilitliyiz. Basının gözü önünde linç girişimi oldu. Son anda kıl payı kurtulduk. Yazıklar olsun. Türk futbolunun elbirliğiyle içine edildi. Maçın son 5 dakikası taraftar küfür etti bize, Fenerbahçeli yöneticiler müdahale etti. Elli bin kişinin içinde 20 kişiyiz, kabadayıyız ama o kadar da değil. Stat müdürü röportaj yapmamızı engellemeye ve telefonlarımızı elimizden almaya çalıştı ama tabii ki başaramadılar. Biz burada 20 kişi olmasaydık linç olurduk."






 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor


21726451.jpg
[h=2]Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Trabzonspor ile 0-0 beraber kaldı. Başından sonuna kadar mücadelenin hiç eksik olmadığı mücadelede tek eksik gol oldu.[/h]

Hüseyin Göçek'in yönettiği mücadelede Her iki takımda kıran kıran geçene maçta girdiği gol pozisyonlarından faydalanamadı.

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Holmen (Dk. 63 Emenike), Alper Potuk (Dk. 54 Emre Belözoğlu), Kuyt (Dk. 83 Mehmet Topuz), Sow, Webo
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan (Dk. 73 Janko), Zokora, Malouda, Olcan Adın, Adrian (Dk. 77 Abdulkadir Özdemir), Henrique (Dk. 82 Zeki Yavru)
Sarı kartlar: Dk. 28 Yusuf Erdoğan, Dk. 70 Giray Kaçar, Dk. 90 Mustafa Yumlu (Trabzonspor), Dk. 30 Mehmet Topal, Dk. 51 Alper Potuk, Dk. 90+2 Caner Erkin (Fenerbahçe)

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, İstanbul'dan 1 puanla ayrıldı. Ligde 3 maçtır üst üste kazanan bordo-mavililer, zorlu Fenerbahçe deplasmanından beraberlikle ayrılarak, puanını 13'e çıkardı. Ligde 4 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, bu sezon ligdeki ilk beraberliğini aldı.

Ligin 3. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-0 yenildikten sonra, sırasıyla Kardemir Karabükspor'u sahasında, Kayserispor'u ise deplasmanda 1-0, Torku Konyaspor'u da kendi evinde 2-0 mağlup ederek son 3 maçta gol yemeden galip gelen bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında da gol yemezken, galibiyet serisini sürdüremedi.

"Üç büyükler" karşısında galibiyet hasreti sürüyor

Trabzonspor'un, "Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısındaki galibiyet hasreti, 13 maça çıktı.

Resmi maçlarda bu takımlara karşı son galibiyetini, 2011-2012 sezonu Süper Final maçında Beşiktaş'ı kendi evinde 1-0 yenerek alan bordo-mavili ekip, daha sonra 12 lig, 1 de Türkiye Kupası olmak üzere son 13 maçta taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

Yanal'dan mecburi değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları maçta, sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişiklik yaptı. Ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan Meireles'in yerine orta alanda Holmen'i görevlendiren Ersun Yanal, dün akşamki antrenmanda sakatlanan Alves'in yerine de savunmada Bekir İrtegün'e şans verdi. Sarı-lacivertli ekibin 18 kişilik kadrosunda Meireles ve Alves'in yanı sıra, Hasan Ali Kaldırım ile yabancı kontenjanına takılan Cristian ve Yobo bulunmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile yapılan ilk maçta 90 dakika sahada kalan ancak daha sonra kadroya giremeyen savunma oyuncusu Kadlec de haftalar sonra 18 kişilik kadroda yer aldı. Bu arada, Alves'in sol üst ön adalesinde kısmi yırtık oluştuğu, milli maçlar nedeniyle lige verilecek aradan sonra 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile yapılacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.


Egemen-Bekir ilk kez bir maça birlikte başladı
Teknik direktör Yanal'ın savunmada Alves'in yerinde görevlendirdiği Bekir İrtegün, bu sezon ilk kez bir maça, savunmanın ortasında görev alan diğer isim Egemen Korkmaz ile başladı. Bekir İrtegün'ün bundan önce ilk 11'de başladığı maçlarda Egemen Korkmaz sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

Yanal'ın orta alandaki tercihi Holmen

Teknik direktör Ersun Yanal, sakatlığı bulunan Meireles'in yerine orta alanda görev verebileceği Emre Belözoğlu-Cristian-Holmen üçlüsünden Trabzonspor maçı için Holmen'i seçti. Yanal, ligde bu sezon 3. haftadaki Sivasspor ve 4. haftadaki Kasımpaşa maçlarında ilk 11'de görev verdiği İsveçli futbolcuyu, iki haftalık aranın ardından yeniden kadroya dahil etti. Holmen, 5. haftadaki Elazığspor ve 6. haftadaki Gençlerbirliği mücadelelerinde yabancı kontenjanı nedeniyle 18 kişilik kadronun dışında kalmıştı.

Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona erdi
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona erdi. İlk haftada deplasmanda Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilginin ardından, ligde üst üste çıktığı 5 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk ettiği bordo-mavili ekip karşısında beraberlikle yetindi.

Torku Konyaspor maçının ardından, Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (5-2), Kasımpaşa (3-2), Elazığspor (4-0) ve Gençlerbirliği (1-0) karşılaşmalarını kazanarak 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında aradığı galibiyete ulaşamadı.

Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor karşısında aldığı beraberlikle puanını 16'ya yükselterek, puan cetvelinde zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe'nin Trabzonspor beraberliği, Kadıköy'de geçen sezonun 23. haftasından itibaren başlayan 9 maçlık galibiyet serisini de bitirdi. Sarı-lacivertliler iç sahada geçen sezonun son 6 haftasında ve bu sezonun ilk 3 haftasında galibiyetler alarak 9 maçlık seri yapmıştı.

Bordo-mavili ekip ile geçen sezon Kadıköy'de 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon da rakibini iç sahada yenemeyerek, aynı skora razı oldu.
Fenerbahçe ligde ilk kez gol atamadı

Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezon ligde ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı. Ligde bu sezon oynadığı ilk 6 maçını 16 golle geride bırakan sarı-lacivertliler, bordo-mavili ekip karşısında suskun kaldı. Sarı-lacivertliler aynı zamanda bu sezon Kadıköy'deki ilk puan kaybını da yaşadı.

İkinci yarıda Emre ve Emenike sahada

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarıda Emre Belözoğlu ve Emenike'yi sahaya sürse de takımı adına sonucu değiştiremedi. Sakatlığı nedeniyle 1,5 ay takımdan ayrı kalan Emre, Alper Potuk'un yerine, Emenike ise Holmen'in yerine mücadeleye dahil oldu.

S06204738.jpg


S06205206.jpg


S0621021.jpg
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Akhisar Belediyespor 2-1 Galatasaray


21724114.jpg
[h=2]Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı...[/h]

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Akigo'ya galibiyeti getiren golleri 34 ve 57. dakikalarda Oumar Niasse kaydetti. Sarı-kırmızılı takımın tek golü ise 67. dakikada Fildişili yıldız Didier Drogba'dan geldi...


Akhisar bu galibiyetle puanını 13'e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Galatasaray ise 7 puanda kaldı...Sarı-kırmızılı takım, ligin 8. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlarken Akhisar Belediyespor, MP Antalyaspor deplasmanına konuk olacak...

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Barış Şimşek, Bahtiyar Birinci, Mehmet Metin
Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Ahmet Cebe (Dk. 75 Kenan Özer), Sonko, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Emrah Eren, Merter Yüce, Bilal Kısa, Bruno (Dk. 68 Sertan Vardar), Güray Vural (Dk. 90+4 Serkan Yalçın), Niasse
Galatasaray: Muslera, Eboue (Dk. 90 Emre Çolak), Chedjou, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Bruma), Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş (Dk. 79 Umut Bulut), Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba
Goller: Dk. 34 ve 57 Niasse (Akhisar Belediyespor), Dk. 67 Drogba (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 58 Emrah Eren, Dk. 63 Uğur Demirok (Akhisar Belediyespor), Dk. 80 Gökhan Zan (Galatasaray)

MAÇTAN NOTLARTaraftarlar İtalyan teknik adamı Kaptan Sabri'yle birlikte tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Geçen sezon Drogba'dan sonra Mancini de ilk maçında Akhisar'a konuk oldu.

Galatasaraylılar takımdan gönderilişi tartışılan Fatih Terim lehine, "İmparator Fatih Terim" diye tezahürat yaptı. Taraftarlar Sportif Koordinatör Bülent Tulun'u da uzun süre istifaya davet etti. Başkan Ünal Aysal maça gelmedi.
Sarı-kırmızılı ekip sahaya geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor maçından 5 farklı isimle çıktı. Rize karşısında 11'de görev yapan Selçuk'un cezalı, Semih ve Engin'in sakat olduğu Cim-Bom'da Bruma maça yedek başladı, Dany kadroya giremedi. Bu isimlerin yerlerine ilk 11'de Gökhan, Ceyhun, Yekta, Chedjou, Eboue oynadı. Yekta ile Ceyhun bu sezon ilk kez ilk 11'de şans buldu.

Hamit, Riera, Eray, Semih, Engin'in sakat, Melo ile Selçuk'un cezalı olduğu Galatasaray 6 yabancı kuralı nedeniyle de sıkıntı yaşadı. Maç için Akhisar'a 19 futbolcuyla gelen Aslan'da yabancılardan Amrabat ve Dany tribüne çıktı. Yedek kulübesinde 7 yerine 5 futbolcu oturdu. Kadronun altyapıdan takviye edilmemesi eleştiri aldı.

Ligde son iki haftayı 4 puanla geçen Akhisar Belediyespor'da değişiklik yoktu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, son olarakBursaspor'la deplasmanda berabere kalan ilk 11'i bozmadı.

A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maçın ardından 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Estonya ve Hollanda'yla oynanacak son maçlar için ay-yıldızlılara katıldı.

S06173139.jpg


S061737110.jpg


S061738320.jpg
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ofsayt kralı


21727729.jpg
[h=2]G.Saray’ın formsuz golcüsü Burak , Akhisar maçında defansın arkasında kaldı.[/h]

Süper Lig’de bu sezon 1 golde kalan, geçen yıl fırtına gibi estiği Devler Ligi’nde siftahı bulunmayan Burak, savrukluğu, isteksizliği ve suskunluğuyla şaşırtıyor...BURAK Yılmaz, Süper Lig’de son iki sezonun gol kralı bu yılki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratıyor... Ligde ikinci hafta deplasmanda oynanan Bursaspor maçında gol atan Burak o karşılaşmanın dışında fileleri sarsma başarısı gösteremedi. 7. haftaya kadar ligdeki tüm maçlarda forma giyen yıldız oyuncu, dün de suskun kaldı. Akhisar Belediye karşısında savrukluğu ve isteksiz futbolunun yanında sürekli ofsaytta kalması da gözlerden kaçmadı. Golcü oyuncu, dünkü mücadelede tam 5 kez ofsayta düştü... Bu rakamın Burak Yılmaz’ın daha önceki istatistiklerinin çok üzerinde olması dikkat çekti.UMUT’UN AVRUPA’DA BOŞU YOK

BU arada Burak’ın Türkiye Ligi’ndeki düşüşü Avrupa performansına da yansıdı... Öyle ki geçen sezon Devler Ligi’nde 8 gole ulaşıp Cristiano Ronaldo ile krallık yarışında çekişen Burak Yılmaz, bu sezon Avrupa’da henüz siftah yapabilmiş değil. Türk Telekom Arena’da Real Madrid’e karşı alınan 6-1’lik ağır yenilgi de sahada 77 dakika kalan sarı kırmızılı futbolcu, Juventus karşılaşmasında ise forma şansı bulamadı.
Bu sezon Avrupa arenasında parlayan Galatasaraylı futbolcu oynadığı iki maçta iki gol atan Umut Bulut oldu. şampiyonlar ligi’nde sarı kırmızılı takımın grubunda oynadığı Real Madrid ve Juventus maçlarında fileleri havalandıran Umut, Burak’ın formasına gözünü dikti...
Gökhan savaştıAKHİSAR deplasmanında alınan 2-1’lik yenilgiye rağmen son haftaların formda ismi Gökhan Zan performansıyla göz doldurdu. Sarı kırmızılı defans oyuncusu dün birçok Akhisar atağında kademeye girerek olumlu işlere imza attı.G.Saray’ın yenilmesi doğalHamzaoğlu, “Rakibimizin yorgun olduğunu da göz önüne alınca kazanmamız normal” diye konuştu.AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İyi maç oldu. Özellikle ikinci gol bizi rahatlattı. Her gün üzerine koyarak yola devam ediyoruz. Eksiklerini, yorgunluğunu göz önüne alınca Galatasaray’ın yenilmesi doğaldı. Galatasaray karşısında kazanmak için herşeyi yaptık ve kazandık” diye konuştu.

Mancini’den de gol yedi!ALEX’in Türkiye’de oynadığı ilk maçta Brezilyalı oyuncudan gol yiyen Oğuz Dağlaroğlu, yine Didier Drogba’nın Süper Lig’de ilk sınavında da kalesini kapayamamıştı. Roberto Mancini, Süper Lig’deki ilk maçında teknik direktör olarak Galatasaray ile ilk golünü tecrübeli file bekçisine atmış oldu.Maç eksiği etkilediAKHİSAR karşısında maç eksiğinin oyunlarını etkilediğini belirten Yekta, “Eksikler nedeniyle orta saha Ceyhun ile bana kaldı. Kötü bir mağlubiyet oldu” dedi. İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Ceyhun ise, “Çok üzgünüz. Bugün (dün) her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtamadık. O yüzden de yenildik” ifadelerini kullandı.Hocamız bizi uyarmıştıG.SARAY’ın Kamerunlu oyuncusu Aurelien Chedjou, “Akhisar karşılaşması öncesi hocamız Mancini bizi uyarmıştı. Bu na rağmen mağlup olduk” dedi. Puan kaybetmemeleri gereken bir maçta yenildiklerini söyleyen Chedjou, “Önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileyerk bu karşılaşmadaki kaybımızı telafi edeceğiz” diye konuştu.Didier Drogba dün golünü atsa da yenilgi-ye engel olamadı.5
Oumar Niasse, Akhisar Belediyespor formasıyla beş kez fileleri havalandırdı.
2
Burak Yılmaz bu sezon ligde Gaziantep ve Beşiktaş maçlarında birer asist yapma başarısı gösterdi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
21 saniyede kahraman


21727511.jpg
[h=2]Eskişehir’de Beşiktaş’ı hayata döndüren Ömer Şişmanoğlu beklenen patlamayı da gerçekleştirdi.[/h]

Sahaya adım attıktan sonra maç bitene kadar topla 12 kez buluşup 21 saniye oynayan Beşiktaşlı Ömer, attığı tek şutta golü buldu. Deplasmanda çok kritik bir 3 puanı takımına kazandırırken, küllerinden doğdu.GEÇEN hafta ‘evladı’ Samet Aybaba’nın An-talyaspor’undan 2-0’lık skorla sert bir darbe yiyen Beşiktaş, aynı hatayı tekrarlamadı. Siyah beyazlılar, camianın efsanelerindenErtuğrul Sağlam’ın Eskişehir’ine karşı tek golle güldü. Takıma zor günlerde hayat veren bu golün altında sürpriz bir ismin imzası vardı; Ömer Şişmanoğlu... İşte sadece 21 saniye topla oynadığı Es-Es maçında yıldızlaşan Ömer’in adım adım başarı öyküsü...ALMAN DİSİPLİNİ İLE YETİŞTİFUTBOLA, doğduğu Almanya’nın Hamburg kentinde başlayan Ömer, St. Pauli II ve St. Pauli takımlarına kadar yükseldi. Kariyerinde 11 Bundesliga 2 maçına çıkan oyuncu, doğduğu ülkede Alman disiplini ile yetişti. Bu nedenle kendine iyi bakıp, fiziksel formundan düşmüyor.YILDIZI ANTALYA’DA PARLADITÜRKİYE’ye Kayseri ile adım atan Ömer, genç yaşında etkili olsa da, ilerleyen dönemde çok tercih edilmedi. Antalya’ya geçince oyuna sonradan girip attığı gollerle isim yaptı. 2012-13’te ligde sonradan çıktığı maçlarda 6 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda da 6 gol buldu.A2 MAÇINDA GELEN KIRMIZI...26 Haziran 2013’te Beşiktaş’la 4 yıllık anlaşan Ömer için 1.6 milyon Euro bonservis ödendi. Ama genç oyuncu, bekleneni veremedi. A2 takımıyla maçlara çıktı. Bazı karşılaşmalarda gol atsa da, Kartal maçında kırmızı kart görünce epey eleştirildi.GRİP SALGINI VE ENERAMOBEŞİKTAŞ’ta önceki gün oynanan Eskişehir maçı öncesi Almeida ve Motta grip oldu. Alternatif forvet Eneramo ise ‘gol koklamak’ yerine, kanatlarda gezinince Ömer’e şans doğdu. 61. dakikada oyuna giren Ömer, 21 saniye topla oynadı. Tek pozisyonda Kartal’ı uçurdu.İki ayağına da hakimBEŞİKTAŞLI Ömer Şişmanoğlu, ‘4. forvet’ olarak geldiği takımda kendini buldu. İki ayağını da kullanan Ömer, savunma arkasına yaptığı ani koşularla ünlü...Bilic O’na güvendiSLAVEN Bilic, Eskişehir karşısında Mustafa Pektemek’e de şans verebilirdi. Ancak Bilic, 3-4 defa sonradan oyuna aldığı Mustafa’nın yerine bu kez Ömer’i sahaya sürdü.Asla surat asmıyorÖMER’in en önemli özelliği hayata hiçbir zaman olumsuz bakmaması. Ömer, tesislerde de en pozitif oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Keşke 23 yaşında olsaydım


21727390.jpg
[h=2]Ömer Onan, efsane hoca Obradovic’le çok geç buluştuğu için hem sevinçli hem de dertli…[/h]

F.Bahçe Kaptanı, “Sırp koçumuz özellikle genç oyuncularımız için müthiş şans. Ondan her gün yeni şeyler öğreniyorum. Kendisiyle çok daha önceleri çalışmak isterdim” dedi.F.BAHÇE Ülker’in 35’lik delikanlısı Ömer Onan, Zeljko Obradovic’le çalışmanın ayrıcalık olduğunu anlatırken, ekledi: “Yollarımız geç kesişti, keşke 23 yaşında olsaydım.”
Kendileri için çok kötü geçen bir sezonun ardından yeni hocaları ile birlikte yeni umutları olduğuna dikkat çeken Kaptan, “Koçumuz, gençler için müthiş bir şans... Hatta 25-26 yaşındaki Emir, Bogdanovic ve Bjelica’yı da bir adım yukarı çıkaracaktır hocamız. Ondan her gün yeni şeyler öğreniyorum. Sert ama oyuncusuna güven veren, desteğini hissettiren bir koç” diye konuştu.
10 güne kadar tam olarak hazır olacağını söyleyen Ömer, Onan içini Hürriyet’e döktü...
‘BU SEZON DA TÜM KUPALARA TALİBİZ’”9 Ekim’de Samsun’da oynanacak Cumhurbaşkanlığı finali, bizim için erken... Birlikte fazla çalışamadık, Oğuz ve İlkan’ın sakatlığıyla uzun rotasyonumuzda büyük problem var. Galatasaray’ın oturmuş bir kadrosu var. Bizim ise çok kötü geçen seneden sonra yeni umutlarımız ve yeni koçumuz var.”
“Fener-bahçe’de 7 senede 4 şampiyonluk kazandım. Taraftarın alıştığı bir düzen vardı, kötü geçen sezonlar sonrası haklı olarak bir özlem oluştu. Ve şimdi biz yine tüm kupalara talip, iddialı bir ekibiz.”
“Artık birilerinin gelip bizden o formayı alması lazım. Ve bu yıl Melih çok güzel bir çıkış yaptı. Bu konsantrasyonla gideceğini umuyorum. Kenan’ı çok beğeniyorum. 40 senelik guard gibi rahat oynuyor. Mete Can da iyi durumda.. Mete Can, Melih, Ayberk, Kenan ve Berk bu formayı uzun yıllar taşıyacak gibi duruyor.”
“Bu sene Galatasaray ve Anadolu Efes’le ligde çetin bir rekabet vereceğiz.”

21730049.jpg
Kenan: Doğru bir karar verdimSARI lacivertli takımın genç yıldız adayı Kenan Sipahi, “Çok kısa zamanda F.Bahçe’ye gelmemin ne kadar doğru bir karar olduğunu anladım” dedi. Özgüvenini Obradovic ve taraftarlar sayesinde kazandığını söyledi.‘G.Saray’ı yener kupayı alırız’

F.BAHÇE’nin yıldız transferlerinden Linas Kleiza, “Öncelikli hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda G.Saray’ı yenerek sezona kupayla başlamak” dedi.
Sarı lacivertlileri tercih etmesinde en büyük etkenin Obradovic olduğuna dikkat çeken Kleiza, “Koçumuz kesinlikle Avrupa’nın en iyi ismi. Bu sene Euroleague’te son 8 takımın arasına adımızı yazdırıp, daha sonra çıtayı çok yükseklere çıkarmak” diye konuştu.
Obradovic, Obradovic Mourinho, Mourinho’durF.Bahçe’nin tecrübeli koçu, Portekizli teknik adama saygı duyduğunu belirtirken, ‘Potanın Jose Mourinho’su’ benzetmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi...OBRADOVİC, “Kimseyle kıyaslanmak hoşuma gitmiyor. Jose Mourin-ho’ya saygı duyuyorum ama Obradovic, Obradovic, Mourinho, Mourinho’dur” diye konuştu.
Fenerbahçe’yle ortak hedefleri olduğunu belirten Sırp koç, “Önümüzde çok farklı kulvarlar ve zorlu bir süreç var. Özellikle Euroleague’de hedefe adım adım yaklaşacağız, önce gruplardan çıkıp, sonra Top 16’yı düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.
Euroleague’de mücadele eden Fenerbahçe Galatasaray ve Anadolu Efes’in Türkiye Ligi’nde de favori gösterildiğini ama buna katılmadığını belirten Obradovic, Fenerbahçe Ülker’deki hedeflerini ve ilk ayını şöyle anlattı...
- Oklahoma maçında gençlere fırsat tanımak istedim. Çok keyifli bir mücadele oldu... Hatta baktım maçın sonuna doğru, 15-16 yaşında çocuklar vardı sahada ve bu oyuncular hayatları boyunca unutamayacakları tecrübe yaşadı.
- Fenerbahçe’ye gelmeme başkan Aziz Yıldırım ve Mirsad Türkcan aracı oldu. Kişisel olarak çok fazla tanımıyorum ama Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanı olabilmek için çok fazla özellikleri olmalı Yıldırım’ın. İki kez bir araya geldik ve bende bıraktığı ilk intibah çok dürüst olması oldu.
- Futbola ilgim var. Partizan’ı destekliyorum.
Obradovic “İstanbul çok güzel bir şehir... Ama gezmek için gelmek ile takım çalıştırmak için gelmek farklı” ded
 
Üst