15.10.2013 Spor Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Başbakan’dan dört tepsi baklava jesti


21811839.jpg
[h=2]Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan aracılığıyla Terim ve oyunculara zorlu maç öncesi 4 tepsi baklava gönderdi.[/h]

HAYATİ Hollanda maçı öncesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kardeşi Mustafa Erdoğan aracılığıyla millilere baklava ziyafeti çekti... Erdoğan, Teknik Direktör Fatih Terim ve oyunculara başarı dileklerini iletip 4 tepsi baklava gönderdi.
Ay yıldızlıların kamp yaptığı Le Meridien Oteli’ne öğle saatlerinde gelen Mustafa Erdoğan, Fatih Terim, kaptan Arda ve diğer oyuncularla sohbet ederken, Hollanda karşısında galibiyete inandığını söyledi. Terim ve oyuncular da jesti nedeniyle Başbakan Erdoğan’a teşekkür ettiler ve “Bizlere inanan ve destekleyenleri mahcup etmeyeceğiz” sözü verdiler.


DEMİRÖREN AİLESİ TRİBÜNDE


BU arada Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, babası Erdoğan Demirören ile annesinin de 18 yıl sonra ilk kez bir milli takımın maçını tribünden izleyeceğini söyledi. Demirören, “Babam milli takım maçlarında çok duygulanıyor. Hollanda maçı için şimdiden sabırsızlanıyor” dedi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Fenerbahçe'yi sarsan sözler


21812102.jpg
[h=2]Genel sekreter Yılmaz’ın açıklamaları camiada yankı ve tepki uyandırdı.[/h]


Başkan Aziz Yıldırım’ı ‘tek adamlık’la suçlayan Yılmaz, “3 Temmuz’dan sonra acaba kandırıldık mı diye düşünmeye başladım. Kesinlikle aday olacak. Yargıtay’dan ceza alsa da yerine kukla getirecek” diye konuştu.
F.BAHÇE Genel Sekreteri Talat Yılmaz’ın önceki gün TV8’deki Telegol programında söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz’ın telefonda söylediği sözlerin yazılı şekilde ekrandan aktarılması kulüpte yankı uyandırdı ve tepkilere yol açtı.
İşte Yılmaz’ın açıklamaları:
“Ortaya kimse çıkamıyor. Muhalefet yok. Muhalefet hataları görmek demektir. Sen kulübü Allah’tan gelen hükümlere göre mi yönetiyorsun. Peygamber gibi insanım demeye getiriyorsun. Bunlar benim inancıma ve değerlerime uymayan şeyler. Bunları görünce ruhum sıkılıyor.”


“BEN YOLSUZLUK YAPMIŞIM”


“KENDİMİ geri çektim. Yapılanlar içime sinmedi. Dereağzı’nda tuvalet bile yok. Serkan Acar ‘Burası için iki kere para alındı, sen al burayı yap’ dedi. Bir sürü yerden bağış aldım ve buraları yaptırdım. İnşaat malzemelerini koyabilecekleri 300 metrekarelik depo yaptım. Basketbol ve voleybol sahalarının zeminlerini yaptım.”
“Ortaya güzel bir şey çıkarttım, TFF’den 300 bin TL aldım. 1 liralık işi 3 liraya yapan iğrenç adamlar; ‘Talat Yılmaz burada suistimal yaptı 1.5 milyon TL harcadı’ diye laf çıkarttı. Boğazımdan haram para geçmedi. Aziz Yıldırım satın alma müdürüne telefon açıp ‘1.5 milyon TL para sarfetmişsiniz’ diyor. Yani ben yolsuzluk yapmışım.”


‘BAŞKAN SUÇ İŞLEDİ’


“Başkan da 8 villa ver-di F.Bahçe’ye, bu suç. 8 villadan 5 tanesi boş. birinde Emenike oturuyor, diğerinde Cristian ve kayınpederi. Ayıp. İnsanlar hakkında belgeye dayanmadan laflar ediyorsunuz. Aziz Bey bu olaydan sonra benimle yüz yüze gelmekten kaçıyor. Ona mail attım, haksızlıklar karşısında boyun eğmem dedim. Tatilden döndükten sonra bu haksızlık karşısında sert bir açıklama yapacağım.”


‘ACABA KANDIRILDIK MI?’


“3 Temmuz’dan bu yana kulübe yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmaya çalıştım. Mayıstaki genel kurulda Mehmet Akif’ten beyit okudum, ‘Bizim başkanımızın kellesini alamazsınız’ dedim; bunun bir kısmını görev icabı söyledim.”
“Şimdi ‘Kandırıldık mı’ diye düşünüyorum. Adamların hakkımda ‘Hırsız üçkağıtçı’ diyorsa sen Aziz Yıldırım da susturmuyorsan yanlış yapıyorsun. Ben Mehmet Ali Aydınlar’ı severim; ama onunla beraber olmam. Yıldırım’la da asla devam etmem.”


FENERBAHÇE
TESLİM OLMUŞ


“Aziz Yıldırım yüzde 100 aday olacak. Eğer Yargıtay’dan aleyhine bir karar çıkarsa yerine kukla getirecek. İnsanları affedeceğim dedi. Bu kandırmaca, onların disiplin kuruluna dilekçe vermesi lazım. Bu Fenerbahçe teslim olmuş Aziz Yıldırım’a. CAS ceza verdi mi, verdi. Demek ki ortada bir leke var. Aziz Yıldırım dışında bir aday yok. Mehmet Ali Aydınlar çıkacaksa çıksın.”


İpler neden koptu?


‘Yılmaz yolsuzluk yaptı’ iddiası


Ahmet ERCANLAR


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Talat Yılmaz’ı, yaptırdığı inşaatta usulsüzlük yaptığı gerekçesi ve medyaya çok konuştuğu için dışladığı belirtiliyor.
TALAT Yılmaz, bu açıklamaları neden yaptı? Yönetimin içinden birinin, kendi başkanını eleştirmesi pek görülmüş bir şey değil. Konu ile ilgili hem F.Bahçe, hem Talat Yılmaz ile görüştük. Ortaya ilginç bir olay çıktı. Yılmaz’ın 1.5 ay önce kulüpten uzaklaştırılma hikayesi şöyle… Dereağzı tesislerinde soyunma odası, tuvalet ve duşlardan oluşan bir yer yapmak için harekete geçen Yılmaz, TFF’den gelen 300 bin TL ve F.Bahçe vasıtasıyla bulduğu finansmanla burayı 1.2 milyon TL’ye mal etti.

‘YILDIRIM ARAŞTIRMA’


Bu durumlarda son derece titiz olan başkan Aziz Yıldırım, inşaatın bitiminin ardından bir inceleme yaptırdı ve inşaatın olması gerekenden çok fazla bir bedele mal olduğu gibi bir sonuca vardı. Bu durumdan rahatsızlığını dile getiren Yıldırım, Talat Yılmaz’ı yönetimden dışladı. Bu uzaklaştırmanın perde arkasındaki olaylardan birinin de başkan Yıldırım’ın genel sekreterinin medyaya yaptığı açıklamalar ve tavırlarından rahatsız olması gösteriliyor.


YILMAZ ÇILDIRDI


Talat Yılmaz kulüpten bu şekilde uzaklaştırılmasına sert tepki gösterdi. Bir süre sessiz kaldıktan sonra konu hakkında değişik yerlerde konuşmalar yapmaya başladı. Kendisine ulaştığımızda da şu sözlerle tepkisini dile getirdi:
“Son yönetim kurulu toplantısına katılacağım. Zimmetime para geçirdiğim iddialarını soracağım. Bununla da kalmayacağım. Dernekler masasına başvurarak inceleme isteyeceğim. Kongrede bir konuşma yapıp hesap soracağım... Kurumsallaşma için getirdikleri profesyoneller yüzünden bunlar oluyor...”


DÖNEM HASSAS DiYE


YILMAZ’ın sözlerinden rahatsız olan Yıldırım, kongre öncesi tatsızlık olmasın diye yanıt vermedi. Kongre öncesi bu söylemlere hazırlıklı olduğu belirtilen Yıldırım’ın böyle çıkışlar beklediği, bu yüzden adaylığı ile ilgili kararını kimseye söylemediği biliniyor.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
TFF önündeki eylem sadece bir ihtardı


21812106.jpg
[h=2]Hacıosmanoğlu, “Federasyon binasında yaşananları bir ihtar olarak alırlarsa, onlar için daha faydalı olur” dedi.[/h]

F.BAHÇE ile Kadıköy’de oynanan maçın ardından ilk kez Trabzon’a gelen TrabzonsporBaşkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, coşkuyla karşılandı. Hacıosmanoğlu, taraftarlarının hak aramak için TFF binasına yürüdüğünü belirterek, “Emeği çalınanların yürüme zamanı geldi. Yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Bir ufak ihtar olarak algılarsalar onu, bundan sonraki olaylar onlar için daha faydalı olur” ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu’nun, taraftarlarca “Kadıköy fatihi Trabzon’a hoş geldin” ve “Dik dur eğilme taraftar seninle” sloganları ile karşılandığı gözlendi. Trabzon Başkanı tezahüratlara, “Size layık olmaya çalışacağım” diyerek cevap verdi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ruhum sizinle


21812354.jpg
[h=2]Bilic, A Milli Takımımızın kampını ziyaret edip kritik maç öncesi moral verdi.[/h]

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, Dünya Kupası yolundaki kader sınavında Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım’ın kampını ziyaret etti. Burada Fatih Terim ile sohbet eden Hırvat teknik adam başarı dileklerini iletirken, masaya TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de gelmesi ile ilginç bir diyalog yaşandı. Demirören’i görünce ayağa kalkan Bilic, Terim’e dönerek “Başkanınız geldi, isterseniz ben gideyim” diyerek izin istedi. Bunun üzerine Demirören ise, “Ne demek, siz konuşun ben ayrı masaya giderim” diyerek iki meslektaşı baş başa bıraktı.

‘YENEMEYECEĞİNİZ TAKIM YOK’ DEDİ


GÖRÜŞMENİN ardından hem milli takımımıza hem de kadroda bulunan Beşiktaş’tan 5 öğrencisine başarı dilemek için kampa uğradığını açıklayan Bilic, “Takımda çok yüksek bir motivasyon var, bunu gördüm. Çok iyi bir atmosfere sahipler. Günlerinde olduklarında, içeride veya dışarıda her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını kendilerine söyledim. Zaten Fatih Terim böylesine maçları defalarca oynamış bir teknik direktör, çok büyük deneyimi var. O da mutlaka gerekenleri söylüyordur. Türkiye’nin play-off a gitmesini, devamında Dünya Kupası’na katılmasını ben de canı gönülden istiyorum” ifadelerini kullandı.
İspanya’ya gururlu dönmek istiyorumAy yıldızlı ekibin yıldızları, maç öncesi yaptıkları toplantıda birbirlerini çarpıcı ifadelerle motive etti. A Milli Takım kampında Hollanda maçının heyecanı artarken, futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantıda birbirinden çarpıcı mesajlar çıktı. Galip geleceklerine inanan yıldızlarımız, maç öncesi toplantıda düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi...

HEPSİ GALİBİYETE İNANDI


Arda Turan: İspanya’daki arkadaşlarımın karşısına zaferle çıkmak istiyorum.
Gökhan Töre: Hollanda’yı yenmememiz için hiçbir neden yok.
Volkan: Terimizi son damlasına kadar akıtacağız.
Burak Yılmaz: Bu karşılaşma bizim için final olacak.
Selçuk İnan: Güç, hırs... Kazanmak için her şeye sahibiz.
Semih Kaya: Takımı her yönden üst düzeyde, son 3 maçta bunu gösterdik.
Umut Bulut: İnancımız tam. Kazanmak zorundayız.
Nuri Şahin de “Son maçlarda yakaladığımız havayı devam ettirirsek, bu maçı alacağımızdan eminim” dedi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Oğluma sahip çıkın


21812206.jpg
[h=2]Abdulkadir Orman, hasta yatağından Beşiktaş camiasına seslendi:[/h]

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın babası Abdulkadir Orman, Acıbadem Hastanesi’nde Hürriyet’e konuştu. Abdulkadir Orman’ı, eşi Nuran Hanım ve çocukları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Geçmişte Beşiktaş’ta yöneticilik de yapan baba Orman, Beşiktaş camiasına seslendi: “Oğlum, kulübü daha güzel günlere taşıyacaktır. Fikret’in yaptıklarına herkes destek olsun.”

‘BEŞİKTAŞ’A LAYIK BİR EVLADIM VAR’


FİKRET Orman’ın babası, açıklamalarını şöyle bitirdi: “Oğlumla gurur duyuyorum. Fikret benim kulübün menfaatleri doğrultusunda çalışan bir yapıya sahip. Şunu herkes iyi bilsin. Güçlü ve her şartta ayakta durabilen, haksızlığa karşı gelen bir evlat yetiştirdim. Fikret, zor dönemde takımın başında olmasına rağmen herkesin merakla beklediği yeni stat projesini gerçekleştirdi. Bu olay sadece Beşiktaş için değil, Türk sporu ve futbolu için önemli. Beşiktaşlıların yüzünü sıkıntılı dönemde güldürmeye çalışan oğluma herkes sahip çıksın.”


Başkan Orman’dan bayram kutlaması



BAŞKAN Fikret Orman, Beşiktaş’ın internet sitesinden yayımladığı mesajında, “İnsanlar arasındaki sevgi ve saygının daha da güçlendiği bayramlar, aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı insanları birleştiren özel günlerdir. Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm camiamızın, taraftarlarımızın ve halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” diye yazdı.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Mancini rotayı yerliye çevirdi


21812207.jpg
[h=2]Sarı kırmızılıların hocası, Aysal’dan Ocak ayında transfer talep etti. Scout ekibi Salih Dursun, Erkan Zengin, Hakan Çalhanoğlu ve Tarık Çamdal’ı gözüne kestirdi.[/h]

ASLAN, Mancini ile strateji değiştiriyor. Sezon başında, 6+0+4 yabancı kuralına karşın kadrosuna yerli futbolcu takviyesi yapmayan Galatasaray, Ocak ayında Türk futbolcu taarruzuna kalkacak. Roberto Mancini’nin Ocak ayı parolası, “Yerli kadro zenginleşecek, kulübe güçlenecek” olacak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetime, “Başarı için saha içi kadar yedek kulübemiz de güçlü olmalı. Ara transferde yerli takviyesi yapmalıyız” diyen Mancini’nin Ocak ayı listesinde ilk sırada yerliler bulunacak.

Heyet, listeyi sunacak


MANCINI, Ocak ayına kadar Tugay Kerimoğlu ve G.Saray Scout Ekibi’nin sunacağı oyuncuları mercek altına alacak. Orta saha, stoper ve kanatlara 1’er yerli alınması hedeflenirken, scoutların gözüne kestirdiği isimler de açığa çıktı.
Scoutların, Salih Dursun, Erkan Zengin, Hakan Çalhanoğlu ve Tarık Çamdal gibi oyuncuların yanı sıra, geniş bir listeyi de Mancini’ye kısa sürede sunacağı öğrenildi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Size karşı elimizden geleni yapacağız


21812353.jpg
[h=2]Rakibimizin Türkiye’ye gelişi sırasında en büyük ilgiyi Kuyt ve Sneijder gördü.[/h]

HOLLANDA Milli Takımı, dün öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Futbolseverler, F.Bahçeli Dirk Kuyt ile G.Saraylı Wesley Sneijder’a yoğun ilgi gösterdi. Portakallar’ın yıldızı Arjen Robben, “Burada çok fanatik taraftarlar var. Zor bir mücadele olacak. Türkiye kazanmak zorunda. Ancak biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Oğuzhan, Rize maçıyla dönüyor


21812209.jpg
[h=2]Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan derbi karşılaşmasında sakatlanan ve sahalardan uzun süredir uzak kalan Oğuzhan Özyakup’tan müjdeli haber geldi.[/h]

Genç futbolcunun sakatlığının geçtiği ve pazartesi günü Çaykur Rizespor’a karşı oynanacak mücadelede sahada olabileceği öğrenildi. Bu haber üzerine siyah beyazlı ekibin teknik heyeti rahatladı. Orta alanda Manuel Fernandes ile koordinasyonu sağlayan Oğuzhan’ın yokluğu, geçtiğimiz haftalarda oldukça hissedilmişti.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Buralardan hep çıktık yine çıkarız


21811837.jpg
[h=2]Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Hollanda maçı öncesi iddialı konuştu.[/h]

Kendi aralarında ve gönüllerinde Brezilya biletini aldıklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Buralardan, hep çıktık. Allah nasip ederse yine çıkacağız. İnsanımız, dualarını ve güzel enerjilerini bize göndersin yeter” dedi.MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda önünde diğer maçlardaki performanslarının yetmeyeceğini, daha fazlasını göstermek zorunda olduklarını söyledi. Kader sınavımız öncesi basın toplantısı düzenleyen Terim, kendi aralarında ve gönüllerinde Brezilya biletlerini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti...
- Hollanda, çok kolay bir rakip değil. Bizi diğer maçın sonucu değil öncelikle galibiyet ilgilendiriyor. Biz kazanalım da sonrasına bakarız. Hollanda da aynı şekilde buraya galibiyet için geldi.


BİZ KENDİ MAÇIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ


TEKNİK heyetteki arkadaşlarımdan, federasyon başkanı ve Türk halkına kadar herkesin çok büyük ümit taşıdığını görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Türkiye’deki insanların dualarını ve güzel dileklerini bizden esirgememesi lazım. Güzel enerjilerini bize göndermeleri gerek. Sahadaki seyircilerimizin hoşgörüşlü olup, oyuncularımızın hatalarında yanlarında olması gerekiyor. Böyle olursa hep beraber bayramı daha güzel geçirebiliriz.
- İnsanlar hayal kurmalı ve bu hayal için çok çalışmalı. Brezilya’yı da, ordaki kuraları da son 2008’i de unutmadık ama önce bu maçı halletmek lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Buralardan hep çıktık, Allah nasip ederse yine çıkarız. O kadar önemli bir rakiple oynayacağız ki başka şey düşünmeye vaktimiz de yok.


EĞER SONUÇ BAŞKA TÜRLÜ OLURSA, DÜNYA SONU DEĞİL


SONUÇ başka türlü olursa, bu da çok muhtemel, milli takım bu kez Avrupa şampiyonasına hazırlanacak. Ne hedefler duruyor, ne hedefler bitiyor. Bu yaşadığımız güzellikler herkesin yanına kar kalacak. Bu gerçeği de kabul edeceğiz. Mağlubiyetlerin ve galibiyetlerin bizi bu kadar sarsmadığı, ya da kendimizden geçirmediği bir dengeyi umarım kurarız. Bir maçın kaybedilmesi ne dünyanın sonu olmalı, ne de kazandığımızda anormal sevinçten kimse hayatını kaybetmemeli.
- Bazı değişiklikler yapabilirim. Farklı bir düşünce içerisinde olabiliriz. Bu sadece Caner’in olmayışından kaynaklanmaz, Hollanda’nın bulunduğu durumdan kaynaklanabilir. Sarı kart, almasını istemediğimiz oyuncuya denk geldi. Bizim için de sürpriz oldu.


BU GÜNLERİ ABDULLAH HOCA VE EKiBiNE BORÇLUYUZ


OYUN içinde olabilecek tüm taktiksel varyasyonları yapacağız. Kendi felsefemizden çok da fazla ödün vermeyeceğiz. Hollanda, Avrupa’nın en formda ekibi ve her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahipler. Konsantre oldukları zaman çok iyi oynayabilecek, sahada her şeyi yapabilecek oyunculara biz de sahibiz. Bunu takım oyununa çevirmek, bizim başarımızın anahtarı olacaktır. Yetenekli oyuncularımız var.. Yeteneklerimizi ortaya koyarsak, ümit ettiğimiz sonucu alabiliriz.
- Milli Takımda göreve daha önce gelsem de bir şey olmazdı. Abdullah hoca ve ekibi güzel sonuçlar aldılar. Bugün bu noktadaysak, Abdullah Avcı ve ekibine bu durumu borçluyuz. Aksi takdirde, Hollanda karşısına bu iddiayla çıkamazdık. Türk antrenörlüğü adına kardeşime güzel işleri için teşekkür ediyorum.


Allah işimizi rast getirsin


ÜLKEMİZİN desteğinden eminiz. Böyle bir atmosferde bir son nokta daha var. Bu uç nokta ise ‘kazanamazsak gidemeyiz’ gerçeği. Bu kadar basit. Buradan hareketle, alınabilecek her türlü riski alan, play-off etabına gitmek adına her türlü şeyi yapmaya hazır bir milli takım görecek herkes. Şimdiden Allah işimizi rast getirsin.
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kim Milyoner Olmak İster'de Alex sorusu!

[h=2]Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza Türkiye'nin gündeminde kalmaya devam ediyor. Başarılı futbolcu bu kez Türkiye'nin en sevilen bilgi yarışmalarından birinde ilginç bir soru ile gündeme geldi.[/h]
oner_olmak_isterde_alex_sorusu13817536620_h1084949.jpg

Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicileri şaşırtan bir soru soruldu. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'yla bağdaştırılan ve adeta popüler bir deyim haline gelen "Bir Alex değil" cümlesi, Kim Milyoner Olmak İster'in sorularından biri oldu.

İzleyicileri büyük şaşkınlığa uğratan soru "Birininin başarılı olduğunu ancak mükemmel olmadığını belirtmek için günümüzde kullanılan popüler söz hangisidir" şeklinde soruldu. Sorunun Alex haricinde Drogba, Quaresma ve Fernandes'e uyarlanmış halide şıklar arasında yer aldı. Büyük bir Alex hayranı olduğunu belirten yarışmacı, soruya kendinden emin bir şekilde "Bir Alex değil" yanıtını verdi.
 
Üst