Galatasaray yenileriyle güldü

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Galatasaray-yenileriyle-g%C3%BCld%C3%BC-300x169.jpg




Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Galatasaray, deplasmanda Tokatspor’u 3-0 mağlup etti.


As oyuncularını dinledirmek amacıyla Tokat’a götürmeyen Mancini, yeni transferler ve yedek oyunculara şans verdi. Nitekim atılan 3 golün 2′sini takıma yeni katılan isismler kaydetti. Sarı kırmızılılar grupta puanını 10′a yükseltirken galibiyeti getiren goller 25. dakikada Hajrovic, 40. dakikada Yekta Kurtuluş ve 83. dakikada Veysel Sarı’dan geldi.Maç öncesinde performansı en fazla merak edilen 19 yaşındaki Lucas Ontivero özellikle ilk yarıda etlkili bir oyun sergiledi ve ilk golün de asistini yaptı. Uruguaylı genç yetenek 70. dakikada sakatlanarak sağlık ekibi müdahalesi sonrası yerini Umut Gündoğan’a bıraktı. Ancak alınan bilgilere göre Lucas’ın ciddi bir problemi olmadığı öğrenildi.

TOKATSPOR:
Mehmet Dönmezdemir, Furkan, Yaşar, Sebahattin, Gökhan, Caner, Rıdvan, Güven, Mutlu, Mehmet Öncan, Abdullah


GALATASARAY:
Ufuk, Salih Dursun, Chedjou, Burdisso, Alex Telles, Yekta, Hajrovic, Veysel Sarı, Emre Çolak, Lucas Ontivero, Umut Bulut


MAÇIN AYRINTILARI

Dk. 83:
Veysel Sarı sağ kanattan ceza sahasına girdi ve darı açıdan şık bir şekilde topu filelere gönderdi. 0-3


-Dk. 70:
G.Saray’ın yeni transferlerinden önce Ontivero ardından Alex Telles sakatlık yaşadı. Ontivero sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yerini bir başka yeni transfer Umut Gündoğan’a bıraktı. Telles ise tedaviye gerek kalmadan oyuna devam ediyor.


-Dk. 40:
Yekta Kurutuluş ceza sahasına girmeden sert şutla Tokatspor kalecisi Mehmet’i avladı.. 0-2


-Dk. 25:
Lucas’ın pasında İzzet Hajrovic tek dokunuşla topu filelere gönderdi.. 0-1


-Dk. 16:
Galatasaray’ın 19 yaşındaki genç yıldızı Lucas Ontivero’nun şutu üst direğe çarptı ve kale çizgisi üzerien düştü.. Hakem gol olmadığı kararını verdi ve oyunu devam ettirdi.


-Maça Galatasaray başlıyor…


1 AYDIR İDMAN YAPMAYAN VEYSEL 11′DE


Mancini, Tokatspor karşısında önceki gün takıma katılan ve tam 1 aydır eski kulübü Eskişehirspor’da taktik antrenmanı yapmayıp, tek başına çalışan Veysel Sarı’ya yer vermesi şaşkınlık yarattı



http://www.theworldline.com/galatasaray-yenileriyle-guldu/
 
Üst