Trabzonspor puanı zor kurtardı!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Trabzonspor-puan%C4%B1-zor-kurtard%C4%B1-300x150.jpg



90 dakikası büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada Trabzonspor ile Karabükspor 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor’a 1 puanı getiren golü 87. Dakikada Emre Güral attı.


Spor Toto Süper Lig’in 21. Hafta mücadelesinde Trabzonspor, Karabükspor’a konuk oldu. Karşılaşma 2-2′lik beraberlikle sona erdi. Trabzonspor gollerini Emre Güral(10′,87′) atarken, Karabükspor’un gollerini Murat Akça(51′) ve Eneramo(53′) attı.Karşılaşmaya Trabzonspor’un baskılı oyunuyla başladı. Bu baskı 10. dakikada meyvesini verdi ve Emre Güral takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün ardından iki takımda çok fazla top kaybı yapmaya başlayınca oyunun temposu biraz düştü. Fakat 25. dakikadan sonraTrabzonspor maçın kontrolünü tekrar elinde aldı. Emre’yle etkili olan Trabzonspor kaleci Watermann’ı bir türlü geçemezken, Eneramo da kaleci Onur’u sıkıntıya sokan ataklar geliştirdi. Fakat İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.Mücadelenin ikinci yarısına Karabükspor fırtına gibi başladı. Oyunun mutlak hakimi olan Karabük ekibi, 51. dakikada Murat Akça’yla beraberliği yakaladı. Fakat bu golden tam 2 dakikada sonra sahne son haftaların formda ismi Eneramo çıktı. 53. dakikada dar açıdan yaptığı vuruşla Karabükspor’u öne geçiren golü attı. İki golü iki dakikada kalesinde gören Trabzonspor büyük şok yaşadı. Bir anda öne geçen Karabükspor skorun da etkisiyle oyuna hakimiyetini koydu. 69. dakikada yine Eneramo çok sert vurdu fakat Onur gole izin vermedi. Dakikalar 75′i gösterirken Trabzonspor iyice oyundan düştü. 80. dakikadan sonra da Karabükspor oyunun tek hakimiydi. Fakat 87. Dakikada genç golcü Emre Güral yine sahneye çıktı. Olcan’ın içeriye çevirdiği topa sert vuran Emre Güral skora beraberliği getirdi. Trabzonspor bu golle beraberliği kurtardı.

Mücadele 2-2′lik beraberlikle sona erdi.


MAÇTAN DAKİKALAR


90′
Ve karşılaşma 2-2′lik beraberlike sona erdi!

87′ GOOOL!
Emre Güral takımını kurtaran golü atıyor! 2-2!

80′
Özer’in ceza alanına sert gönderdiği topta hava topu mücadelesinde kaleci Waterman’a faul yaptı.

73′
Erdem, kullandığı serbest vuruşta ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

69′
Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Eneramo’nun sert şutunu önce Onuri ardından savunma uzaklaştırdı.

53′
Gelişen Karabükspor atağında İlhan’ın ara pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Eneramo, dar açıdan vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

53′ GOOOL!
Sadece 2 dakika sonra Eneramo takımını öne geçiren golü attı! 2-1!

51′ GOOOL!
Soldan gelen topa kafayı vuran Murat Akça skora dengeyi getirdi! 1-1!

46′
Karşılaşmanın ikinci yarısı Karabüksporlu futbolcuların vuruşuyla başladı!

- İlk yarıda Emre Güral’ın attığı tek gol var.

45′
Ve mücadelenin ilk 45 dakikası Trabzonspor’un 1-0′lık üstünlüğüyle sona erdi.

27′
Ceza alanına yapılan ortada savunmanın müdahale ettiği topu Erdem yine kaleye göndermek istedi ama savunmaya çarpan top kornere gitti.

10′ GOOOL!
Soldan gelen ortaya ayağını koyan Emre Güral takımını 1-0 öne geçiren golü attı!

1′ Ve mücadele hakem Süleyman Abay’ın düdüğüyle başlıyor!


http://www.theworldline.com/trabzonspor-puani-zor-kurtardi/
 
Üst