Kanarya yıkılmadı!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kanarya-y%C4%B1k%C4%B1lmad%C4%B1-300x169.jpg




Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında lider Fenerbahçe kadrosundaki önemli eksiklere rağmen Kasımpaşa’yı 2-1′lik skorla mağlup etti ve zirve yarışında puan farkının kapanmasını önledi.Saracoğlu Stadı’nda sarı lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede Fenerbahçe’nin gollerini 64. dakikada Emre Belözoğlu ve 81. dakikada Bekir İrtegün kaydetti. Kasımpaşa’da 56. dakikada Kerem Şeras’ın ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla arkadaşlarını 10 kişi bırakırken konuk ekibin tek golü 79. dakikada Malki’den geldi.

KADROLAR


FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Kadlec, M.Topuz, M.Topal, Holmen(Dk. 45 Baroni), Emre, Alper, Kuyt


KASIMPAŞA:
Isakson, Elyasa, Yalçın, Donk, Sancak, Viduez, Castro, Scarione, Kerem, Babel, Adem


MAÇIN AYRINTILARI


-Dk. 81:
Bekir duran topta ileri çıktı ve kaleciden seken topu gole çevirdi. 2-1


-Dk. 79:
Adem’in sağ kanattan ortasında Malki kafayla topu filelere gönderdi.. 1-1


-Dk. 64:
Emre Belözoğlu ceza yayı içerisinde çok net bir vuruşla harika bir gole imza attı. 1-0


-Dk. 64:
Emre Belözoğlu ceza yayı içerisinde çok net bir vuruşla harika bir gole imza attı. 1-0


-Dk. 56:
Kasımpaşa’da Kerem Şeras ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.


-İkinci yarı başlıyor…


-İlk yarı 0-0 sona erdi…


-Dk. 39:
Scarione ceza sahası içersinde Babel’e topu çıkardı. Hollandalı golcü net bir pozisyonda vurmakta gecikince topu kaptırdı.


-Dk. 5:
Kasımpaşa yedek kulübesi ile Emre Belözoğlu arasındaki küçük bir tartışma yaşandı.


-Maçın ilk dakikalarında Fenebrahçeli oyuncular maça sert presle başladı.


-Hakemlerin ilk düdüğü ile mücadele başladı


ALİ İSMAİL KORKMAZ’IN AİLESİ TRİBÜNDE


Fenerbahçe sevgisiyle gündeme gelen ve gezi olaylarında yaşamını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi Fenerbahçe taraftarlarının davetlisi olarak dünkü karşılaşmayı izlediler. Ali İsmail Korkmaz’ın annesi ve ailesi Yoğurtçu parkında yüzlerce taraftar tarafından karşılanırken karşılaşmayı tribünden izlediler.

Kadıköy kapalı gişe!


Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynadığı lig maçında Kadıköy tamamen doldu. Özellikle yürüyüş için Türkiye’nin dört bir yanından gelen derneklerle tüm biletler tükenirken, Şükrü Saracoğlu Stadyumu adeta kapalı gişe oynadı.

Topuz 11′de


Fenerbahçe’de yaşanan sakatlıklar ve cezalı oyuncular sebebiyle bugün farklı bir 11′le sahaya çıktı. Cezalı Egemen’in yerine Bekir İrtegün sahaya çıkarken, yine cezalı Caner’in yerine de Kadlec forma giydi. Orta saha Emre ve Mehmet Topal 2′lisinden oluşurken bu oyuncuların önünde ise Mehmet Topuz, Holmen ve Alper şans buldu. Sarı-Lacivertliler’in hucüm hattında ise Dirk Kuyt tek forvet olarak görev aldı.

Serdar Kesimal geri döndü


Fenerbahçe’de uzun bir süre A takımla çalışmayan Serdar Kesimal, Kasımpaşa karşısında 18 kişilik kadroda yer aldı. Serdar son olarak geçtiğimiz sezon bir maçın kadrosunda yer almıştı.
Emenike ve Cristian yedek
Sakatlıktan yeni kurtulan Emmanuel Emenike ile hafta içi bir sakatlık yaşayan Cristian Baroni Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde başladı. Emenike riske edilmezken, Cristian da tam hazır olmadığı için 11′de forma şansı bulamadı.

Kasımpaşa taraftarları maça gelmedi


Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan müsabakaya Lacivert-Beyazlı takımın taraftarları gelmedi. Yüksek bilet fiyatları yüzünden maça gelmeyen Paşalılar’a ayrılan yer boş kaldı. Bilindiği gibi Fenerbahçe yönetimi ilk maç Fenerbahçe taraftarına ayrılan yerin biletleri 100 TL olduğu için Kadıköy’de deplasman tribününü 100 TL yapmıştı.

Destek stadda da sürdü


Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından önce yüzbinlerce Fenerbahçeli “Adil yargılanma” talebi için Bağdat Caddesi’nde yürümüştü. Yürüyüşte Aziz Yıldırım’a büyük destek veren taraftarlar bu destekleri stadda da sürdürdü. Aziz Yıldırım lehine slogan atan taraftarlar “Her yer Aziz her yer Yıldırım” diye bağırdı


http://www.theworldline.com/kategori/spor/
 
Üst