Olimpiyat’ta gol, Beşiktaş’ta tat yok

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Be%C5%9Fikta%C5%9F-300x169.jpg




Beşiktaş, 23. haftanın açılış maçında MP Antalyaspor ile İstanbul’da golsüz berabere kaldı. İlk yarısı temposuz ve pozisyonsuz geçen karşılaşmanın son 15 dakikası hareketli geçse de kaleyi bulan ilk şut bile 57. dakikada çekildi.


Siyah beyazlı ekip için sezonun ilk yarısında yaşanan senaryonun bir benzeri ikinci yarıda da yaşanıyor. Sezona ilk 4 hafta galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, olaylı Galatasaray derbisi sonrası kötü maçlar oynamış ve puan kaybı yaşamıştı. 2. yarıya aynı sezon başlangıcı gibi seri galibiyetlerle başlayan Kartal, geçen hafta derbide mağlup olduktan sonra bu hafta da MP Antalyaspor karşısında 2 puan bıraktı.Beşiktaş bu sonuçla puanını 43′e çıkartırken 3. sıradaki yerini korudu. MP Antalyaspor ise 25 puanla 13. sıraya yükseldi.

BEŞİKTAŞ:
Tolga, Necip, Pedro, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Jones, Olcay, Holosko, Almeida.


MP ANTALYASPOR:
Fornezzi, Koray, Boum, Giray, Vederson, Serkan, Enoh, Murat, Uğur İnceman, Köksal, Diarra.


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR


-Uzatma dakikalarında yaşanan karambolde Uğur Boral altı pas içinde topu üstten auta attı.


-90. dakika
da Holosko sağ kanattan yerden ortaladı Koray son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.


-85. dakika
da Diarra oyundan çıkarken Semih Şentürk oyuna giriyor.


-76. dakika
da Almeida rakip ceza sahasında şutunu çekti kaleci Fornezzi topu çeldi. Gelen topa Almeida bir kez daha vurdu bu kez topu kale önünde Boum çıkardı. Pozisyon sonrasında Almeida sakatlanarak oyun dışında kaldı.


-58. dakika
da Jones oyundan çıkarken Oğuzhan oyuna girdi.


-57. dakika
da Diarra sol parazdan sağ ayağıyla plaseyi gönderdi top Tolga’da kaldı. Bu maç içinde kaleyi bulan ilk şut oldu.


-51. dakika
da ceza sahası dışında topla buluşan Almeida sert vurdu top az farkla üstten auta çıktı.


-49. dakika
da Holosko ceza sahasına girdi ancak Boum ile girdiği mücadelede yer kaldı. Hakem devam dedi…


-Karşılaşmada ikinci yarıya MP Antalyaspor başladı.


-Karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle sona eriyor: 0-0


-30. dakika
da Olcay ceza sahası dışında topla buluştu ve şutunu çekti. Top üstten auta çıktı.


-17. dakika
da Motta soldan ortaladı. Kaleci Fornezzi ile Almeida topa yükseldiler. Birbirleriyle çarpıştılar ve hakem pozisyonda kaleci Fornezzi’ye faul yapıldığına hükmetti.


-10. dakik
ada Beşiktaş’ın sağ kanattan kullandığı kornerde Antalyaspor ceza sahasında karambol oluştu. Son vuran Franco oldu top üstten auta çıktı.


-Maça Beşiktaş başladı.


MAÇ ÖNCESİ NOTLAR


Beşiktaş maçında 5 bin bilet satıldı


Beşiktaş’ın Olimpiyat Stadı’ndaki bilet satışında düşüş olması yöneticileri düşündürdü. Siyah beyazlı takımın şampiyonluk yolunda önemli bir adım attığını belirten Genel Sekreter Metin Albayrak, “Taraftarlarımız bizleri böylesi uzun yolda yalnız bırakmamalı. İklim şartları ve hafta sonu olması nedeniyle taraftarlarımızın gelmediğini düşünüyoruz. Ama Beşiktaş Süper Lig’de rakipleri ile şampiyonluk şansını zorluyor. Aradaki puan kaybı kapatılmayacak kadar zor değil” yorumunu yaptı. Albayrak, Olimpiyat Stadı’nda 5 bin adet taraftar bileti satılmasının kendilerini üzdüğünü söyledi


“BAŞKANIM TARAFTAR NEDEN GELMİYOR!”


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Olimpiyat Stadı’na, Genel Sekreter Metin Albayrak, Erdal Torunoğulları, Umut Güner ve Hakan Özköse ile birlikte geldi. Orman, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’i kapıda karşıladı. Orman siyah beyazlı takımın en önemli maçına çıktığını belirterek bol gollü galibiyet beklediklerini söyledi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yönetici Ahmet Kavalcı ile yaptığı sohbette ilginç sözler de sarfetti. Gencer, “Olimpiyat Stadı’nda şok oldum. Hani taraftarlar? Ben kalabalık bir ortam ve taraftar topluluğundan çekiniyordum. Antalyaspor taraftarlarının değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Beşiktaş taraftarları şampiyonluk yolunda giden takımlarını neden yalnız bırakırlar anlamış değilim” yorumunu yaptı. Kavalcı ise siyah beyazlı takımın taraftarlarının hafta sonu olması nedeniyle iş çıkışı zorlandıklarını belirterek “Bundan sonraki maçlara gelirler” ifadesini kullandı


http://www.theworldline.com/olimpiyatta-gol-besiktasta-tat-yok/
 
Üst