Fikret Orman salonu terk etti

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Beşiktaş İntegral Forex – Nizhny Novgorod maçını tribünden takip eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarların Manuel Fernandes’e yaptığı sözlü tacize sinirlenerek, salonu terk etti.


Beşiktaşlı futbolcuların, basketbol takımına destek vermek için geldikleri Beşiktaş İntegral Arena’da, devre arasında yaşanan tatsızlık başkan Fikret Orman’ın sinirlenmesine ve maçı erken terk etmesine yol açtı.Devre arasında bazı taraftarların Manuel Fernandes’e sözlü tacizde bulunmasına sinirlenen başkan Fikret Orman, maçın bitmesini beklemeden salondan oldukça sinirli bir şekilde ayrıldı. Kendisine sözlü tacizde bulunulan Manuel Fernandes de karşılaşmanın ikinci devresini seyretmeden salonu terk etti.

LOFTON’UN KUPA AŞKI


Beşiktaş Eurocup son 16 turu ilk maçında Akatlarda Rus Novgorod’u ABD’li yıldızının yıldızının müthiş oyunuyla devirdi. Maça taraftarının müthiş desteğiyle hızlı başlayan Beşiktaş iki dakikayı Muratcan’ın turnikesiyle 7-2 ile geçti. Chris Lofton’ın üst üste sayılarıyla son 2 buçuğa 14-6 ile giren Kara Kartal, ilk çeyreği de 18-6 ile galip tamamladı.İlk periyot boyunca 6 sayı yiyen Beşiktaş ikinci çeyreğin ilk iki buçuk dakikada 12 sayı yedi ve maç kafa kafaya geldi: 20-18. Lofton’ın ateşlediği Kartal son 4 buçuğa 31-23’le girdi. Üst üste sayılar bulan Rus ekibi soyunma odasına 34-35’lik avantajla gitti. Beşiktaş açısından ilk 10 beyaz, ikincisi ise siyahtı.

ABD’Lİ ARKADAŞLARINI DA ATEŞLEDİ


3. çeyreğe berbat başlayan ve 3 buçuk dakika sayı üretemeyen siyah beyazlılarda yine sahne alan Lofton Beşiktaş’ı rahatlattı: 37-41. Rochestie’yi durdurmakta sorun yaşayan Kartal’da Lofton’a arkadaşları da ayak uydurmaya başlayınca son iki skoru 50-51’di. Bu dakikalarda iyi oynayan Beşiktaş Lofton’un üçlüğüyle final periyoduna 57-52’lik avantajla girdi.Son çeyrekte havaya giren Lofton da durmadı Kartal da ve ilk 3 67-58’le geçildi. ABD’li yıldıza Deron Perkins’in de destek verdiği dakikalar sonunda 3 buçuğa 79-62 galip girdi Beşiktaş. Yakaladığı momentum ile rakibini oyundan siln Kara Kartal Akatlar’dan istediği skor avantajını aldı: 88-71Siyah beyazlı taraftarlar Akatlar’da galibiyeti her zaman olduğu gibi ‘Sex On The Beach’ ile kutladı.


http://www.theworldline.com/fikret-orman-salonu-terk-etti/
 
Üst